-
Rijetka stolica
Naš mali mišn koji ima 2 ipo miseca, prvo je kakio svako 2-3 dana, a zadnjih par dana kaki 4-5 puta dnevno, s tim da mu je stolica, rjeđa, zlatno žuta, ponekad zelenkasta, i ima sluzi u njoj,
Zanima me jel to kakav problem, s obzirom da je samo na majčinom mlijeku,
i da je s majkom trenutno na otoku, tj promijenio je sredinu
-
Naš mališan ima 9 dana i kaka svaki dan nekoliko puta, rijetko i zlatno žuto. Patronažna je rekla da je to ok.
Jedino što mi ne zvuči dobro je ovo što si napisala zelenkasto, nažalost nemam više iskustva da ti pomognem
-
i moja mala je prvih mjesec i pol kakala 1 dnevno, ili 1 svaka dva dana, a nedavno je pocela isto ko i tvoj po 7-10 puta dnevno (nakon skoro svakog hranjenja). isto joj je rjedja nego sto je bila kad je kakala manje. zelenkasta stolica moze biti ako duze stoji u peleni, pa probaj vidjeti jel to razlog. ovo za sluz ne znam.
mislim da je normalno da se stolica (ili ucestalost iste) promijeni kad se okolina promijeni, pa i odrasli znaju imati ili zatvore ili cesce kakati na moru.
a mozda mu se samo sada stabilizirao rad crijeva, meni je pedijatar, kad sam ga pitala zakaj moja Lorena kaka tak malo (jer mi je prvo dijete od rodjenja kakalo nakon svakog hranjenja), rekao da bi se to oko 2 mjeseca zivota trebalo malo ustabiliti jer do onda crijeva sazriju.
-
-
I nama varira "u gustoći" od gotovo rijetke sa mrvicama pa sve do gušće u obliku senfa, boja je obično uvijek neka nijansa žuto-zlatne, a probava je nekad svaki dan, nekad svakih par dana, nekad više puta dnevno. Nema pravila, ali mislim da više svježeg voća/povrća koje pojedem rezultira češćom stolicom kod bebe. Ili je to možda krenulo tek nakon 3 mjeseca kad su nam prošli grčevi, ne znam.
-
Moja E ima 4 i pol mj i već tri mjeseca kaka jedanput u par dana. Najduže nije kakala 11 dana, pa je onda svakih 7 dana, a sada nam se zna zalomiti poneki tjedan da kaka svaki dan jedanput 8) .
Svi doktri koje smo o tome pitali kažu da je to normalno za isključivo dojenu djecu ukoliko kad kaka nema tvrdu stolicu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma