Uskoro idemo na more, bebi je 5 mj, jos ne sjedi a anatomsku kadicu u kojoj je kupam kod kuce ne namjeravam nositi. Kako vi izvodite zajednicko kupanje sa bebom, radi oblacenja i sl? Mozda da je mm krene oblaciti dok se ja na brzinu posusim :?
Uskoro idemo na more, bebi je 5 mj, jos ne sjedi a anatomsku kadicu u kojoj je kupam kod kuce ne namjeravam nositi. Kako vi izvodite zajednicko kupanje sa bebom, radi oblacenja i sl? Mozda da je mm krene oblaciti dok se ja na brzinu posusim :?
stavi je pod pipu i operi
ako je malo težaapricot prvotno napisa
![]()
kupi na moru za 30 kn kadicu![]()
8 kg 8) nije laksa![]()
Ma, pod pipu![]()
mi se tuširamo skupa....
prvo se ja istuširam dok mm čuva maloga
onda mi ga doda pod tuš dok on opet stražari ispred![]()
malo ga poplahnem, našamponiram i opet isplahnem....
s vremenom naučiš kako da prati dio po dio da nebude sav sklizak i da ne izmigolji...
kad smo gotovi predam ga ko štafetu mm-u koji ga umota u ručnik i nosi u sobu dok je isperem ostatak njegovog šampona...
pisofkejk
mi se isto znamo tuširati s malim, ali tako da onaj tko je s njim u tuš kabini samo ga drži, a drugi ga pere, u princip brzo i jednostavno
i da, možete kupiti neki čamčić ili bazenčić, pa u njemu kupati, sad su jeftini, a ostati će vam onda za drugu godinu.
xmi se tuširamo skupa....
prvo se ja istuširam dok mm čuva maloga
onda mi ga doda pod tuš
kod nas isto ali se mm tušira s njim, obožava tuš, ne smeta mu ni kad ide preko lica![]()
ne koristimo nikakve sapune, samo vodu
ja sam imala kad je luki bio jako mali jednu nosiljku od neoprena pa smo se tuširali zajedno i to slobodnih rukuFora je i u moru biti sa tim, zgodna stvarčica
mi imamo sjedalicu za kupanje, odnosno za tuširanje
nama je jako praktična. stavim je unutra, otuširam i onda njoj dam tuš da se malo igra i polijeva po glaviobožava to
![]()
uopće se više ne kupamo nego samo tuširamo, to joj je draže, a i nama isto
ali pitanje je postavljeno za bebu od 5 mjeseci koja još ne sjedi.
mi i danas zrina kupamo pod pipom (osim kad se sa sestrom zajedno brčka po sat vremena), a peremo ga više puta na dan (svaki put kad se - usere).
ima desetak kilograma. sad sam stoji pod pipom, ja mu kažem da se nagne i on "nacilja" guzu pod mlaz vode.
svaki put kad kaka il je netko dira po rukama, il se oznoji od vrućine...perem ju pod pipom.
Tušira se s tatom pod tekućom vodom, a ja ju prihvatim s ručnikomOvo prakticiramo na putovanjima kad nemamo njenu kadicu i prvi put smo to isprobali s 2,5 mjeseca.
XWillow prvotno napisa
u stvari, ne smije ni vidjeti da se netko od nas tusira - odmah se toliko odusevi da je obicno uzmemo sebi pod tus samo zato da se veseli. Inace je kupamo u kadi (velikoj) - samo natocim vodu i pustim je da uziva (lupa nogama da sprica, okrece se, zvace igracke, hvata glavu tusa, lize vodu,...). Ima 6 mjeseci.
Na moru bi jednostavno je uzela u ruke i usla pod tus (jer nije bilo kade), otusirale se skupa (ni njoj ne smeta voda po licu, dapace, obozava je lizati). Nakon toga bi je netko omotao rucnikom dok se ja obrisem i to je bilo to.
i mi isto tak, ali uglavnom bez šamponiranja.Lucas prvotno napisa
ma ne šamponiramo se mi doslovno nego ima AD pa koristimo kozmetiku za atopičnu kožu al mi je bilo jednostavnije napisat "da ga našamponiram"
mi smo na moru, bozo ima 5 mjeseci. tusira se s nama.
nekoliko puta dnevno ga smocimo ili pod tusem ili pod pipom.
i doma se tusiramo vec neko vrijeme jer mi je to prakticnije, a on uziva.
jednostavno je, brzo uhvatis grif.
I ja se tuširam zajedno sa Lirom kad god smo u prilici, jer ona to jako voli. Kupanje u kadici nam je rezervisano za uveče, pred spavanje, a ovo je dnevna varijanta, kad je toplo.
Prebacim tetra pelenu preko sebe, kleknem u kadu i nju uzmem levom rukom, prislonim je na grudi, a njena guza je u mom krilu, kao da sedi, ali je zapravo samo oslonjena celom dužinom tela.
Onda je tuširam i uglavnom ne stavljam ništa od kozmetike. Pred kraj je malo nagnem, tj. odvojim od sebe, da joj istuširam guzu i leđa i to je to.
Mm je obično sa peškirom prihvati i nosi na brisanje i oblačenje dok se ja do kraja sredim.
A znam i sama da je smotam u peškir nakon kupanja. Već sam se ispraksala jer mm nije uvek tu sa nama kada se kupamo
kad se sjetim kako smo s B nosili kadicu svaki puta kada bi isli bakiOnda smo za f kupili kadicu na napuhavanje, u adaxu, a onda nismo niti nju nosili sa sobom.
Pod pipu, tus, samo malo oplahnuli - kako kada.