hej curke, trebam hitan odgovor jer sam totalno zbunjena!!!! Naime, imam PCOS,nemam M bez Dabrostona, ovulacije nemam.Prije mjesec i pol bila sam na laparoskopiji i drillingu jajnika,jajovodi prohodni...Ali ja opet nemam ovulaciju jer je navodno ostavljeno previše cista. I sad sam pila Klomifen 5.-9. dan ciklusa dvije na dan.Danas sam išla na uzv i na desnom jajniku samo brdo cista, a na lijevom ciste i po riječima gin. nešto je naraslo 17 mm ali ona ne zna što (moja gin. je na godišnjem pa ima zamjenu) I ja ju sad pitam kako ne zna, a ona kaže da joj je čudno da bi nastao samo jedan folikul...Prije sam pila Klomifene pa mi nje uopće ni jedan se pojavio pa mene ne čudi dda bi bio samo jedan jer ja mislim da se ne pojavi svakoj ženi po ne znam koliko folikula. Sad mi je dala sliku uzv da neka dođem u pon. kad se moja gin.vrati da ona dokuči što je to bilo??I ja sad ne znam što da radim.Ja sam se odlučila da MM i ja imamo odnose jer mislim da to je folikul...Curke kaj vi mislite??POMOĆ PLEASE!!!

Odgovori s citatom
ne obracaj paznju na gluposti tog doktora