Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: da vam ne padne napamet, od stiropora, 160kn ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno da vam ne padne napamet, od stiropora, 160kn ...

Eto i ja polako zapadam u ovisnost o autosjedalicama.

Jučer sam bila u adaxu i "blago" sam prodavačici komentirala kako može držati takvu sjedalicu u dućanu i sl.

Uglavom, da nekom ne padne na pamet da to kupi - (prodavačica je meni lijepo objasnila da je to sjedalica za stariju djecu na što sam ja još više dobila poticaja da ju podsjetima na smrtnu opasnost, ateste i sl.) - sjedalica je od stiropora, u biti to je kao ona dječja foteljica samo ima produženi dio za leđa. Nikakve utore za remenje od auta i sl. Strašno. Još na njoj piše da je akcija i da je povoljno - 161 kn.

Mislim da je ADAX zavrijedio protesno pismo.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za preotestno pismo nam treba malo vise podataka

Jedan stiropor nije kao drugi stiropor, odnosno ima boljih i losijih (onij najobicnijih). Sjedalica moze biti cvrsta ako je od prikladne vrste stiropora, testirane za takvu uporabu.

Al kako smo nedavno na jednom od pregleda vidjeli, ima svakojakog smeca na nasem trzistu, kao sto je jedan tzv. booster kupljen u Getrou a puknuo na pola (od najobicnijeg stiropora napravljen).

Ne treba se zezat s ovakvim stvarima i zaista moze biti da je nesto sto je jeftino, jeftino i po kvaliteti.

Ak ce neko ici u Adax po nesto, nek nam se javi prije.

BTW, po hrvatskom Pravilniku, od nedavno na snazi, sve sjedalice moraju imati atest standarda regulacije ECE R44.03. Ako tko primjeti koju sjedalicu na trzistu koja nema taj atest, molim da nam javi kako bismo mogli poduzeti odgovarajuce korake.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vjeruj mi, ova čvrstina stiropora mi se doimala kao ona u kojem isporučuju televizor i sl.

I bez ikakve etikete, naljepnice, uputa ...

Baš ću još jednom otići i pravit ću se zainteresirana za kupnju, možda dobijem neke podrobnije podatke, pa ti se javim.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako je onaj u Maksimirskoj mogu ja pogledati. Ali morate me uputiti što da gledam (osim atesta).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Ako je onaj u Maksimirskoj mogu ja pogledati. Ali morate me uputiti što da gledam (osim atesta).
    Bas sam ja mislila otici, ali posumnjat ce ako odemo obje
    no, zavirit cu u izlog

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •