Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: sobna vrata od do stropa

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno sobna vrata od do stropa

Ne znam dali sam baš najzgodnije naslovila temu, ali probat ću opisati.

Dakle, strašno mi se sviđaju vrata koja su do pune visine stropa. Nemaju gornji štok već samo bočne. S time bi odmah i vizualno "povisili" kompletnu visinu prostorija cijeloga stana(barem ja imam takav dojam).

Kako preuređujemo novi stan, gledam po netu i ne nalazim uopće nigdje takva već gotova vrata. Ima li to netko od vas i može mi reći gdje bih to mogla pogledati?I kupiti.

Ili da tražim stolara da mi to napravi.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Re: sobna vrata od do stropa

Citiraj ivancica prvotno napisa
    Ne znam dali sam baš najzgodnije naslovila temu, ali probat ću opisati.

Dakle, strašno mi se sviđaju vrata koja su do pune visine stropa. Nemaju gornji štok već samo bočne. S time bi odmah i vizualno "povisili" kompletnu visinu prostorija cijeloga stana(barem ja imam takav dojam).

Kako preuređujemo novi stan, gledam po netu i ne nalazim uopće nigdje takva već gotova vrata. Ima li to netko od vas i može mi reći gdje bih to mogla pogledati?I kupiti.

Ili da tražim stolara da mi to napravi.
    Ustvari nisam nikad vidjela takvo što, ali mislim da moraš tražiti stolara da ti to napravi. U principu nema univerzalnih visina zidova, ipak to mora biti točna mjera. :/

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Vidjela sam ja to uživo na nekim stanovima koje smo gledali za unajmiti. Kako to dobro izgleda! Nevjerojatno koliko bolje nego normalna visina vrata. Kako sad u stanu kojeg renoviramo postoje vrata sa nadstaklom(bljak, bljak), taman kad ih cijela izvadimo ostane nam otvoreno do stropa da ne moramo štemati zid.

Da, istina je to što kažeš da nema univerzalne visine stropa. O tome nisam razmišljala.
    :/

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa
    Da, istina je to što kažeš da nema univerzalne visine stropa.
    Univerzalna visina stropa bi bila 260-280 cm, mislim da je tako u većini stanova (novijeg datuma izgradnje).
    U starim kućama/stanovima stropovi su puno viši.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •