-
Problem u ranoj trudnoci
Radila sam 2 testa za trudnoću, 26 i 35 dan od zadnje M, i oba su bila pozitivna.
Otišla sam kod gineologa na UZV sa 6tj+4.
Nejasno se vidio embrio, CRP 3,6mm. Nema cirkulacije ni otkucaja srca.
Veliki hematom...
ŽV 5,6mm, što je po riječima ginekologa preveliko.
Terapija: Utrogestan.
Dijagnoza: Ab. imminens
Kontrola za 1tj.
Najviše me brine ta velika ŽV. Šta znači da je prevelika - da li će se smanjivati?
-
evo gledam svoj 1.nalaz UZV-a 4+6/7 tt gestacijska vrećica 5,7 mm bez komentara nitko ne spominje da je prevelika (ona se s vremenom smanjuje jer se embrio njome hrani)
slijedeća kontrola 6+4/7 CRL 6,41, a kucaji pozitivni KČS +
nemoj se puno brinuti uzimaj utrogestane i vidjet ćeš na slijedećoj kontroli, ponekad srčeko zna prokucati i tek s 8 tjedana i sve bude OK
-
Ista stvar se meni desila u 6 tjednu trudnoće.Navodno bi se već trebali jasno nazirati otkucaji srca. Nakon dijagnoze ab.immens, aspiracija vakumom....
Ja sam bila uvjerena da bi se trebalo pričekati s tim"čišćenjem" al moja ginekologica mi je rekla da postoji opsanost od sepse ako tijelo ne izbaci samo...
Drži se...meni je bilo teško al ubrzo sam ponovno ostala trudna(malo prebrzo-za 2 mjeseca), i sve super.
-
Pardon cure krivo sam napisala, dijagnoza mi je bila missed abortion, jer se u 6 tj.nisu vidjeli otkucaji..
A u drugoj trudnoći abortus immenens na račun te ranije neuspješne trudnoće...al hvala bogu sve je dobro završilo.
Elaine, slažem se s tvojom doktoricom...treba pričekati.
-
Hvala cure.
Tjedan dana mi se čini tako dugačko...To čekanje je najgore, ništa ne možeš, samo me proganjaju neki strahovi.
Javim se sa novostima...
-
Šaljem ti pozitivne vibre!
-
Nalaz puno bolji, cuje se srce!
Kontrola za 3tj!
Drzite fige.
-
Elaine super! Sve je to OK ništa se ne brini i sad noge u zrak i uživaj
-
-
Missed ab.