Sara 38, Loks. Sumsko voće i šećer na kraju Ksena28 tako ste me nasmijalei jos uvijek se smijem i **** mi se za sve!!!!!!
Sara 38, Loks. Sumsko voće i šećer na kraju Ksena28 tako ste me nasmijalei jos uvijek se smijem i **** mi se za sve!!!!!!
**** mi se što nas drugi gledaju sa žaljenjem dok se njima nažalost život raspada i imaju po dvoje prekrasne djece
**** mi se što čujem šapate o nama kad prođem pored nekog poznatog "e, oni ti ne mogu imati djece"
**** mi se što kiša pada kao i moje suze jer sam jutros popiškila debeli - 12 dpo
**** mi se što nisam još dobila M a fino na FF kaže da je moram danas dobiti
**** mi se što država propada
**** mi se kao i Kseni, ali dok se MM vrati s posla, vjerojatno će me proći![]()
**** mi se što je jučer našem ministru M "riknulo" auto na semaforu,.... e... neka mu je!
**** mi se što sam tri dana ranije dobila vješticu!!
****mi se što mi je pokvarila planove za 9 mjesec,****mi se što ću možda zbog nje morat ranije doći u Zgb..
****mi se što sam bila ziher da će ovaj mjesec upalit kućna radinost
****mi se što mi je frendica saznala da nosi curicu
****mi se što ja ne mogu doći do bilo kakve bebe,a kamoli da biram spol!!!
****mi se što već rintam 14 dana bez pauze,a još ih moram odradit 4!!
****mi se što sam se udebljala od svih silnih tableta i injekcija i što izgledam kao balon
****mi se što je MM već tri mjeseca na dijeti i izgleda fantastično!!
****mi se što sam danas plakala...jer ne mogu vjerovat da ne mogu priridno ostati trudna i ****mi se što sam nagrebla već 36 god...
****mi se što je i meni neka astrologinja rekla da tek sljedeće godine imam izglede za trudnoću..
****mi se za sve..zato sad pušim i pijem chery
****mi se jer i sutra moram na posao...
Meni se samo **** ,a nesmijem
ali **** mi se zbog toga kad ću za 12-tak dana saznat da sam T![]()
**** mi se što cijelo vrijeme slušam o dječijim problemima
**** mi se što nas uvijek sažalno gledaju
**** mi se za njihove "pametne" savjete
I već sad se veselim kako će tek oni na****ti kad ja počnem o nespavanju i ispucalim bradavicama![]()
![]()
VEELIKI X NA SVE. Nekad me smetalo da ljudi sa mnom očito zaobilaze teme djece i svih vezanih problema ali sad mi se živo j... za ine...
J... mi se i zato kaj nisam mora vidjela već tri godine, vidim ga na FB stranicama što frendovi stavljaju f...... slike
J... mi se i zato što je MM sve luđi i frustriraniji... a i ja sam postala takva zbog njega... ma naći ću ja sebi zanimaciju. Još ovaj pokušaj u 9.mj a onda ja u prvi plan 8)
Puca mi lajbek što sam danas ko luda plakala na poslu i što su svi vidjeli moj raspad sistema...![]()
dobra stara "bit će sve u redu" je od*****a karijeru,meni to nije utjeha,.Jel bi bila njima?
**** mi se što sad plačem svaki čas a nikad prije nisam
i pun mi je ***** što se neki prave da ne znaju zašto sam živčana ko pas
i fučka mi se za sve
**** mi se što mi m kasni 20 dana prije ili kasnije će doć...jer znam da trudna nisam
**** mi se za sve koji me žale jer još uvijek se mogu smijat
i **** mi se što mi je šefica luda pa bi na meni ponekad lječila živce e neće moći......
**** mi se riječi "a jeste se pomirili s time da nećete imati djece"
**** me gužve po klinikama, **** me čekanje na uputnice, **** me čekanje nalaza,
voljela bih da mi se malo više **** za posao, kaj mi se može desiti, mogu dobiti otkaz
**** mi se, nisam već nekoliko dana
**** mi se što mi "prijatelj" koji ima dvoje djece kaže da se dovoljno ne trudimo za bebu...
**** mi se što sam nakon tih riječi plakala do slijedečeg jutra i popila 2 Hellexa da bi mogla imalo funkcionirati
**** mi se što svi govorkaju o nama, jer mi se i trudimo, i volimo, i mazimo, i pazimo na sebe, i sada nakon 14 godina
**** mi se... a imam m, a i mm je na putu, pa...***iga, opet niš!
boli me k**** za sve koji me ne razumiju ili to ne žele
i zaboli me što svi govore da prestanem na TO mislit i doći će sve samo od sebe,
na ništa drugo ni ne mislim.
**** mi se zato kaj pušim ,pušm svoje ne tuđe i zato nek ****** od mene i mojih cigareta.
Kao baš je to razlog moje ne trudnoče....baš
j*** mi se što mi država broji već drugi postupak, a ja još nisam došla do transfera ni jednom, jednom hoću
j*** mi se što sam imala hiperstimulaciju i u opsegu dobila 20cm, muž me i dalje volio takvu
j*** mi se što mi je endometrij pretanak pa mi ne mogu vratiti ono što su zamrzli i što ni moj doktor više ne želi davati prognoze u mom slučaju,
j*** mi se što moram na forumu olakšavat dušu, jer okolina samo govori "ma bit će"
j*** mi se što zbog gornjeg "ma bit će", imam već tikove i ne da mi se objašnjavat da baš samo tako biti i neće
j*** mi se što me svi gledaju kao invalida, barem ne moram nositi teške stvari
j*** mi se što sve naslovnice bruje da Tarik i Lejla idu na treće djete, a ja još nemam ni prvo, imam muža i mačku
i potpisujem nivesu
**** mi se zato kaj ponovno pušim ,pušm svoje ne tuđe i zato nek ****** od mene i mojih cigareta.
Kao baš je to razlog moje ne trudnoče....baš
j*** mi se što me stomak boli kao da ću procurit svaki čas!
NEĆU DA JE VIDIM do idućeg ljeta!!!![]()
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Denny : 21.09.2010. at 15:26
**** mi se što prošli tjedan nisam dočekala ET i što sam loše reagirala na stimulaciju,
**** mi se što mi je danas godišnjica braka a ja i MM nakon toliko godina sami, e baš mi se sviđa što smo sami!
sara
#### mi se što će mi za 20ak dana 10. godišnjica braka i što mi je dite već moglo biti u 5. osnovne, ja se mlado osjećam i mlado izgledam i #### me se šta ću jednog dana (ako bog da) biti metuzalem mama.
**** se i meni što ni ja nisam doživjela ET,a punkciju imala u petak!
****mi se što mi je to već normalno da mi kažu-NEZRELA stanica!
I kao što kaže Nivesa,****mi se što pušim,kao da je to jedini razlog što ne mogu imati dijete!!
****mi se što su mi folikuli u ovom postupku u roku dva dana narasli od 12 do 19 i naravno,prije punkcije popucali!!!
****mi se što loše reagiram...
****mi se..al trenutno ne sa nikim jer sam cijela u banani!
Zaboli me ona stvar za luđake oko mene koji misle da je ovo samo od stresa
i za one koji kažu da sam preopterečena time
i za one koji govore da ne vjerujem svemu šta pročitam na netu,pa onda nek mi oni objašnjavaju satima i
boli me p**** što još nisam dobila,doći će ona kad tad.
Naoružaj se strpljenjem kažu,di da kupim ja tu j***** municiju???Ili na kaj točno misle??
Jel to svojim suzama plačam ili???
Ma j*** se njima čini se meni,a mi smo jebene!!!
nadam se da vam ovo ispucavanje barem malo pomaže, znam da meni je![]()
**** mi se što svaku večer idem leći s istom misli
**** mi se što se svako jutro budim s istom željom
**** mi se za druge što pričaju "to su oni što nemaju djece"
**** mi se što obitelj misli da ću obolit na živce
**** mi se što mi neki govore "blago tebi vas ništa ne muči, a nas djeca ubiše", uhhh
**** mi se što mi ovaj glupi šef ide na živce
**** mi se što me nitko ne razumije osim mog mužića
**** mi se što svi smatraju da imam novaca, a ne znaju da potrošim više da bi dobila jedno, nego oni što već uzdržavaju dvoje
ehh, eto im svima sad!!!!!!!!
e da
**** mi se što ćemo i ovaj Božić provesti sami...................................
e i nakon ovog svega ću se dobro po***** kad dođem s posla
**** mi se što sam ovaj vikend bila na 2 fešte za rođenje bebica i što me to zaboli, jer bi htjela da što prije i MM radi feštu iz tog razloga, ali **** mi se, opet idem, jer ipak je fešta! popit ću koje pivo i **** mi se živo!
**** mi se što je moj dragi toliko opterećen sa time i što ga nerviraju svi ti ljudi ("a kad ćete vi?)...nerviraju i mene i **** mi se za njih...imaju i oni sigurno svojih problema, jer nitko nije savršen!
**** mi se što me jajnici i sve dole boli već danima, a tek mi je 19 dc!!!
**** mi se što sam u banani, a ne znam niti šta me baš tako pere ovaj ciklus...i **** mi se za isto!
**** mi se što većina mojih frendica nemaju pojma šta znači biti i u ovakvoj situaciji i što ne znaju cijeniti to šta im se "to" slučajno desilo!!!!!
**** mi se što bi sad najrađe plakala,ali neću...Hvala Bogu da postoji ova tema, di se možemo ispucati i bez suza...stvarno dobro dođe...!!!
svima!!!
Bebach, sve napisano mogu samo potpisat, jer kao da sam ja pisala.
I mene baš zaboli ona stvar šta je jućer bila 3. negativna beta, dosta sam ja plakala. SAd ću opet zblokirati sve te osječaje i napraviti nešto za sebe.
I da, j*** mi se šta drugi imaju djecu, i od danas je jedna nova beba u našem društvu, budemo ju barem dobro zalili alkoholom.
**** mi se, ali uza sve ostalo, imam i gljivice![]()
Cure drage kupite si ovu knjigu, imam je i toplo od srca preporucujem!!!
http://www.seebiz.eu/hr/seebiz-trend...iku,52407.html
BebaBeba i ja je imam, dobila sam je uz neke novine...super knjiga ...![]()
**** mi se za sve i za Milinovića kojem se j*** za nas
i za tu glupu EU jer ionak nikakva korist od njih,
nek omoguče nama naša LJUDSKA prava na koja se svi toliko pozivaju pa nek se onda jave,
neka se naš mili sjeti da i on ima kčer ,ali on će njoj i platit ako će trebat kad proda sve te prazne epruvete koje su mogle biti naše a pune,
valjda smo mu skupe,sva ta struja i epruvete to košta,a za te novce ima novi auto i novog vozača.
J*** mi se za sve njih tamo na Markovom trgu i svim ostalim trgovima u ovoj državi!!!
J*** se njima što mi satima,danima i godinama stojimo i čekamo po bolnicama kao da ćekamo na kruh prije 20 god.!!!
Ma zaboli me za sve ništa nije vrijedno mojih suza i živaca!!!
Jedino što je vrijedno toga mi nedaju da imam !!!
E pa nek se J*** sad oni!!!! doći će i naših 9 mjeseci!!!!!
![]()
i j*** mi se a m radi nočnu...
Ovo je odlično! Nasmijale ste me do suza
**** mi se što je moj mpo dr. otišao u privatnike
**** mi se što je i moj soc. ginekolog najavio svoj odlazak
**** mi se što već sedam godina nemamo djece
**** mi se za ministra i Jacu
ustvari, **** mi se više za sve...
**** mi se ća pijem antibebi pilule...barem ću se dva miseca odmorit od razmišljanja, brojanja i kalkuliranja plodnih i neplodnih dana, od osluškivanja simptoma i čekanja m, od tuge koja me obuzme svaki put kad osjetim pms...jer sad sam **** sigurna da zatrudnit neću, a nisam ni zamislit mogla koliko može goditi odmor od nadanja!!!
Ma vi ste moje j... CARICE, i zato vas tako volim!!!![]()
![]()
Danas mi je baš dan "D" i **** mi se za sve!!!
a bebach legendo moja...sam si pensala da ćeš ovdi podilit sa svima nama svoj dan "D"!!!
Meni se **** sa mm jer smo toliko rintali ovaj tjedan da nismo stigli ni pomirisati jedan drugoga
A uz to se i meni **** sto mi je doc otisao u privatnike, nije jedini koji zna i **** mi se sto mi je kuma opet trudna, susjeda opet trudna i sto Srbija nema more.
Smijat cu im se kad ce doci meni naricati da nisu mjesecima ili godinama izasle s frendicama na kavu ili s muzem na pizzu
E ja cu veceras....i na pizzu i na veeeeelikoooo pivo!!!
je... ti ovakvog programera zbog kojeg forum šteka skoro svaki vikend, a sad već i u tjednu.
tiki_a i Lua, baš ste me nasmijale, e, baš tako![]()