Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: g.o. nakon porodiljnog

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno g.o. nakon porodiljnog

ovajo;radim u multinacionalnoj kompaniji, porodiljni mi ističe 18.09.zanima me da li imam pravo na godišnji za 2009. inače, kad sam se sa prvim djetetom vraćala na posao ( to je bilo 17.02.)rečeno mi je da u tekućoj godini moram imati 6 mjeseci neprekidnog rada kako bi ostvarila pravo na g.o. a pošto je to bio 2. mjesec onda ok. meni to baš i nema puno smisla pa molim nekog ko zna za odgovor.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

već je bilo govora o ovome, pa probaj potražiti odgovore.

uglavnom, kako sam ja shvatila, samo kod prekida radnog odnosa je potrebno raditi 6mj da bi imala pravo na GO. porodiljni se ne smatra prekidom radnog odnosa, pa bi to značilo da imaš pravo na GO iz 2009. i moraš ga iskoristiti do lipnja 2010.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kod nas (isto multinacionalka) imaš pravo na cijeli go čak i ako si na porodijskom skoro čitavu kalendarsku godinu.
    Možda je bolje pitati u kadrovskoj - kod nas se većina stvari riješi u korist zaposlenika (godišnji, stanke za dojenje i sl..)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kad se vratim sljedeće godine sa porodiljnog imam pravo na cijeli godišnji od 2010. jer sam u 2009. radila više od 6mjeseci, tako su mi rekli u firmi

magaly avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: g.o. nakon porodiljnog

Citiraj alanat prvotno napisa
    ovajo;radim u multinacionalnoj kompaniji, porodiljni mi ističe 18.09.zanima me da li imam pravo na godišnji za 2009. inače, kad sam se sa prvim djetetom vraćala na posao ( to je bilo 17.02.)rečeno mi je da u tekućoj godini moram imati 6 mjeseci neprekidnog rada kako bi ostvarila pravo na g.o. a pošto je to bio 2. mjesec onda ok. meni to baš i nema puno smisla pa molim nekog ko zna za odgovor.

pitanje...
    jesi dobila regres??

thara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

radim u školi, pa me zanima zna li netko mogu li koristiti godišnji iz 2009. nakon porodiljnog koji mi ističe 27.04.2010.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj thara prvotno napisa
    radim u školi, pa me zanima zna li netko mogu li koristiti godišnji iz 2009. nakon porodiljnog koji mi ističe 27.04.2010.
    to je onda kao "stari" godišnji iz 2009. (mislim da možeš , ali do npr. 30.6.2010 ili kako je kod vas već regulirano)

ali mislim da ima neka fora da si io tog godišnjeg iz 2009. trebala započeti trošiti u 2009., pa ostatak u 2010.

tak je kod mene.....ali provjeri kod nekog pametnijeg

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •