Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Solarij,sunčanje,kreme za samotamnjenje , špricanje....

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Solarij,sunčanje,kreme za samotamnjenje , špricanje....

Znači , zanima me da li išta od toga prakticirate i koliko . Ja sam znala tu i tamo prije otići na solarij pa sunčanje , ali ove godine nemam vremena za ništa . Imam lijepu boju po rukama i dekolteu od šetnje s bebačem , ali onu bauštelsku al su noge ko sir ..... usput , dajte koji savjet kako noge da bolje potamne .Planiram za cca 20dana obuči suknju , pa baš da nisam šargopirgasta .Jel tko probao Coverderm perfect legs (navodno daje efekt čarape) ili špricanje tijela ?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam prestala ići u solarije, jer mi je koža reagirala kako ne treba - iako sam išla otprilike 2x tjedno, po nekih 7-9 minuta. :/

i ne bih preporučila solarij... unatoč (i vlastitoj) bauštelac boji

a cijepila sam se od bijelih nogu i ostalog... jednostavno me više ne dira

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja za većinu svečanijih prigoda idem na špricanje i super sam zadovoljna.
    U solarij sam išla dok nisam imala klince, kad je bilo vremena za sve. Sad mi se više ni ne da 'pacati' tamo... čisti gubitak vremena, ležiš i razmišljaš o... smislu života.

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja što sam starija, to manje marim za preplanuli ten. U solarij sam išla davnih dana, ne prečesto. Kremu za samotamnjenje koristila jednom, nisam bila zadovoljna rezultatom.
    Sad se više furam na aristokratski ten, mažem se (po dijelovima tijela koji nisu zaštičeni odjećom) prije izlaska van upravo iz razloga da ne budem ko bauštelac kad se konačno skinem u kupaći.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    Ja za većinu svečanijih prigoda idem na špricanje i super sam zadovoljna.
    U solarij sam išla dok nisam imala klince, kad je bilo vremena za sve. Sad mi se više ni ne da 'pacati' tamo... čisti gubitak vremena, ležiš i razmišljaš o... smislu života.
    Kakva je procedura kod špricanja?Jel treba kožu prije pripremiti , tipa piling ?Kak reagira npr. na male prištiće ili krastice ,il suhu kožu...jel tamo bude tamnije?Ja bi samo noge pa mi se to čini fakat brzo.Koliko dugo 'drži'......pretpostavljam da bi trebala to napraviti dan ranije nego mi je potrebno :?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Migoh, pa probaj to špricanje sada, pa ako budeš zadovoljna, ponovi za dvadeset dana kada se budeš obukla u tu suknju.
    Nisam to nikada probala (u mom selu toga nema ), ali svakako bi napravila peeling prije toga, da se boja ravnomjernije primi.

Inače nisam pristalica solarija, ali isto tako ne mislim da bi ti ništa bilo da odeš par puta, čisto da ubiješ bjelinu.

I, da, najjeftinija opcija je da počneš šetati - u kratkim hlačama ili suknji.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Trebaš prije napraviti kvalitetan piling kože (ja obično koristim palentu). Najbolje jest napraviti večer prije, jer boji treba min. 5 sati da se razvije i poželjno je da se ne znojiš za tog vremena.
    Ja nisam nikad primijetila nikakve posebne diskoloracije (osim, sad sam se sjetila, na stopalima skroz dolje. To ti najbolje mogu usporediti s crncima: tamo gdje njima koža stopala prelazi u svjetliju, na mjestima gdje stopalo dotiče podlogu).
    Krastice, prištići i sl. ništa, nema problema.
    I, naravno, trebaš paziti kuda ideš. Dakle, samo provjereni saloni. Ja sam bila u Dubravi.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam prije 3 godine isla 15-tak puta u solarij, nista pretjerano 7-9 min. Nisam imala nikakvih problema iako imam svjetlu put. Ali sam kroz sljedece dvije godine dobila jako puno madeza, pretpostavljam od solarija pa sam ga se odlucila klonit.

Muz ima baustelsku boju od posla, ja od setnje i bicikla i bas smo lijep par

E da, za spricanje nisam cula nista dobro, najcesce boja bude neravnomjerna i brzo se ispere.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Boja se ne ispire, jer to nije farba. Najveća pogreška pri održavanju boje je brisanje ručnikom nakon tuširanja. Meni je boja trajala cca. 5 dana te potom postepeno izblijedjela.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja sam išla u solarij ekstra da mi se noge izjednače,
    i nakon valjda 5og tretmana čujem ženu na pultu kako objašnjava nekoj curi da u stojećem solariju noge najteže tamne ,
    ali to je i inače tako, jer imaju najmanje melanina (jel se tako kaže?)

za brzopotezno rješenje je najbolje to špricanje.

ja sam prošlo ljeto noge mazala s "pekmezićem" od lerbolaria, i odličan je.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj melange prvotno napisa
    Na ovo veliki potpis, jest skupo al stvarno se dobra boja dobije s tim!

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Na ovo veliki potpis, jest skupo al stvarno se dobra boja dobije s tim!

To je nešto kao krema za samotamnjenje?Koliko dugo se nanosi da se vidi efekt?Jel se uz to i izlažete suncu?Jel boja vuće na žutkasto,vidim da sadrži mrkvu?

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nije krema za samotamnjenje tj ako se namažeš s tim i ne izlažeš suncu, nećeš potamniti.
    taj gel je za bolje tamnjenje, a i koža je tamna dulje vrijeme (inače bi se meni boja "isprala" nakon tjedan dana).

zato velim, ako ti nešto treba nabrzaka i ako se nemaš vremena sunčati na plaži - špricanje.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nije krema za samotamnjenje tj ako se namažeš s tim i ne izlažeš suncu, nećeš potamniti.
    taj gel je za bolje tamnjenje, a i koža je tamna dulje vrijeme (inače bi se meni boja "isprala" nakon tjedan dana).

zato velim, ako ti nešto treba nabrzaka i ako se nemaš vremena sunčati na plaži - špricanje.
    Da,da probat ću špricanje , ali mi ovo zvuči baš primamljivo...malo sam proguglala.Ove godine se ipak ne mogu baš sunčati (mala beba) , ali zato nagodinu kupujem to obavezno :D

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Prošle godine sam se sunčala u solariju, a ove sam isprobala kremu za samotamnjenje - dove. Nije loša samo moraš sve ravnomjerno umasirati i paradirati tako malo ko od majke rođena po kući, to obično obavim navečer kad svi spavaju Na ruke stavim one jednokratne rukavice i onda na kraju namažem i šake odozgora smo. Jedino se mora paziti na mjesta gdje je malo više nabora da se lijepo unese krema da ne ostanu fleke. Tako mažeš dva-tri dana za redom i onda održavaš svaki treći dan recimo, a kad više nećeš boja se postepeno ispere nema nikakvih problema.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •