-
pedijatar koji tolerira necijepljenje
Ispričavam se ako(vjerojatno)ova tema ne pripada ovdje,ali budući da su teme o necijeplj. sa "zdravlja djece"prebačene ovdje onda mi se čini ok da ovdje postavim pitanje:
Može li mi tko preporučiti pedijatra u dz u Dubravi ili blizu Dubrave kod kojeg bih prijavila dijete,a da mi neće prijetiti prijavom HZJZ-u zbog necijepljenja djeteta(dosadašnja pedijatrica se nekako zadovolj.potpis.izjavom,pa sad tražim nekog bar tako polovično tolerantnog kao ona)?
Hvala.
-
Re: pedijatar koji tolerira necijepljenje - a CEZIH?
C E Z I H pamti sve
Pedijatar možda i može tolerirati, ali neće napraviti krivotvorinu - ne smije prijaviti da je vakcinirao ako nije.
"Pametna kartica" tj zdravstvena iskaznica i centralni zdravstveni informacijski sustav Hrvatske nisu za šalu.
I onda oni koji analiziraju podatke, dobivene kroz CEZIH će sve to vidjeti, no njima je za sada prioritet max. smanjiti troškove zdravstva (otuda praćenje recepata i izdanih pomagala). U svakom slučaju - imaju moćnu alatku za praćenje.
Nisam u potpunosti informirana što točno sve upisuju, ali vidim ovo;
http://www.cezih.hr/cezih_datoteke/p...jepljenja.xlsi
Ja sam zbog svega toga odlučila odlaziti privatnom pedijatru a za hitnosti i nedajbože zarazne bolesti ići u Brežice, no jedno su planovi, drugo je stvarnost.
-
Da ne bi bilo krivo shvaćeno-ja i ne tražim pedijatra koji bi lažirao podatke o cijepljenju-tražim samo onog koji mi neće svaki put držati predavanje o korisnosti cijepljenja i vršiti psih.pritisak da to napravim,prijetiti prijavom itd.Staroj pedijatrici smo odnesli potvrdu ovjer.kod jav.bilježnika (da ne želimo cijepiti dijete)da bi ona imala opravdanje da nam je sugerirala cijepljenje itd,da nju ne bi iz HZJZ-a gnjavili zašto nije izvršila cijepljenje.
Nisam trenutno u novč.situaciji da se oslanjam na priv.pedijatra(iako mi je na sreću dijete zdravo pa nismo išli pedijatrici preko godinu dana),a nikad ne znam što se može dogoditi pa želim imati pedijatra u blizini.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma