-
think pink
Pinky
... danas sam saznala da 'nema bebe', tj u isčekivanju sam spontanog pobačaja... zapravo je išlo ovako... GV se nije vidila i na kraju se beta sa 6800 smanjila na 6100 i današnji uzv je pokazao da 'nema bebe' i da se endometrij sa 16 mm smanjio na 12...horror... i taman kada smo trebeli dogovoriti 'što dalje' morao je na 'hitan sastanak', pa sam s MM čekala u hodniku s puno trudnica - how convinient - drž ondje stomak, drž tamo stomak... ali nisam zavidila, nekako je postojala neka 'nevidljiva solidarnost' onih trudnica prema meni uplakanoj na stolici... 'ko da su znale'... a ja sam malo, malo plakala... a MM je sjedio bespomoćno do mene... i bez obzira na njegovu veliku ljubav u tom trenu sam bila 'sama sa sobom' i plakala za malom točkom...
nije prošlo malo vremena i doktor me pozvao natrag, vidjevši mene s očima ko dva luka pokušavao je objasniti i ublažiti riječima situaciju
'ma znam doktore... sve ja razumijem i nemam ni truna sumnje prema vama, samo sam tužna'
... doktor je bio divan i rekao je da je samo pitanje dana kada ću ostati trudna... da je sve kako treba, pa čak i sada kada isčekuješ 'kada će sve to van'... kako sam u petak planirala godišnji rekao je da je bolje da sam tu (kiretažu najvjerojatnije neće biti potrebno raditi jer 'će otić samo od sebe') gdje me znaju i da ostanem do 11.8. a ja
-'znači na koncert U2-a i kući'
dr:- U2??? eto vidiš, ma tako treba, ma na koji ideš? na prvi i drugi?
ja:-na prvi drugi, tj drugi prvi... ma neee u pondjeljak
dr:-... ma nemoj se brinuti.. vidiš ostala si trudna, sve je kako treba, a trudna ćeš ostat...
i prije nego što sam otišla iz ordinacije pitam:
' a doktore, idete li vi na koncert?'
dr:
idem na onaj u nedjelju
ne znam cure, ali bez obzira što bebača nema i tužna sam nema govora, ova trudnoća je pokazala da 'ide', da 'štima'... iskreno mislim da ćemo tu bebu napraviti do kraja godine, s mpo ili doma... fali mi MM, fali mi...hm.. da se vratimo na temu
... *** se
jer toga nisam vidila ima 2 mjeseca.... i jedino zadovoljstvo je bio uzv, šalila sam se da će moje dijete bježat od električne četkice za zube
ne znam od kud mi ovaj crni humor, ali nekako ga imam... a ovaj down je opet neki up... mora biti! i biti će!
*** mi se za milinovića i smanjenje plaće i to šta mora nisam vidila, pas mater i sanaderu i njegovoj jahti, nek se nasuče na nekom rtu... nek se gone u rodno misto i pusićka i ostala garda koji bi sada još i izbore - ma zamisli! - pa da i to plaćam! i sram bilo javne službe koje su isplatili regres i božićnice i uskrsnice dok ja i milijun ostali nismo dobili ni *** od ovce na zvonce neg su nam isplatili plaću 'prema prometu', a državni promet?!
eto tako!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma