dr.Žućko odlićan, neuropedijatrica vrlo pričljiva, zanimljiva, a sada kolkiko je stručna vrijeme će pokazati,sestre super, teta vježbačica Schuler valjda sam dobro napisala prezime ispočetka prediva, nakon nekog vremena počela nam je stalno otkazivati vježbice i dan danas neznam iz kojeg razloga, moja mala ju je obožavala i kada bi imali zamjenu uvjek bi vrištala akod nje nekad....jako me povrijedila kada smo jednom došli za vrime pauze, ona je pušila vani, nije nas htijela pozdavit a od male koja joj je pružala rukice i zvala ju okrenila je glavu....nakon 5 min. na vježbicama se ponašala kao da se ništa nije dogodilo....svako ima loš dan....ali da je teško nekog tko ti stoji ispred face pozdravit ....nakon toga je bila jako hladna....eto mala ju je obožavala i dan danas kada ju vidi na snimkama na mobitelu se razveseli....ali eto ženi se nešto dogodilo....imala je super pristup bebi, nije bila živćana osim par put kada sam vidila da joj se ne da radit....mislim čovjek koji 2 x tjedno dolazi na vježbe primjeti razliku od predanog vježbanja, do svakih 5 min. gledanja na sat.

Inače Goljak sve 5-