Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: ne cica zdušno kao do sada -štrajk na vidiku ili menga

čičilolobela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno ne cica zdušno kao do sada -štrajk na vidiku ili menga

iskusne mame, molim za savjet!!
    moja cura će za 10 dana napuniti 5 mjeseci. Isključivo je dojena i ne prihvaća niti izdojeno mlijeko u bočici, a kamoli adaptirano.

Do sada nam je dojenje super išlo (svaka dva sata) a po noći svaka 3-4.

No, ja sam prošli mjesec 8.7. dobila prvu mengu nakon poroda i imala sam je jako obilno 4 dana (do sada nikad tako lijevajuću) i onda još par dana onako normalno. nikakvu promjenu u dojenju nisam tada skužila.

No, evo menga mi se ponovno bliži (nadam se ne tako jaka ko prošla) i moja cura ne jede zdušno. Jede ona, ali koliko mi se čini samo toliko da se najede. Ne prihvaća cicu rado kao do sada i treba joj puno vremena da počne vući i gutati, a do tada ju povuče, pljune, okrene glavu, opet povuče... i tako ukrug nekoliko puta dok ne počne po pravu jesti.

Primjetila sam da i priča na cici, tj. negoduje, kao da se svađa sa njom.
    Inače prije noćnog spavanja jede od 7-9 i do 4 puta i zaspe, večeras samo dva puta i to jedva.

Povezujem to sa dolaskom menge, no da li je to zaista to.

ako je koliko to traje i zašto se to nije pojavilo i prošli mjesec?

I još jedno pitanje, dešava mi se da mi curka neće cicu koju joj dajem nego kad ju nakon nekoliko pokušaja cicanja prebacim na drugu, sve postane ok i cura se najede. U čem je kvaka???

Ajd pomozite mi jer sam već poluluda, pokušavam ju prokužit i ne ide mi. Inače je zadovoljna, smije se, sve 5.

čičilolobela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

noćas se je cura budila 3 puta papati (inače dva) i bez problema se najela bez izbacivanja cice na početku (valjda joj je u snu svejedno... :?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

doji kako njoj pase i nemoj se previse uzrujavati oko toga

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I kod nas je došla potpuno ista faza kako si opisala...nekad imam osjećaj da mu je sve okolo zanimljivije od sise-malo povuče,pa gleda u mene,pa nešto ''kaže'',pa opet povuče,pa bi ustao,podiže glavicu,pa opet povuče...ja ga tad malo pustim pa opet sve pik ponovo. A nekad bez ikakvih problema,uglavnom noću-kad nema nikakvih ometanja iz okoline,nikakvih zvukova ( imamo četverogodišnjaka kojeg je teško utišati...)
    Kad navuče mlijeko,onda fino sisa i nema nikakvih problema

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •