Ima li koja ovakvo iskustvo?
Ja već stvarno malo šizakam.
Mala vila već neko vrijeme doji samo na ležečki. Ponekad ju pokušam staviti u položaj kolijevke no ona često na to totalka šizne. Izvija se, jednostavno ne želi više dojiti u tom položaju.
Ja sam na početku mislila da nije gladna sve dok ju jednom nisam polegla i pokušala u tom položaju. I tada je sve ok.
Ponekad pali da ju stavim na koljena i ja se nagnem kao da glumim da ležimo. To nekad uspije, nekada ne.
Inače smo puno mijenjale položaje pri dojenju i svaki je jednako voljela. Sve do prije tri tjedna. Probudila se i jednostavno počela šiziti kada sam ju pokušala nahraniti.
Može li se ona naviknuti samo na taj položaj? Toga me je strah. Ok ako je faza, ali ako nam to postane pravilo...
Ma ne bih ja šizila (mislim si što mi fali, ležim, spavam, čitam, gledam TV i dojim, ma divota!) ali se više nigdje ne usudim ići. Od njenog smo trećeg tjedna bile 'na cesti', puno šetale, išle svuda, dojile svuda, a sada jedva da stignem s njom do pedijatra. Učini li i se da je gladna jer je već dosta prošlo od podoja ili je zadnji bio jako kratak, ponudim joj da siše, ali ona krene u svoje nervoze. Naravno da se požurimo doma (ona malo šizi u autosjedalici) ulijećemo u kuću, liježemo i prištekavam ju i ona navali.