Da se ubacim na temutrudna sam 9+4...na pocetku 8t sam imala jako krvarenje, na uzv dosta velik ugrusak, nakon 3 dana opet krvarenje...iza toga uzv, ugrusak i dalje na mjestu...strogo lezanje kod kuce, u slucaju da se ponovi javiti se u bolnicu...e sad, zanima me jel taj ugrusak bas mora izaci van kroz opet neko krvarenje ili je moguce da nestane nekuda sam od sebe. Inace, utrice koristim od prvog dana iza transfera 3x2, za sex nam nitko nista nije rekao ali mi smo ga se preventivno odrekli odmah cim smo krenuli u postupak
za svaki slucaj.

trudna sam 9+4...na pocetku 8t sam imala jako krvarenje, na uzv dosta velik ugrusak, nakon 3 dana opet krvarenje...iza toga uzv, ugrusak i dalje na mjestu...strogo lezanje kod kuce, u slucaju da se ponovi javiti se u bolnicu...e sad, zanima me jel taj ugrusak bas mora izaci van kroz opet neko krvarenje ili je moguce da nestane nekuda sam od sebe. Inace, utrice koristim od prvog dana iza transfera 3x2, za sex nam nitko nista nije rekao ali mi smo ga se preventivno odrekli odmah cim smo krenuli u postupak
Odgovori s citatom