Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 71 od 71

Tema: komplikacije

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

arilu saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prode u najboljem redu

lezi i odmaraj

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

arili i anabela joj, znam kako vam je, užasno je kad odmah napočetu trudnoće počmeš dobijati takve hladne tuševe. Ali to je trudnoća, nekome prođe a da ni ne osjeti a dosta cura se ispati, iživcira, dobije sve simptome moguće, od krvarenja, pa mučnine, pa oticanja nogu, visok tlak...ma ono, KOMA...ali proći če i to...sad samo lezite i mozak na pašu, sapunice i sit com's na TVu i to je to

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni se krvavi iscjedak opet jutros pojavio :/
    tek poslijepodne mi radi ginekolog, idem u bolnicu sada

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj anabela prvotno napisa
    meni se krvavi iscjedak opet jutros pojavio :/
    tek poslijepodne mi radi ginekolog, idem u bolnicu sada
    ajoj, žao mi je zbog tolikih stresova, sretno , nadam se da je sve u redu
    arilu drago mi je da si riješila situaciju, sad odmaraj

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

anabela drži se, vibram da je sve OK, javi nam se kad dođeš iz bolnice

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj arilu prvotno napisa
    Cure moje, ja znam da je ovo pristojan forum ali ja bi sad napisala 2 stranice o tome kako bi sad svog ginekologa stavila na srednjovjekovni stroj za mučenje, noge u španjolsku čizmu i secirala mu vitalne organe priborom za vrtlarenje
    Dijagnoza doktora kod kojeg sam sad bila je krvarenje, prijeteći pobačaj, dao mi je Dabrostone i naredio mirovanje bez da sam riječi spomenula na kakvom poslu radim i bez da sam ga uopće pitala da me pusti doma.
    I pitanje je što bi se desilo da ja ovih 10 dana nisam samoinicijativno ostala doma i riskirala otkaz.
    Uf, kako sam ljuta

prestrašno !! al suzdržat ću se ovaj puta od komentara.

tebi želim svu srećicu svijeta

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

i anabeli naravno

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

svima
    Anabela žao mi je, javi kako je prošlo. Meni je dr rekao da je unutarnje krvarenje. Možda je i bolje da to ne vidim.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

anabela evo malo carobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za tebe

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

svima
    Anabela žao mi je, javi kako je prošlo. Meni je dr rekao da je unutarnje krvarenje. Možda je i bolje da to ne vidim.
    meni je vanjsko. Istina, grozno je vidjeti, ali rekao je da je sve u redu, da moram i dalje mirovati. Uh, čini mi se da ću bit na bolovanju do poroda

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

svima
    meni je vanjsko. Istina, grozno je vidjeti, ali rekao je da je sve u redu, da moram i dalje mirovati. Uh, čini mi se da ću bit na bolovanju do poroda
    nisam shvatila, što misliš pod vanjsko?
    glavno da je beba u redu, a mnogo se toga promijeni kad izađeš iz prvog tromjesečja...

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bit će sve ok, samo miruj i znam da je teško ali probaj se ne živcirati. Meni je dr rekao, možda da me utješi kad mi je vidio lice, da to i nije neki veliki problem, ako se pridržavaš uputa.
    Ja sam prvu trudnoću ležala od samog početka pa do 3 mjeseca i onda opet od 5 do poroda, s tim da sam zadnjih 5 mjeseci bila strogo u krevetu, samo do wc-a. To je psihički užasan napor. Ali nekako izguraš.
    Ja sad i nisam toliko zabrinuta jer mi moja Neva baš i ne da vremena za to. Tako je i bolje, čim manje misliti.
    Da li je i tebi dijagnoza Ab imminens?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

svima
    Jesu to rekli u bolnici?
    A čuj, ako budeš morala odležat prvo tromjesečje pa opet malo kasnije, sve se to izdrži. Puno nas čeka ista sudbina. Ja sam 13-14 tjedan a več lagano odležim popodneva, čisto iz straha...znam da mi ne gine od 5-9 mjeseca strogo strogo mirovanje, ali samo da sve bude OK s bebicom, ležat ču na glavi ako treba. Sve če biti lani

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Jesu to rekli u bolnici?
    A čuj, ako budeš morala odležat prvo tromjesečje pa opet malo kasnije, sve se to izdrži. Puno nas čeka ista sudbina. Ja sam 13-14 tjedan a več lagano odležim popodneva, čisto iz straha...znam da mi ne gine od 5-9 mjeseca strogo strogo mirovanje, ali samo da sve bude OK s bebicom, ležat ču na glavi ako treba. Sve če biti lani
    nisu, nadam se da neće biti tako, ali ja nisam neki optimist. :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

anabela

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

rozagoza, što se komisije tiče...ti ne moraš ići, neka ti ode muž ili neko drugi, mama, sveki...bilo tko...ti ne možeš jer moraš mirovati i niko ti neće stvarati probleme.....meni je MM obavljo papire oko komisije...

cure ako ste friško na komplikacijama...onda kad dignete doznake od doktora opće prakse iza 25. u mjesecu odnesete u firmu kod svojih u računovodstvo i provjerite dali oni riješavaju sve sa HZZo-om ili to radite vi (najkasnije do 5. u sljedećem mjesecu, jer vam inače ako je kasnije neće sjesti novac taj mjesec)...isplata bolovanja je oko 20 u mjesecu...
    ja sam recimo prvi mjesec morala odnjeti u HZZo, potvrdu o visini plaće zadnjih 6 mjeseci (ne mogu se sjetiti kako se zove obrazac, ali u firmi znaju), kopiju osobne, kopiju tekućeg računa i ispuni se kod njih obrazac za dobivanje naknade...ZATO SI OBAVEZNO PROVJERITE TO U FIRMI DA VAM NEBI ZEZNULO ISPLATU. nije isto kao klasično bolovanje...

druga stvar ako vam je plaća iznad 4257 kn...nemojte se skidati s komplikacija...ako odlazite ostanite do kraja...jer nikad ne znate šta se može desiti ponovo i da morate opet na komplikacije pa će vam u prosjek za isplatu porodiljne naknade ulaziti i prijašnje komplikacije...

i da cure držite se...pusa svima

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

kata hvala, sad je i meni puno jasnije. Veća mi je plaća od tog iznosa ali dobro...što ću sada, moram mirovati

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kataklik danas mi je i dok rekla to isto, pa sam malo mirnija. Zaista mi se ne ide tamo gledat one ljude...sve objašnjavat

Anabela kako si? Ide na bolje pretpostavljam

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa

Anabela kako si? Ide na bolje pretpostavljam
    hm, još imam iscjedak, ali beba se razvija dobro, kaže ginekolog da nema nikakvih hematoma...vidjet ćemo...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sve če to bit cool, pa ima puno primjera cura ovdje na forumu koje su imale iscjedak koji se vračao kroz cijelu trudnoću i sve bilo za 5

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam obrtnica. sad imam otvorene komplikacije i neznam kolika će mi biti naknada jer nemem plaću kao takvu.
    ima netko tko zna?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •