Results 1 to 13 of 13

Thread: eko mavrović

kate's Avatar

Default eko mavrović

Gdje točno kupiti njihove suhomesnate proizvode, ali da ste vidjeli svojim očima da ima? Lokacija?

Kupili u city centru na štandu ispred spara, kulenovu seku, pa nam se jako svidjela (iako skupo) pa bi kupili još na brzaka.
    Izgleda štand samo vikendom tamo, a trebam ujutro

vidjela sam njihova peciva u konzumu, ne znam za ove druge proizvode...

Osoblje foruma Kaae's Avatar

Web stranica kaze: Eko Mavrović posluje i ima ugovore gotovo sa svim većim i značajnijim trgovačkim kućama u Hrvatskoj te svoje proizvode prodaje i putem interneta.

andrea's Avatar

imaju web shop
    http://www.eko-mavrovic.hr/em_webshop.php

najbolje da ih nazoveš pa pitaš u kojim dućanima šta prodaju

Konzum, Billa, Prehrana rade sa Mavrovićem, vidjela sam kruh i peciva. Suhomesnate proizvode nisam ni tražila, pa ih nisam niti vidjela, ali možda ih ima.

mali karlo's Avatar

mi bili u petak ujutro u cc1 i bio je tamo neki dečko koji je prodavao te suhomesnate proizvode

ivancica's Avatar

Prije nekog vremena sam ja pitala ovdje na forumu jel tko probao njihovu hranu. Na kraju sam i ja kupila nešto. Super su im stvarno među ostalima ti suhomesnati prozvodi. Baš je fin okus i ne osjete se nikakvi konzervansi. Preporučujem.

A kruhovi, bliz

Lukina mamma's Avatar

Ja vidjela u City-ju onaj veliki debeli špek. Ajme, što nisam dugo jela špek. Ali, nije mi baš izgledao jako privlačan. Imao je debeli bijeli masni sloj.
    Njihovi pekarski proizvodi su mi fini, ali moram priznati da se od suhomesnatog nastojim suzdržavati. Nekad sam znala tamaniti...njam-njam...ali zato mi je to sve otišlo u guzu.

sade_74's Avatar

da li ima i kruh mavrović u billi ili konzumu? koliko sam ja skužila konzum ima kruh samo od "lokal patrot pekara ", ali ne uzimajte mene za kompetentnu, jer kruh uglavnom kupujem u pekari ili u merkatoru gdje je je vlastita proizvodnja.
    probala sam njegov kruh na moru (ima ga neki lokalni dučančić) i predobar mi je!

Frida's Avatar

Quote Originally Posted by sade_74
    da li ima i kruh mavrović u billi ili konzumu? koliko sam ja skužila konzum ima kruh samo od "lokal patrot pekara ", ali ne uzimajte mene za kompetentnu, jer kruh uglavnom kupujem u pekari ili u merkatoru gdje je je vlastita proizvodnja.
    probala sam njegov kruh na moru (ima ga neki lokalni dučančić) i predobar mi je!

Mavrovićev kruh se pekao u Klari i prodavao u Konzumu. Osim toga, konzum peče svoj kruh, osim svoga imaju Mlinarov i Klarin, ovisi o poslovnici.

koji su to lokal patrot pekari? ako je to neki pogrdni naziv za Albance molim te da se suzdržiš jer na forumu nije dozvoljeno vrijeđanje i omalovažavanje bilo kojeg korisnika Foruma, kao i bilo koje religijske/etničke/seksualne ili slične grupe ili pojedinca.

sade_74's Avatar

Quote Originally Posted by Frida

koji su to lokal patrot pekari? ako je to neki pogrdni naziv za Albance molim te da se suzdržiš jer na forumu nije dozvoljeno vrijeđanje i omalovažavanje bilo kojeg korisnika Foruma, kao i bilo koje religijske/etničke/seksualne ili slične grupe ili pojedinca.
    ma no! lokal patrioti i jesu klara i slični, tj. svaki grad ima svog velikog pekara. mi u slavoniji, npr. u konzumu možemo kupiti samo kruh od pekare kruna, to je najveći lokalni opskrbljivač pekarskim proizvodima, nekad je to kod nas bila "Sloboda", tvornica keksa i kruha (sad je samo tvornica keksa), u zg je bila i ostala Klara, itd...

zaboravih reći da sam iz OS pa me na ovim područjima zanima mavrovićev kruh...

sade_74's Avatar

nitko ne zna, ne kupuje, ne jede, ne zanima ga???...šmrc

sade_74's Avatar

inače, trenutno sam na moru i jedem ga non stop i nosit ću si jedan u OS!!!
    kak je super kad imaš web'n'walk, osim što mi je crko već tri puta kad sam htijela poslati post