ma i mi doma pijemo samo goleme količine vode, i to čak one flaširane od moje prve trudnoće, a ja si samo tu i tamo priuštim kavicu kućne radinostia vani u bitriji (ma koga ja zavaravam, pa sin mami ne dopušta birtiju) uglavno čaj i sl. ma nekak se ovaj put više pazim jer sam prošli put dobila 21kg, jer sam jela iz dosade, i stvarno brzo to skinula i tijelo mi oprostilo, ali ne znam hoće li mi i drugi put biti naklonjeno... a i sad imam malog osobnog trenera koji me dresira i mora imati fino i zdravo skuhano svaki dan tak da nemam prostora za hambiće i ina s*anja... a i činjenica je da nakon svog tog pustog zdravog života i nema šanse da ostanem budna za cuganje - morat će ta moja karijera malo pričekati... možda s trećim
![]()

a vani u bitriji (ma koga ja zavaravam, pa sin mami ne dopušta birtiju) uglavno čaj i sl. ma nekak se ovaj put više pazim jer sam prošli put dobila 21kg, jer sam jela iz dosade, i stvarno brzo to skinula i tijelo mi oprostilo, ali ne znam hoće li mi i drugi put biti naklonjeno... a i sad imam malog osobnog trenera koji me dresira i mora imati fino i zdravo skuhano svaki dan tak da nemam prostora za hambiće i ina s*anja... a i činjenica je da nakon svog tog pustog zdravog života i nema šanse da ostanem budna za cuganje - morat će ta moja karijera malo pričekati... možda s trećim
Odgovori s citatom