Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: Iso-sport

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Iso-sport

jel itko zna jel smiju to piti dječica od godine i kusur dana? moja curica to JAAAAAAAAKO voli

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

koji je sastav?

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam sastav, al mislim da to uopće nije za djecu, kamoli za bebe jer ima xy raznih dodataka

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nikako!
    Ako nista drugo, zbog boldanog:

Vindi Iso-sport je osvježavajuće gazirano izotoničko bezalkoholno piće od voćne baze limuna i grejpa. Piće je obogaćeno sa 5 vitamina i 5 minerala. Kombinacija voćnog šećera fruktoza i maltodekxstrin uz minerale osiguravaju izotoničnost napitka pa se preporučuje kod svih oblika sportskih i drugih aktivnosti. Dio šećera zamijenjen je umjetnim sladilom. Zbog sastava je izotonično piće čime brzo vraća izgubljenu tekućinu.
    100 ml pića Vindi Iso-sporta sadrži 15 % dnevno potrebne količine vitamina C, E, folne kiseline, niacina i pantotenske kiseline.
    Energetska vrijednost u 100 ml pića Vindi Iso-sporta
    iznosi 88 KJ (21 kcal).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da li je taj ISO sport ona vrsta pića sa elektrolitima? Ima li kod nas još koje takvo piće?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Da li je taj ISO sport ona vrsta pića sa elektrolitima? Ima li kod nas još koje takvo piće?
    Imas ona strana pica.. Gatorade, Powerade, ...rade

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima kod nas taj Gatorade za kupiti?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da se ovdje radi o negaziranom iso sportu i definitivno nije piće za tako malu djecu

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I osim sve kemije tu je i sol. Zovu ju mineralom. Guba. A da napišu sol to nitko ne bi kupovao.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da nema.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

bilo ga je svojevremeno po fitness centrima

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja dajem mihaelu svaki dan od pola litre i obozava ga neka pije rekla doktorica da smije jer nadoknadjuje tekucinu u vrucim danima

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A šta fali vodi?

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa po samom nazivu pića može se zaključiti da nije za malu djecu.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ima u kafićima uz sportske centre i teniske terene.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

MM užasno burno reagira na Iso sport, dobije užasne vodene plikove po cijelom tijelu, nekoliko puta je završio na hitnoj baš zbog njega. Tako da mislim da nije baš bezazlen. :/

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i meni teško pada na želudac.

ne mogu vjerovati da postoji doktor koji je rekao da je pola litre iso sporta DNEVNO ok za bebu od godine dana :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da, puno je bolje dati krišku lubenice.

čovjek se razboli samo gledajući u boju tih napitaka

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa
    i meni teško pada na želudac.

ne mogu vjerovati da postoji doktor koji je rekao da je pola litre iso sporta DNEVNO ok za bebu od godine dana :shock:
    da, ni meni nije bistro, pa dosta je to vidjet, ono kričavo plavi i tome slični sokovi s kilom šećera i ko zna čime sve ne.
    :shock:
    Čemu to davati bebi???

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Znači, nema Gatorade-a za kupiti u običnom dućanu. A zna li tko da li je ISO sport kao ista stvar, tj. taj tip pića koji nadoknađuje elektrolite, i postoji li još koje takvo piće kod nas (po nekim normalnim cijenama i u običnim dućanima)?

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    Pa po samom nazivu pića može se zaključiti da nije za malu djecu.
    Ma ni za veću, ni najveću!!

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    I osim sve kemije tu je i sol. Zovu ju mineralom. Guba. A da napišu sol to nitko ne bi kupovao.
    a zašto je sol problem? mislim, nije li mjesto soli u izotoničkom napitku? a koliko znam i je mineral?

meni iso sport paše nakon velikog fizičkog napora, ali ne bih ga dao djetetu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nije rekla pola litre al da mu dajem jer nista nece nikada piti pa bar to da na dan popije

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja bih rekla kako je bolje ništa nego to.
    jer se tekućina nadoknađuje i svakom unešenom hranom, ne samo tekućinom

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja računam da bi to bilo dobro u slučaju proljeva/povraćanja, ne mislim za djecu, nego za odrasle - u slučaju neke možda blaže opasnosti od dehidracije? Umjesto Rehidromixa ?
    (postoji li neki Rehidromix za odrasle?)

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni nikako nije jasno, kako nekim roditeljima uopće padne na pamet djetetu ponuditi colu, fantu, sprite..ili ovdje spomenuti iso-sport, kraj cjelog repertoara (kakti) zdravijih prirodnih, voćnih negaziranih sokova (ako baš moraju sokove).
    utažiti žeđ, najbolje i najzdravije je vodom
    netko je spomenuo, neće piti vodu već samo sok..pa naravno kad je naviknuto otkad zna za sebe piti samo sokove. roditelj na početku napravi grešku koju kasnije nastoji ispraviti uvođenjem vode, al je onda teško..

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni je pak najgore što se uvijek nađe neki "doktor" koji je potvrdi da to nije štetno. Ne znam što mi je gore, slijepo slušanje liječnika ili to što uopće postoje liječnici koji daju loše savjete (ako nešto ne znaju, neka radije to priznaju ili kažu da nemaju mišljenje o tome).

Da, da... gore mi je ovo nesavjesno ponašanje liječnika.
    Ja sam navikla ne slušati slijepo liječnike, nego sebe, zdrav razum i intuiciju, ali jasno mi je da to nije svima tako jednostavno.
    Ali, isto tako, ako je liječnik rekao da nešto nije štetno (ili je čak korisno), barem bi ga pitala daje li on to svojoj djeci :/

Evo npr. moja mala je opsjednuta Coca-colom (koju njen tata obožava ), ali to joj svejedno nije opravdanje da i ona smije piti kolu. Ja njoj lijepo u bocu od kole ulijem domaću limunadu, ona sretna jer pije kolu, ja sretna jer pije limunadu.
    Dok ne prova pravu kolu, tad će skontat strašnu varku

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
    Evo npr. moja mala je opsjednuta Coca-colom (koju njen tata obožava ), ali to joj svejedno nije opravdanje da i ona smije piti kolu. Ja njoj lijepo u bocu od kole ulijem domaću limunadu, ona sretna jer pije kolu, ja sretna jer pije limunadu.
    Dok ne prova pravu kolu, tad će skontat strašnu varku
    ja ovdje vidim dvije "pogreške"
    prva, zavaravanje djeteta.
    puno poštenije i autoritativnije bi bilo reći da je još premala za "kole", da je to za odrasle.
    kao što govorimo za kavu, alkohol, cigarete, pljesnjive sireve, gljive... ne znam što joj ne daješ jesti i piti. ovako je varaš i ona ne spoznaje da postoji nešto što nije primjereno njezinoj dobi.
    drugo, mislim da se pisalo o tome kako se kiselina (limun) ne bi trebala stavljati u plastične boce.
    ako pronađem objašnjenje, svakako stavim.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    ja ovdje vidim dvije "pogreške"
    prva, zavaravanje djeteta.
    puno poštenije i autoritativnije bi bilo reći da je još premala za "kole", da je to za odrasle.
    kao što govorimo za kavu, alkohol, cigarete, pljesnjive sireve, gljive... ne znam što joj ne daješ jesti i piti. ovako je varaš i ona ne spoznaje da postoji nešto što nije primjereno njezinoj dobi.
    drugo, mislim da se pisalo o tome kako se kiselina (limun) ne bi trebala stavljati u plastične boce.
    ako pronađem objašnjenje, svakako stavim.
    Prva pogreška - dok god tata pije kolu njoj je nemoguće objasniti da i ona to ne može, jednostavno ne odustaje, a bocom kole i onom crvenom etiketopm je opsjednuta od najranijih dana. Nevjerojatno kako bi znala buljiti u tu bocu sa svega par mjeseci. Priznajem, ovo je linija manjeg otpora, ali šta ćemo... A tatu bi najradije u kaznu radi te kole, ali je prevelik (192 cm)

Druga pogreška - :shock: Nisam imala pojma o tome. Hvala!
    Trebamo sad kupiti staklenu bocu od kole

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kako bi joj dala alkohol?
    isto bi joj stavila nešto drugo, pa rekla da i ona pije rakiju, vino, nešto?

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

kako bi joj dala alkohol?
    isto bi joj stavila nešto drugo, pa rekla da i ona pije rakiju, vino, nešto?
    Ne, jer za sve drugo se možemo dogovoriti (i na ničemu toliko ne inzistira).
    Osim kad je riječ o koli. Jer kolu pije tata, kolu piju rodice i rođaci, a kolu piju i njene (isto tako male) prijateljice i njeni mali prijatelji.
    I kako joj objasniti da ne može i ona?
    Što ću joj reći "ljubice, oni se svi truju, ali tebe mama voli i ne želi da se i ti truješ". Kakvu bi joj poruku s time poslala? Tako i ona pije "kolu" i svi sretni.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MM pije Iso-što već nađe kad je jako umoran i to mu pomađe jer ga takvo piće "pofriška". Djeci ne bih to dala piti ni u ludilu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Što ću joj reći "ljubice, oni se svi truju, ali tebe mama voli i ne želi da se i ti truješ". Kakvu bi joj poruku s time poslala? Tako i ona pije "kolu" i svi sretni.
    pa ne baš tako, ne možemo slati poruku kako druge mame manje vole svoju djecu.
    ali, ja bez pardona kažem: xy može jesti krafnu jer njoj to njezini roditelji dopuštaju i kod njih su takva pravila. kod nas je to drugačije i gotovo.

mislim, nei je ok ako si ti našla modus da svi budete sretni, kako ti kažeš, alil ja preispitujem takve stvari jer sam valjda imala sreće da moja djeca to prihvaćaju.
    čak i mali od 16 mjeseci kada vidi da je njegovo jelo drugačije od našega, vrti ručicom i govori "nema".

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

pa ne baš tako, ne možemo slati poruku kako druge mame manje vole svoju djecu.
    ali, ja bez pardona kažem: xy može jesti krafnu jer njoj to njezini roditelji dopuštaju i kod njih su takva pravila. kod nas je to drugačije i gotovo.
    Ma znam, jasno mi je, nikad joj ne bi ni rekla da nekoga mama voli manje ili više nego nju, niti implicirala to ičim...

Ovakav tip objašnjenja (krafna primjer) koristimo za smoki i druge grizine, pancetu, pršut i sl. stvari za koje smatram da je još premala. I to štima. Nikad me ustvari nije ni tražila da joj kupim smoki, niti sam joj ga ikad kupila jer meni to smrdi (jest tata jednom). Ako joj netko u parku ponudi smoki ili štapiće, dam joj da uzme, ona pojede i ne traži to više.
    Ali kola, to je druga priča. Kola je opsesija... Kad je pitamo što će piti najčešće odgovori kolu (osim kad je jako žedna, tad traži vodu ).

Naš primjer s kolom dala sam curama čija djeca su luda za iso-sportom i sličnim pićima jer znam kako izgleda kad se ne možeš dogovoriti i objasniti djeci da to nije za njih. Njima je jedino malo teže jer djeca već poznaju originalni okus ali vjerujem da se i to može prevladati. Nekad je zaista važna samo ambalaža.

A iso-sport, kolu i druga popularna gazirana pića bi zabranila i odraslima (posebno svakodnevnu konzumaciju), a kamoli djeci.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja svom dajem i prsut i kaj mi kuhamo i jako sam zlocesta mama :? joj prije su djeca s 5 mj. vec jeli grah i spek ja cu davati mu iso-sport jer je sretan lijepo i jede i spava a drugo mi netreba sam da je on sretan. danas nema nista zdravoga tak da se ne opterecujem time ko fol ne kravlje mlijeko ne ovo ne ono sve neka jede hvala bogu

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa
    ja svom dajem i prsut i kaj mi kuhamo i jako sam zlocesta mama :? joj prije su djeca s 5 mj. vec jeli grah i spek ja cu davati mu iso-sport jer je sretan lijepo i jede i spava a drugo mi netreba sam da je on sretan. danas nema nista zdravoga tak da se ne opterecujem time ko fol ne kravlje mlijeko ne ovo ne ono sve neka jede hvala bogu
    Nije ti nitko rekao da si zločesta mama. Samo smo komentirali da iso-sport nije piće za malu djecu (jer i nije, a očito bi trebalo stavljati upozorenje na bocu).
    Ja mojoj M. ne dajem pršut jer mislim da je preslan za nju (a i za mene je), ona ne traži i to je to.
    Bombone obožava i dam joj da jede Kiki (koji je čista gumetina puna šećera i tko zna čega sve ne). I skoro svaki dan dobije (uglavnom od nona) kinder jaje.
    Mislim - ne živimo ni mi pod staklenim zvonom na pustom otoku.

A ove priče (ili da ih nazovem narodne legende) o grahu s pet mjeseci su mi najjače...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A ove priče (ili da ih nazovem narodne legende) o grahu s pet mjeseci su mi najjače...
    nažalost, nisu legende
    i meni je mama davala...

malo janje, poanta i jest u tome da smo mi od tih vremena evoluirali
    obrazovali se
    stasali u drugačije roditelje no što su naši bili.

evo, ti danas pišeš na nekom forumu.
    u vrijeme tvoje mame nije bilo interneta, ni foruma.
    jedva da je bilo televizije, a kamoli kakvih drugih "čuda tehnike".
    a ti si bila sretno dijete.
    to, međutim, ne znači da će i tvoje dijete trebati biti zadovoljno sa manjim.
    napredujemo.

i, da, ja mislim kako nikako nije dobro što hraniš dijete time čime ga hraniš (to sve što si nabrojala)
    i, da, mislim kako je pogotovo loše što to radiš svjesno i što "opravdavaš" nekim inatom.
    kome i zašto?
    i nauštrb svojega djeteta.
    jer dijete ne zna što mu čini dobro, a što loše - to je NAŠA odgovornost.
    to što je on sada sretan pijući i jedući ono što nikako nije primjereno njegovu uzrastu, ne znači da će ga to usrećivati i kasnije.
    kada bude imao zdravstvenih problema.

ako svjesno djetetu činiš loše... pa zaključi jesi ili "zločesta" ili "nezločesta" mama.
    što god to značilo.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

šta reći poslije apricot...
    PM, ja sam Marinu rekla da je cola nezdrava i da nju ne piju djeca, sjedio je s rodicom koja je pila, pitao me zašto ona pije, ja sam rekla da njena mama možda ne zna ili ne misli da je nezdrava, al da ja znam da je...

eh, da, nemam anđela od djeteta, kao što se čini, al prihvaća da mu želim najbolje i još uvijek vjeruje da su mama i tata najpametniji na svijetu :D. Vidi i da se druga djeca npr.ne voze u sjedalici, a dosad se nikad nije bunio, upravo suprotno, čudom se čudi...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

nažalost, nisu legende
    i meni je mama davala...
    ma znam da nisu legende, ali već mi zvuče kao one urbane legende "probudiš se u kadi bez bubrega..."
    Svako malo čujem priču o grahu s pet mjeseci i moram se zapitati jesu li prije stvarno sva doječnad s cike prešla ravno na grašinu. Mislim, i 60-tih i 70-tih je bilo povrća i voća :/

Uz to, mogu s velikom sigurnošću reći da ta davna dojenčad uz grah nisu pila iso-sport

A što se tiče moje M. i kole - kad se nađete u našem kraju svi ste dobrodošli da joj objasnite kako je to nezdravo piće i odgovorite na njena pitanja i protuargumente. I pripremite limune...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma ne inatim se sam kazem da hvala bogu da ista hoce piti jer ni voda.ni sok ni caj nece u njega i jos prije iso-sporta na preporuku doktorice koja je rekla da bude dehidrirao dam mu to pice i to u zadnjih 2 tj. jer su vrucine a on nista piti nece. moj muz je jeo grah s 5 mj i sve do 6 mj. je probao s 2 tj. je poceo dobivati drugu hranu i jede od rodjrnja prakticki sve ljuto i slano a nikad kod doktora ne ide niti ga ista boli

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa
    ja cu davati mu iso-sport jer je sretan lijepo i jede i spava a drugo mi netreba sam da je on sretan. danas nema nista zdravoga tak da se ne opterecujem time ko fol ne kravlje mlijeko ne ovo ne ono sve neka jede hvala bogu
    Kratkoročno, dijete je sretno.
    Dugoročno, tamo s 50-60 :/

Evo, baš danas vidjela reklamu za Iso-sport, službeno piće nogometne reprezentacije.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ima i ljudi koji puse 60 godina i umru prirodnom smrcu, kao i onih (kolega moje mame) koji je bio zesci alkos, umro je prirodnom smrcu i jetra mu je bila potpuno zdrava.

poanta je da pusenje i alkohol nisu zdravi, iako nece svi odmah riknuti od toga. isto tako neke stvari nisu za djecu (iako moja jedu vise sr*nja nego sto bih voljela da jedu).

a sto se tice hranjenja djece.. pricala mi je mama moj jelovnik sa 3 mjeseca: banana, mljeveni keksi (kaze da ni danas ne moze podnijeti zvuk ribanja keksa), secer i mlijeko

i onda se ja cudim sto sam overweight i sto se ne mogu rijesiti ovisnosti o slatkom

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Re: Iso-sport

Citiraj zMaya prvotno napisa
    jel itko zna jel smiju to piti dječica od godine i kusur dana?
    Moje osobno mišljenje je da ne. Mislim da pića namjenjena za sportaše nisu za djecu - koliko god oni aktivni bili

Ako te mogu pitati jel joj daješ kolu ili sl. pića?

Ja mislim da ništa od toga nije za nikoga, a najmanje za djecu koliko god to njima fino bilo i "ispunjavalo" ih i činilo sretnima

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    a zašto je sol problem? mislim, nije li mjesto soli u izotoničkom napitku? a koliko znam i je mineral?
    Unos soli je i bez ovoga preveliki. Da su u marketingu tog proizvoda mislili da je sol OK napisali bi jednostavno "sol".

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    i onda se ja cudim sto sam overweight i sto se ne mogu rijesiti ovisnosti o slatkom
    Dobra isprika zlata vrijedi
    Ja sam sisala dok nisam mamu počela sramotiti time što sam ju znala lijepo zamoliti: Mama, daj mi samo malo sisice , u djetinjstvu nisam pojela sve skupa 10 čokolada, nisam pila sokove, jela sam samo zdravu hranu, čokolino prvi put probala s 15 godina... i ovisna sam o slatkom. (a imam i viška kg)

Mi imamo neke stvari u frižideru koje su zabranjene za djecu i "jest će se kad naraste" kao npr. kola i tatin kupovni kečap - zovemo ga ljuti (ne damo mu ga jer za njega imamo bakin domaći).
    Baš u ovom razdoblju kada smo potrošili stari kečap, a nije još bio dozrio paradajz za novi, dali smo da I. pojede krumpir s kupovnim kečapom. Kada se najeo kaže on nama: Jeo sam ljuti kečap, znači sada sam velik. De mi sad malo kole!

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa
    Baš u ovom razdoblju kada smo potrošili stari kečap, a nije još bio dozrio paradajz za novi, dali smo da I. pojede krumpir s kupovnim kečapom. Kada se najeo kaže on nama: Jeo sam ljuti kečap, znači sada sam velik. De mi sad malo kole!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

iso sport volim (narocito mi je ostao u sjecanju onaj s okusom bazge), ali ne podnosim gazirani iso sport.
    BC ga je nedavno probao jer je mojom greskom ostao u njegovoj sjedalici. i svidjelo mu se.
    ali pri tome ne mislim da je to pice za njega OK.
    ako vas je strah od dehidracije uvijek ako do nje i dodje mu mozete dati i rehidromix. a ako je navucen na isosport, a zeli te ga ukinuti, vrijedi ono pravilo s postepenim razrjedjivanjem, dok ne stignete do vode.
    sto se tice coca cole, BC smatra da je kika kola nesto poput piva (pivo MM popije jako rijetko) i da to nije za njega.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    iso sport volim (narocito mi je ostao u sjecanju onaj s okusom bazge), ali ne podnosim gazirani iso sport.
    BC ga je nedavno probao jer je mojom greskom ostao u njegovoj sjedalici. i svidjelo mu se.
    ali pri tome ne mislim da je to pice za njega OK.
    ako vas je strah od dehidracije uvijek ako do nje i dodje mu mozete dati i rehidromix. a ako je navucen na isosport, a zeli te ga ukinuti, vrijedi ono pravilo s postepenim razrjedjivanjem, dok ne stignete do vode.
    sto se tice coca cole, BC smatra da je kika kola nesto poput piva (pivo MM popije jako rijetko) i da to nije za njega.
    Coca colu rijetko pijemo, a djetetu smo objasnili isto tako, to je poput vina, piva, i nije za djecu, nego samo za odrasle. Prihvatio je objašnjenje, mada poznavajući njegov ukus i da proba, mislim da mu se ne bi dopalo (ne pije nikakav sok).

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    vrijedi ono pravilo s postepenim razrjedjivanjem, dok ne stignete do vode.
    ma daj!
    pa koliko ga je jednogodišnje dijete do sada moglo popiti pa da ga na taj način treba odvikavati :shock:
    ja bih baš voljela porazgovarati s tom pedijatricom koja je dala zeleno svjetlo takvim napitcima :?

ne volim te linije manjega otpora: daj djetetu bilo što samo da nama srce bude na mjestu, odnosno da sami sebi možemo reći: ipak je nešto popio.
    treba probati sa svim drugim tekućinama: voda, neko mlijeko, sok od svih vrsta voća (ne vjerujem da mu iso-sport može biti bolji baš od svih vrsta prihvatljivih sokova)...
    pa onda ako baš ništa ne bi htio, ako bi se stvarno pokazali znakovi dehidracije...
    ma ne, ni tada.
    i sama sam radije bila mjesec dana na infuziji nego pila rehidromix :/

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

u vezi toga da neće dijete ništa drugo piti...
    Moja kćer je mjesecima(točnije puna četri) odbijala bilo kakvu tekućinu osim mlijeka(adaptiranog).Milijeko sam joj davala kad je bilo vrijeme za obrok ili nakon obroka dohrane kad je malo pojela između- ne.Ali sam uporno nudila vodu.Probala sam i čaj i sok ,ali ju niti to nije oduševilo(ne bi popila niti gutljaj) tako da sam zaključila da je bolje nuditi vodu jer nema gnjavažae sa cijeđenjem i kuhanjem (što će te -lijena majka).
    I,eto,nakon četri mjeseca pokušaja konačno je odlučila piti vodu kad je žedna...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •