-
smanjivanje broja podoja
zanima me kada dolazi do smanjenja broja podoja (po želji bebe). Imamo za 10 dana 5 mjeseci i još su nam podoji svaka 2-3 sata.
-
čuj, moj ima 13,5 mjeseci i ima dana kad traži i dalje još uvijek svaka 2-3 sata, to su češći dani. a ima dana kad traži tu i tamo po danu, a ujutro i navečer često. nemam pojma kad se desilo da je počeo tražiti manje ponekad i kada će se desiti da ustali taj rjeđi ritam.
-
Mislim da to ovisi isključivo od bebe do bebe.
Moja je naglo smanjila broj podoja prije nekih mjesec i pol dana.
-
Osoblje foruma
moja ima 15 mjeseci pa zna traziti da sisa svakih sat vremena ili cesce. ali ajde, to su uvijek one vanredne, zubi, neka bolest, njezin karakter..
kada pocnete dohranu sa 6 mjeseci vrlo je vjerojatno da ce broj podoja pasti.
-
Pa da, ustvari počeli su brojevi podoja opadati nakon uvođenja dohrane.
-
Kod nas su se isto smanjili nakon što smo počeli jesti i drugu hranu,malo povuče i gotovo-samo po noći onako baš zdušno sisa...Mene sve strah da mu to što pojede mlijeka nije dovoljno...Ili da ga pustim da doji koliko želi?Ima 7 mj. i 8 dana
-
Zavisi od bebe do bebe. Moja recimo zadnjih par mjeseci doslovno štrajka, pa nekad znam biti zbilja zabrinuta kako malo jede, valjda duplo manje nego kad je imala mjesec dana. Ponekad ju moram doslovno "prisiljavati" da jede, jer kad jede tako svakih 2-3 sata i kad se naspava onda je vesela i zadovoljna.
Noću spavamo u komadu oko 6-7 sati, kad zaspi oko 21-22 spava do 4 ujutro kad cicamo opet i spavamo do 8 otprilike, tako da normalno da po danu mora češće cicati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma