Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Maxi Cosi Mura - Pranje navlake (u mašini)

nightrain avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Maxi Cosi Mura - Pranje navlake (u mašini)

Kupila sam Maxi Cosi Mura kolica (+ AS i košaru) i u trgovini su me uvjerili da se sve navlake lako skidaju i peru u mašini. Sad sam proučila upute za održavanje i piše da se navlake NIKAKO ne smiju prati u mašini! Ne razumijem zašto budući da je sve pamuk i poliester - trebalo bi itekako izdržati 30C na najnježnijem programu bez centrifuge. Nema šanse da sad to idem prati na ruke jer će me trbuh povući u kadu! Ipak, moram to nekako oprati jer sve "smrdi" po plastici u koju je bilo zamotano, a pretpostavljam da će to trebati svako toliko oprati i kad mali zeko počne to koristiti. Ima li netko iskustva s pranjem Maxi Cosi navlaka u mašini???

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

imam ja zelenu i prala sam navlake i sve one zaštite za remenje i uostalom sve ''mekano'' s njih u mašini na 30 sa žestokom centrifugom i to x puta. samo naprijed!

nightrain avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala na savjetu! Baš si me ohrabrila.
    Evo ja sam ugurala sve spužvaste dijelove + dekicu od košare u mašinu na 30C s centrifugom od samo 400 okretaja. Savršeno se opralo i ništa nije izgubilo oblik niti boju. :D
    Sad me čeka isti postupak s AS i sportskim dijelom i vjerujem da će i s njima biti sve u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •