-
ono što je meni prestrašno i ispod svakog nivoa tjeranje je tog nekog kao fol nivoa iz vana, dok ispod površine caruje prljavština, što samo vodi tome da se evo ženska pita - možda mu nisam simpatična.
umjesto da se takvog doktora / doktoricu popljuje od glave do pete, prozove ga se ako treba i u javnosti, upozore se žene da si ne dozvoljavaju ovakve stvari i da ne traže za boga miloga krivice u sebi !
osobno bilo mi je dovoljno samo baciti pogled na to kako je žena započela post, malte ne pa se ustručavala reći da bi ona na bolovanje. prestrašno. a da me kažem da nitko ovdje nije reagirao na to u kojim uvijetima žena radi. opet prestrašno.
taj mentalitet - kako naš narod lijepo veli, iz vana juj, a iz nutra fuj - to je ispod svakog nivoa i humanog i ljudskog - no, da Hebrang nam je uzor zar ne. fin, uglađen gospodin, koji gdje prođe tu trava ne raste.
no, da ...ogorčena sam naravno da sam ogorčena, poznajem i previše dobro situaciju i slične slučajeve kao i taj naš poznati "nivo" - sve je dobro dok je u celofanu i sa mašnicom ukrašeno, a sad manje je bitno što se zapravo u celefonu nalazi.
tako da, ako nečije okice previše pate od gore napisanih postova, admanistracija foruma ih slobodno može pobrisati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma