arilu saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prode u najboljem redu
lezi i odmaraj![]()
arilu saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prode u najboljem redu
lezi i odmaraj![]()
arili i anabela joj, znam kako vam je, užasno je kad odmah napočetu trudnoće počmeš dobijati takve hladne tuševe. Ali to je trudnoća, nekome prođe a da ni ne osjeti a dosta cura se ispati, iživcira, dobije sve simptome moguće, od krvarenja, pa mučnine, pa oticanja nogu, visok tlak...ma ono, KOMA...ali proći če i to...sad samo lezite i mozak na pašu, sapunice i sit com's na TVu i to je to![]()
meni se krvavi iscjedak opet jutros pojavio :/
tek poslijepodne mi radi ginekolog, idem u bolnicu sada
ajoj, žao mi je zbog tolikih stresova, sretnoanabela prvotno napisa
, nadam se da je sve u redu
![]()
arilu drago mi je da si riješila situaciju, sad odmaraj![]()
anabela drži se, vibram da je sve OK, javi nam se kad dođeš iz bolnice![]()
arilu prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
prestrašno !! al suzdržat ću se ovaj puta od komentara.
tebi želim svu srećicu svijeta![]()
i anabeli naravno![]()
svima
Anabela žao mi je, javi kako je prošlo. Meni je dr rekao da je unutarnje krvarenje. Možda je i bolje da to ne vidim.
anabela evo malo carobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za tebe![]()
meni je vanjsko. Istina, grozno je vidjeti, ali rekao je da je sve u redu, da moram i dalje mirovati. Uh, čini mi se da ću bit na bolovanju do porodaarilu prvotno napisa
![]()
nisam shvatila, što misliš pod vanjsko?anabela prvotno napisa
glavno da je beba u redu, a mnogo se toga promijeni kad izađeš iz prvog tromjesečja...
Bit će sve ok, samo miruj i znam da je teško ali probaj se ne živcirati.Meni je dr rekao, možda da me utješi kad mi je vidio lice, da to i nije neki veliki problem, ako se pridržavaš uputa.
Ja sam prvu trudnoću ležala od samog početka pa do 3 mjeseca i onda opet od 5 do poroda, s tim da sam zadnjih 5 mjeseci bila strogo u krevetu, samo do wc-a. To je psihički užasan napor. Ali nekako izguraš.
Ja sad i nisam toliko zabrinuta jer mi moja Neva baš i ne da vremena za to. Tako je i bolje, čim manje misliti.
Da li je i tebi dijagnoza Ab imminens?
Jesu to rekli u bolnici?anabela prvotno napisa
A čuj, ako budeš morala odležat prvo tromjesečje pa opet malo kasnije, sve se to izdrži. Puno nas čeka ista sudbina. Ja sam 13-14 tjedan a več lagano odležim popodneva, čisto iz straha...znam da mi ne gine od 5-9 mjeseca strogo strogo mirovanje, ali samo da sve bude OK s bebicom, ležat ču na glavi ako treba. Sve če biti lani![]()
nisu, nadam se da neće biti tako, ali ja nisam neki optimist. :/RozaGroza prvotno napisa
anabela![]()
rozagoza, što se komisije tiče...ti ne moraš ići, neka ti ode muž ili neko drugi, mama, sveki...bilo tko...ti ne možeš jer moraš mirovati i niko ti neće stvarati probleme.....meni je MM obavljo papire oko komisije...
cure ako ste friško na komplikacijama...onda kad dignete doznake od doktora opće prakse iza 25. u mjesecu odnesete u firmu kod svojih u računovodstvo i provjerite dali oni riješavaju sve sa HZZo-om ili to radite vi (najkasnije do 5. u sljedećem mjesecu, jer vam inače ako je kasnije neće sjesti novac taj mjesec)...isplata bolovanja je oko 20 u mjesecu...
ja sam recimo prvi mjesec morala odnjeti u HZZo, potvrdu o visini plaće zadnjih 6 mjeseci (ne mogu se sjetiti kako se zove obrazac, ali u firmi znaju), kopiju osobne, kopiju tekućeg računa i ispuni se kod njih obrazac za dobivanje naknade...ZATO SI OBAVEZNO PROVJERITE TO U FIRMI DA VAM NEBI ZEZNULO ISPLATU. nije isto kao klasično bolovanje...
druga stvar ako vam je plaća iznad 4257 kn...nemojte se skidati s komplikacija...ako odlazite ostanite do kraja...jer nikad ne znate šta se može desiti ponovo i da morate opet na komplikacije pa će vam u prosjek za isplatu porodiljne naknade ulaziti i prijašnje komplikacije...
i da cure držite se...pusa svima
kata hvala, sad je i meni puno jasnije. Veća mi je plaća od tog iznosa ali dobro...što ću sada, moram mirovati![]()
Kataklik danas mi je i dok rekla to isto, pa sam malo mirnija. Zaista mi se ne ide tamo gledat one ljude...sve objašnjavat![]()
Anabela kako si? Ide na bolje pretpostavljam![]()
hm, još imam iscjedak, ali beba se razvija dobro, kaže ginekolog da nema nikakvih hematoma...vidjet ćemo...RozaGroza prvotno napisa
Sve če to bit cool, pa ima puno primjera cura ovdje na forumu koje su imale iscjedak koji se vračao kroz cijelu trudnoću i sve bilo za 5![]()
ja sam obrtnica. sad imam otvorene komplikacije i neznam kolika će mi biti naknada jer nemem plaću kao takvu.
ima netko tko zna?