Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: nestao simptom trudnoće

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno nestao simptom trudnoće

trudna 6 tj.
    krvarenje, mirovanje uz Dabroston
    cijelo vrijeme bile užasno bolne grudi, jutros - NIŠTA!!! Mogu ih stiskat i gnječit. Znači li to da je plod odumro

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Bolne ili nebolne grudi nisu nikakav znak za to da li je trudnoća prekinuta.
    Krvarenje u tako ranoj trudnoći isto nije ništa nenormalno.
    Probaj se smiriti, miruj kako ti je rečeno, a ako si baš jako zabrinuta ili se osjećaš loše, možda ne bi bilo loše da konzultiraš liječnika.

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

sigurna sam da je sve super,
    evo tu mozes procitati neka iskustva oko simptomama http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...light=#2109553

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eto da ti odgovorim. NE !. Isto kao i ti na pocetku sam bila stalno zabrinuta, stiskala grudi, pratila mucnine. Celo vreme je kod mene bilo tako 2 dana bole 2 nana ne bole, pa onda opet 2 dana bole pa po tjedan dana ne. Isto i sa mucninama. Naravno sve je bilo u redu i molim te nemoj se plasiti bez potrebe. I ja sam citala puno o gubitku simptoma, i znam da su se javljale i trudnice kojima su nestali simptomi i bebica se nije razvijala, ali ipak mislim da su to pojedini slucajevi i da pak vecina gubi i vraca simtome i sve bude u redu i to sve zbog hormona koji luduju u trudnoci. Javi kada se simtomi vrate, i to vrlo brzo

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Eto kako su ti cure rekle i u mene tako...jedan dan svi simptomi me udre i polome, a drugi dan mi se ćini da poletit mogu kako se dobro osječam.

Isto kao i ti, imala sam rozi iscjedak u 6 tjednu, koji je postepeno prešao u kafeni pa u žučkasti i na kraju nestao. Samo lijepo odmiruj, to ti je najbolji ljek, i sve je OK, nemoj se bez potrebe nervirati

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ps: skroz offtopic ali sad sam tek skužila da imaš kao avatar sliku mačkice kakvu sam ja imala kao dijete a zvala se Anabela, pukla sam sad od smijeha kad sam to povezala!

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Ps: skroz offtopic ali sad sam tek skužila da imaš kao avatar sliku mačkice kakvu sam ja imala kao dijete a zvala se Anabela, pukla sam sad od smijeha kad sam to povezala!

hahahahaha nemoj me zezat?!?
    ajme baš si me lijepo nasmijala i oraspoložila

ontopic - sad me malo bole na dodir, pogotovo sa strane i ispod, ne smijem ni dirnuti, a jutros sam mogla slobodno stiskati :?

još uvijek sam pospana kao na početku i sinoć sam imala temperaturu 37.1

babel avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure su ti sve rekle i evo moj primjer, iman roditi za mj. i po a grudi su mi sroz opuštene i uopće ne bole. Kao da nisan trudna.
    Tako je od početka zato se opusti i ne brini.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo i ja da te utjesim. U prvoj trudnoci su mi grudi bile napete i osjetljive do navrsenih 6 sedmica i onda odjednom ispuhale i prestale boliti. Ja naravno, kao i ti sada, umrla od straha. Otisla na pregled za koji je bilo i vrijeme, i sve 5! Od tada me vise nikad nisu bolile i bile su ispuhane dok nisam rodila i dok nije doslo vrijeme za dojenje. Opusti se, i samo misli pozitivno!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja u sve tri trudnoće gotovo da nisam imala nikakve simptome, osim naravno kasnije, kad trbuh raste na očigled i kad osjetiš micanje bebe. Tako da opusti se i uživaj.

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

grudi opet počele boljet
    i mučnina lagana
    preksinoć temperatura
    i sad primjetila od pupka pa dolje svijetlo smeđu crtu :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj anabela prvotno napisa
    grudi opet počele boljet
    i mučnina lagana
    preksinoć temperatura
    Eto vidiš, sve ok, i još si i lineu dobila .... ja sam ju tek dobila oko 28. tjedna!
    Želim ti prekrasni ostatak trudnoće!

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Smajlić prvotno napisa
    Citiraj anabela prvotno napisa
    grudi opet počele boljet
    i mučnina lagana
    preksinoć temperatura
    Eto vidiš, sve ok, i još si i lineu dobila .... ja sam ju tek dobila oko 28. tjedna!
    Želim ti prekrasni ostatak trudnoće!
    sad znam da se zove 'linea'

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Anabela čestitam na linei Baš mi je drago da je stanje bolje. I WOW fakat linea, ljubomorna sam

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

gubitak bilo kakvih simptoma pa s tim i tog što se tiče grudi nema nikakve veze s razvitkom ploda,draga nemoj se uopće uzrujavati zbog toga..

ja sam u ovoj mojoj trudnoći,koja još uvijek traje, od početka sa simptomima bila na vi ,jer ih skoro i da nije bilo,a kad bi se pojavili bili bi par dana jako izraženi,a onda po 15-ak dana apsolutno ništa.
    tako draga da no-sikiriki 8)

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jao što kasnim ....
    draga čestitke :D :D :D :D i želim ti najljepši ostatak trudnoće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •