Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 63 od 63

Tema: kada reci za trudnoču...

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sma 5+2 i još nisam nikome rekla i ne znam kada ću reći
    što se tiče MM, on ne bi rekao do 9 mjeseca
    i nije stvar u tome da ću nešto ureći ili da se nešto ne desi, nego što ja želim da to prvo u potpunosti prihvatim
    nakon godina borbe sa neplodnošću, ja trebam prvo povjerovati u sve to

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj muon me prvotno napisa
    ja sam u 6 tj. i rekla sam najbližima. moram priznati da je ovo prešlo u neke abnormalne sfere sa tim da ćemo se ureknuti ako kažemo prije...ma kakve su to priče, ako se ima šta desiti, desiti će se i ako kažemo i ako ne. naravno da je lakše poslije da nema nekog dodatnog sažalijevanja kada je i nama samima jako teško ako nešto pođe po zlu.
    ali previše se brinemo oko gluposti. i sve to naša buduća beba osjeća. naravno da me svaki dan opere da li je sve u redu i da li će biti u redu, najrađe bi svaki dan bila na uzv kod gin. treba uživati i recite kome vam dođe.
    ovo je odlično napisano..ja u prvoj trudnoći rekla odmah svima i onda u 9tj spontani,pa sam rekla sama sebi da idući put moraju proć najmanje 2mjeseca..evo danas sam vidila + a to je neka 4tjedna već da sam trudna i zna mi samo muž i najbolja prijateljica,sutra ću reć još starcima,sestri i svekru i svekrvi..iako bi od sreće vikala i rekla svim ljudima..al baš zbog 1.spontanog ne želim slušati razna pitanja..kad se već bude dovoljno vidilo,znat će i sve one radoznale babe :shock:
    sorry na dužem postu,udrila me inspiracija :D
    pozdrav svim sadašnjim i budućim mamama!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi smo rekli roditeljima i braci cim nam je ginekolog potvrdio da sam trudna a to je bilo sa nekih 8 tjedana...svi poludili od srece, mi smo oba blizu 30 pa su jedva to docekali, a onda se od njih sirilo ko gripa sa tjedan dana saznalo cijelo mjesto...al nema veze...bilo drago i drugima..

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam prvu trudnoću imala spontani i znali su samo najbliži jer je od početka bila loša trudnoća,drugu su isto dugo vremena znali samo najbliži i moja šefica jer sam išla na čuvnje i tako i sa ovom(trudna sam 10 tj) i ne mislim da ima neke potrebe da svaki susjed i osoba na cesti znaju za moju trudnoću,meni je to nešto osobno i predivno što dijelim samo sa dragim osobama kao i uostalom brige koje imam vezane za trudnoću(čitaj-ne da mi se svima objašnjavat što je bilo ako nešto krene,ne daj,bože,po zlu).a kad se trbuh bude vidio,bit će me baš briga....

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a kada ste rekle mlađoj djeci?

naime, meni je ovo druga trudnoća ( danas točno 9 tjedana) i za sada znaju samo šefica na poslu ( morala sam reći zbog službenih putovanja na koja neću moći jer su prekooceanski letovi...) i par frendica najbližih.

imamo kćer od 5,5 godina i još joj nismo rekli. mislila sam pričekati do 12 tjedan, ali danas joj je frendica iz vrtića javila kako će dobiti bracu i ona je bila tako sretna zbog nje, ali je na telefon komentirala da ona nema nikoga, osim mačka. a kasnije je i meni ponovila kako je baš tužna jer ona nema ni brata ni seku, samo mačku...baš sam se rastužila i nekako bi htjela to podijeliti s njom! a opet, tako se nekako bojim svega u ovoj trudnoći, nemam pojma zašto. sve je za sada super, nikakvih problema, ali eti, luda glava ne da mi mira!!
    Posljednje uređivanje od kudri : 05.05.2015. at 18:27

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

kudri, moja mala ima 6,5 godina i posto sam ja imala hematom i morala mirovati doktori su mi rekli da joj kažem tek sa 16 tjedana.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i jesi čekala, tj. još čekaš do 16tt??

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam šefu rekla kad sam bila 22 tj. ( samo radi toga jer sam načula da on treba dobit 4. 3 mjeseca prije mene), tu negdje malo prije i ostalima.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Jesam. Čekala sam, jer sam imala friško smrtni slučaj, a i nekoliko unazad godinu dana i to nam je svima jako teško palo i nisam htjela nju i sebe dovesti u situaciju da moram objašnjavati da je beba na nebu. Nije bilo lako za čekati toliko jer mi se vec i pocelo vidjeti. Na poslu sam rekla odmah jer sam morala...
    Sad sam 25+4.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

joj da, meni je umrla mama prije 1,5 god. i kćer je to jako teško proživjela i još proživljava jer je jako bila vezana uz nju. jako je se često sjeti, a neki dan se baš rasplakala da je želi opet vidjeti barem na sekundu i da ne želi prihvatiti da je više nema
    rekla sam mužu, a on misli da se uvijek može nešto dogoditi, pa će joj biti čudno što smo mi tužni...ma ne znam ni sama. zbilja nisam pametna.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Meni tata( i to tri mjeseca prije pozitivnog testa tako da je nama to jos uvijek sve jako frisko. Istina je da se uvijek nesto moze dogoditi, ja sam pitala doktore i rekli su mi svi isto, a to je da sam sa 16 tjedana na konju i mi smo odlučili cekati. Za nas je to bila ispravna odluka, a vi napravite kako mislite da je najbolje za vas. Neznam kakva je vasa curka, moja je strasno empaticna i jako si je zeljela bracu ili seku ali nije islo prije. Prije tri mjeseca umrla joj je i prabaka i nismo joj niti rekli. Previše je nazalost bilo smrti oko nas, a ona to tesko prihvaca i mi smo se bojali za njenu psihu.

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    a kada ste rekle mlađoj djeci?

naime, meni je ovo druga trudnoća ( danas točno 9 tjedana) i za sada znaju samo šefica na poslu ( morala sam reći zbog službenih putovanja na koja neću moći jer su prekooceanski letovi...) i par frendica najbližih.

imamo kćer od 5,5 godina i još joj nismo rekli. mislila sam pričekati do 12 tjedan, ali danas joj je frendica iz vrtića javila kako će dobiti bracu i ona je bila tako sretna zbog nje, ali je na telefon komentirala da ona nema nikoga, osim mačka. a kasnije je i meni ponovila kako je baš tužna jer ona nema ni brata ni seku, samo mačku...baš sam se rastužila i nekako bi htjela to podijeliti s njom! a opet, tako se nekako bojim svega u ovoj trudnoći, nemam pojma zašto. sve je za sada super, nikakvih problema, ali eti, luda glava ne da mi mira!!
    srećom ja svojoj kćeri (5 godina) nisam rekla za drugu trudnoću, a ona strašno želi seku
    kažem srećom, jer sam u 18. tt išla na inducirani porod jer beba nije bila zdrava
    mislim da bi V bila jako tužna, razočarana i potresena da je znala za bebu a od toga na kraju ništa
    moj savjet je da pričekaš još malo

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

rikikiki, jako mi je žao. Nadam se da ćeš uskoro razveseliti kćer i sebe zdravom bebicom.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •