Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: panika mi je!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno panika mi je!!!!!!!!!

žene moje, sutra bi trebala ići na godišnji odmor za koji se spremam od cca. Nove Godine jer sam imala užasno stresan period... No; idilu uvijek nešto omete, tako je i meni papa bio CIN1 s detektiranim HPV-om visokog rizika.... Sutra idem opet ginekologu i bojim se da će me ostaviti u gradu radi daljnih pretraga, a ja se samo želim odmoritiiiiiiii jer sam kronično iscrpljena žena....

mogu li riskirati mjesec dana i pobjeći od ludila posla i obaveza bez dugoročnih posljedica? Kažite da mogu plizzzzzzzzzzzzzzzz [/b]

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nemoj panicariti. cin 1 nije strasan nalaz. ginekolog ce ti dati odgovarajucu kuru (ne sjecam se tocno sto je meni dao za cin 3) . stres jako utjece na cin-ove te je po meni dobra stvar otici na odmor i "napuniti baterije".

u svakom slucaju redovito radi pape i imaj cin pod kontrolom

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sibell prvotno napisa
    nemoj panicariti. cin 1 nije strasan nalaz. ginekolog ce ti dati odgovarajucu kuru (ne sjecam se tocno sto je meni dao za cin 3) . stres jako utjece na cin-ove te je po meni dobra stvar otici na odmor i "napuniti baterije".

u svakom slucaju redovito radi pape i imaj cin pod kontrolom

da, mislim da mi je sad najpozrebniji odmor jer sam na rubu živčanog sloma.... čekam sutrašnji dan kao ozebli sunce...

morala sam čak i ginegologinju promijeniti jer je žena nakon ultrazvuka dijagnosticirala nekakvu patologiju crijeva (koja se kasnije pokazala apsurdnom) da bi istovremeno previdila cistu na desnom jajniku... ona me dosta koštala živaca i panike..

u svakom slučaju, hvala ti na odgovoru... ne znam kako si se ti nosila sa 3 ker je mene pomovljeni 1 izbezumio... sad me i sram

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •