tiki_a, kadauna, zo, vali, sretna35, i dorahe he
![]()
nakon sati i pol sam nešto pojela i zaspala u boravku...sad sam se probudila...idem ja popiti ostatak kave
![]()
![]()
tiki_a, kadauna, zo, vali, sretna35, i dorahe he
![]()
nakon sati i pol sam nešto pojela i zaspala u boravku...sad sam se probudila...idem ja popiti ostatak kave
![]()
![]()
Jutreko, cure! ja nikako da se razbudim... zato super godi kafica
ljubim vas sve redom, posebno njezne puse idu nasim novopecenim mamama, uzivajte sa svojim pilicima!
jutros posebne vibrrrrrrrrrrre saljem nasoj Martinici, nek nam se vrati s najboljim vijestima iz dezele!
saljem pregrst zagrljaja, pusa i vibrrrrrrrrrrrrrrrrrica svim curicama, nek vas prati sreca sta god radile!![]()
Kolektivni pozdravi curkama.![]()
A ja sam se rano digla zbog vađenja krvi i sad opet lagano u spavanac, jedva gledam... baš je lijepo biti T, odmaraš kad god ti odgovara 8)
pozdrav svima![]()
andrejaaa, baš su me razveselili tvoji dulići - preeekrasno![]()
bernadette, žao mi je![]()
svim trudnicama i mamama veeelika, a curama koje čekaju na postupke želim da ih iznenade malena čuda - treba u njih vjerovati jer stvarno se događaju
![]()
![]()
![]()
meni je svaku noć tulum jer su mi tada mučnine najgore i ne mogu spavati..
dorice, andream ma super je biti doma i spavati u ritmu koji ti najviše odgovara, red spavanja, red hranjenja, red kavice pa tako opet ispočetka:D
:D
Curke... nemojte da postanem ljubomorna....
Neki niti na godišnji nisu mogli.
Sve vas![]()
Jučer navečer sam maštala kak bi bilo imati dvojčeke.... a mašta može svašta. 8)
Evo i nas troje malo dok ne pohvatamo sve svima ~~~~~~~~~~~ za sve sta vam treba, a posebne nasim ranojutarnjim trudnicama i mamicama
andrejaaa čestitke na![]()
![]()
evo i mi se pridruzujemo biranju kolica,izabrali smo jedna slatka dupla sad samo treba ici po njih
e da ne zaboravimo mi vam jako lijepo napredujemo i danas smo 26+2 i imamo 1100 g u 2 tjedna smo dobili 300 gr
ajme zisu, pa bravo :D :D :D
Fakat je to jedan od mojih snova, da IVF-om ostanem trudna i to double package![]()
![]()
Nadam se da ce mi se san sto prije ostvariti.
Draga i mi smo nekad maštali i iskreno jos uvijek mi je sve nestvarno, ne mogu vjerovati da ce ubrzo stici iako me redovno lupkaju pod rebrima, ali ~~~~~~~~~~~~~ iz sveg srca za ostvarenje tvog sna, zato ajd se brzo pripremi s jednim velikim zaletom za skok u jesenski vlakicDodirko prvotno napisa
![]()
Draga Dodirko, ne brini jer ćeš i ti dočekati takve sretne neradne dane... a mi ćemo po cijelu noć tada bdjeti nad našim anđelekima i nećemo se baš puno naspavatiCurke... nemojte da postanem ljubomorna....
Neki niti na godišnji nisu mogli.![]()
zisu prvotno napisa
za napredne curice i moj big boy je prošli tjedan imao 1130
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ za ostvarenje snovaKadauna prvotno napisa
andrejaaa mi je jutros skuhala kavu punu trudničkih virusa, sa malo mučnine, pravu kavu, ne virtualnu...pa se nadam da ću se zaraziti...
I vidjela sam njene dvije mrvice na slikici sa UZ![]()
![]()
![]()
od mene i naseg sisavca
~~~~~~~~~~ wewa i martina da se vratite trbusaste
svim curama ~~~~~~~~~~a sve sto treba a
![]()
![]()
Milinoviću i zakonu
![]()
![]()
dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~za jesenski vlakić![]()
sretna eto sad si me zarazila s kolicima i tako sam znatiželjna a nisam našla takav model na netu pa ću morati nagovoriti M da me odvede tamo pa da pogledamo
zisu a vidim da je i tebe sretna zarazila s kolicimai bravo za klince :D :D
moj klinac je prošli tj. bio ravno 1 kg
zisu :D iza tvoje napredne curice!
Baš si mislim...napisat ću da sam ljubomorna kad evo ti Dodirka, prestigla meandream prvotno napisa
![]()
Evo moram s vama podijeliti sretnu vijest, danas ujutro je naša Nikka rodila carskim rezom malenu curicu, 2400 i 45.
Nadam se da se neće ljutiti što objavljujem sretnu vijest, ona se osjeća dobro i jedva čekamo da nam objavi detalje :D :D :D
Nikka čestitam :D![]()
nikka čestitam![]()
nikka čestitam :D :D :D
:shock: :shock: :shock: pa kaj već ? Ko da je nedavno objavila da je trudna...
bas.....skroz sam se iznenadila :shock:amyx prvotno napisa
Cestitam od srca!!! :D :D :D
čestitajmo nikki i tu
RODILA NIKKA
nikka,čestitke od![]()
Nikka čestitke na malenoj princezi od.
-------------------------------
ja 83.endo,pcos.(op.endo./07.)
mm 82 sve ok
1.IVF stim VV- bingo
- čekamo blizančeke - term.25.02.2010.
1. mj.2009
nikka – prirodno (nakon 2XAIH, 1XIVF Merkur-VV)
mromi30 – prirodno (nakon 3 ciljana sa klom, 3 AIH, 1xIVF prir, 1XIVF stim)
viva – prirodno
životna želja – AIH sa klom SD (nakon 1XAIH)
Rotty – ICSI stimulirani Maribor (nakon 1XICSI pol Vili, 3XICSI pol IVF)
2. mj.2009
soraya – IVF CITO
Lidali – prirodno
mimi3 – 1. ICSI prirodni VV
Lambi – 2 stimulirani (nakon 1XIVF stimulirani bez transfera i 3XIVF prir
kiara – ICSI stimulirani Petrova (nakon 1X stim, 1Xklomifen Petrova)
3. mj.2009
maja8 – 2 FET CITO (nakon 4XIVF Petrova, 1XIVF
sreca – IVF stimulirani Prag
taya – IVF 3 stimulirani VV (nakon 2X stimulirani VV)
Maye1982 – IVF stimulirani VV
dorica – 4 ICSI stimulirani VV (nakon 3X ICSI VV)
sretna35 – prirodni IVF VV
Demi – 2 AIH VV(nakon 1 AIH)
Andream – FET VV(nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lezanka – 1 ICSI stimulirani Postojna – Ljubljana
manchi - stimulirani IVF SD
zisu – 5 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X IVF, 1X ICSI missed, 2X ICSI - KBC Ri)
Ordep – 3 stimulirani ICSI Graz (nakon 2X ICSI Cito)
I dora – klomifenski ICSI KBC Ri (nakon 2X stimulirani IVF, 3X prirodni klomifenski IVF)
darci – prirodno (nakon 1X stim. IVF, 1X stim. ICSI, 1X prirodni IVF)
ika – stimulirani IVF SD
4. mj.2009
Pandora Aura Monroe – 1 stimulirani ICSI - VV
Mika.kika – 1 ICSI – Pronatal Sanatorium – Prag
Marinci – stimulirani ICSI – KBC RI (nakon 1 IVF)
Melina… - 2 AIH
Katarina2 - FET VV (nakon 1X IVF, 1XICSI)
BAKY – 1 ICSI Cito
keksolina – IVF stimulirani Prag
5. mj.2009
ANA100 - FET Petrova (nakon 2X ICSI)
Nina Z – stimulirani IVF VV (nakon 3 AIH, 1X prirodni IVF)
pinkbunny – stimulirani IVF Vinogradska (nakon 5 IVF, 1 stimulrani beba 2008, 1X stimulirani)
Samosvoja – 9 stimulirani ICSI (nakon 8 stimulirani ICSI )
Emma9999 – 2 ciljani Split (nakon 1 ciljani Cito)
Tinaka - stimulirani IVF SD
geta – 12 ICSI Brisel(Nakon 11X ICSI)
mala2 – stimulirani IVF SD
6. mj.2009
sarjevo - prirodno
kofer – 2 ICSI Vinogradska (nakon 5X AIH, 1 ICSI missed ab)
rikikiki + Andro-gen - 9. prirodni ICSI Vinogradska (nakon 3Xstim., 2Xklom., 2Xfem., 8Xprirodnih ICSI)
Tončica007 – 1 AIH KB Osijek
rijecanka77 – 1 IMSI Beč
darcy – prirodno (nakon 1X AIH, 1 prirodna T missed ab)
ineska111 – FET VV (nakon 1X IVF)
ana- - 1 stimulirani IVF VV
Sanja79 – 1 stimulitani ICSI Gent
ajvica – 1 stimulirani ICSI Vinogradska
choko – 2 stimulirani ICSI
kontra – prirodno
Katarina – 2 AIH VV
mami68 – 2 AIH (nakon 1X AIH, 3X ICSI)
milo dijete – IVF Petrova (nakon 4X AIH)
7. mj.2009
gugi32 – 2 stimulirani ICSI Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET )
Matovila – 1 stimulirani IVF
Tibi – 1 stimulirani ICSI VV
leeloo77 – stimulirani IVF Prag (nakon 2X AIH)
Srki – 2 stimulirani IVF KBC Rijeka (nakon 4X AIH, 1X IVF)
dani39 – 1 stimulrani IVF VV (nakon 2X AIH)
Mummywannabe – stimulirani IVF Prag
osijek – 1 ICSI Petrova
mala zvončica – 1 IVF Petrova
thegirl25 – 2 FET Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET)
BubaSanja – 2 stimulirani ICSI SD (nakon 1X ICSI, 3X AIH)
dančica – 2 AIH (nakon 1X AIH)
paola - FET Vili (nakon 26 IVF)
8. mj.2009
thaia28 – prirodno (nakon 2X stim., 1X klom., 4X prirodnih ICSI )
Andrejaaa – 3 stimulirani ICSI Vili (nakon 3X AIH,3X prirodnih ICSI, 2X stimulirani ICSI)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Jim – 27.08
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
martina123
Klomifenke/Femarke
Šmrkalice i ostale supresije
wewa
Miss July
On-GO
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ljetne bebice
Deja2, vesnare, nellyxy, ive25 , ici, miška, ANKARA, Anđela77, tini, dim, Ninana, zubica, belinda7, marti_sk, kinki, skandy, ondie, mia, njumi, EditaR, fritulica1, ninatz, ia30, LO, fatamorgana, didicro, Mary Ann, mijumiju, zelimo_bebu, TAMARA27, Suzanaab, Acitam, trunčicabalunčica, curka, iva7, sreca, Blekonja, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, RuzicaSB, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, missy, ponedjeljak, amly, vikki, beba, Shanti, Andreja, mala garava, rozalija, maya1982, sany22, Elena, tia_16, s_iva, H2O, zvjezdica, molu, Mariel, Vali, nini, Tayra, BHany, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Mali Mimi, Kate32, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ameli, Draga, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, MAJONI974, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, rahela, Glorija, SUZY75, nirvana, tisa, Jill, Orline, Dadica, Reni76, TwistedQ, bublica3, Bea, nina09, amyx, Dodirko, sbonetic, Pinky, Gabi, miška, bambus99, ZO, BLIZU, Jelena, Rene2, marta26, gianna, mišicalara, bony, Natalina, nina1, ines31, Dim, Capka, zuzu, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Cannisa, cvijet_kc, gupi51, a72, Kraljica18, Šiškica, Joss, Jelenkić, slavonka2, Dusica1, mimimuc, nokia, magi7, maca2, marta7, maya3, amariya, metkovk@, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., Biene, mrnjica, Tikica_69, viky, gargamelica, Klara, regina78, tiki_a, Čupko1, strike, ivica_k, Ksena28, pimbli, Gizmos, nataša, ž od milivoj73, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, pčelica2009, Bebel, taca70, Coolerica, Ogla, Karla 1980, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, Vinalina, bernadette, simbi
Puno ~~~~~~~~~~~~~~ za nase trenutno jedine cure u postupku wewa, martina123, Miss July
Nikka :D :D :D cestitam
nikka čestitam :D
zisu![]()
![]()
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Dobro jutro pridružujem se jutarnjoj![]()
nikka čestitam!![]()
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome šta treba
a posebne ~~~~~~~~~~~~~mojim curama koje čekaju jesenski vlakić
![]()
milinoviću![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro jutro posto je Kadauna vec posluzila kavu ja cu samo ubacit malo trudnickih virusa da se sve odreda zarazite.
svima
pridružujem se,Kadauna hvala i nadodajem još malo duplić virusa koje je zisu ubacila
![]()
Prodružujem se kavici jer vidim da sve vrvi od trudničkih virusa.
svima!
Curke, budući da ste vi najveći experti za hormone dosla sam sa PZ da me prosvjetlte ako znate:
dakle, još dojim i M dobivam svaki mjesec već zadnih 6 mjeseci.
kako želim opet zatrudniti, malo sam pratila ovulacije i primjetila da mi druga faza ciklusa poslije O traje manje od 10 dana što upućuje na nizak progesteron.
E sad to bi značilo da i ako se jajašce oplodi da se neće uhvatiti jer 'nema vremena'
Moje pitanje glasi, da li dok dojim mogu uzimati utrogestane ili dabrostone ili kakav slični progesteron da povećam šanse za trudnoću?
Danas mi je O i lijepo smo to pokrili, pa bi voljela da pomognem progesteronu ako treba...
Hvala Vam unaprijed
Mmmm, kavica, hvala Kadauna. A sada da usput lovimo trudničke viruse...
Jim~~~~~~~+
Za jesenski vlakić, da bude prepun!!!~~~~~~~
![]()
vrlo je moguce da ti je ciklus skracen zbog prolaktina koji se luci uslijed dojenja - on slabi funkciju zutog tijela.smaja prvotno napisa
no, sto se tice suplemenata progesterona, to pitanje svakako uputi svom ginekologu, a mozes pitati i savjetnice za dojenje. sretno i nek cim prije upali!
cure drage, svratila sam da vam posaljem puse, vibrrrrrrrrrrrrrre i zagrljaje i da povucem bar neku od vas u jesenski vlakic - samo smo nas 3, treba nam drustvo!![]()
Jutro![]()
Cure ne znam sta mi je ali ja sam tako tuzna i jadna i ne mogu se podici vec dve nedelje..ne znam sta mi je...umjesto da budem sretna sto evo dolazi jesen i konacno blizi nam se postupak ja sam uzasno tuzna![]()
proci ce, draga, proci ce - sve su to silne, grozne i brojne faze koje prolazimomarti_sk prvotno napisa
![]()
Nikka čestitam :D
Marta_sk~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ malo dobrih vibracija da se digneš
Hvala našim trudnicama na trudničkim virusima, trebaju nam da se jesenski vlakić hitro popuni usprkos tikvanima i njihovom zakonu.
svima
jutro!
marti_sk ma to je samo malena trema pred postupak, još malo i napokon dolazi tvoj trenutak![]()
![]()
wewa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za tvoj postupak
tiki_a, pa gdje je nestao tvoj divan avatar?
svima
tiki_a, sada ga vidim, izgleda da je bila neka greška![]()
i da - nikka, čestitam ti i ovdje!!!! :D :D![]()