da li na jarunu ima kakav igraonica gdje bi se djete moglo odvesti na sat dva.naime ove god je jos baka servis pa bi voljela da tu i tamo posjeti igraonicu za ruznog vremena kada nece moci van!
da li na jarunu ima kakav igraonica gdje bi se djete moglo odvesti na sat dva.naime ove god je jos baka servis pa bi voljela da tu i tamo posjeti igraonicu za ruznog vremena kada nece moci van!
isto vrijedi i za maksimir ako netko zna![]()
Najbliža je Centar Antunovic, besplatna igraonica bez čuvanja. I Getro ima nešto za prvu ruku, bez čuvanja.
Svi vrtići na Jarunu koji su i imali mogučnost igraonice nemaju više koliko znam.
Preko ljeta ima i u CC-u bazen s pijeskom, dvokratno rade. Koliko znam ništa na zatvorenom na samom Jarunu.
Habyland - osim ako ti to nije predaleko.dinasta80 prvotno napisa
Knjižnica na Ravnicama je imala/ima (ne znam koji dan točno) igraonicu za malene.
Ova igraonica u Antinovicu znaci da sam s djetetom jel tajo
? znas li radno vrijeme?
Imaš Bibo iznad Konzuma na Ljubljanskoj aveniji
trebalo bi vidjeti da li neki privatni vrtić na Jarunu, a ima ih pun kufer, popodne funkcionira kao igraonica
Hvala cure budem obisla malo ova mjesta
U Antunovića non stop se može doći. To je lijepa, mala, uredna igraonica, odmah pored njihovog restorana u prizemlju, tako da je jako zgodno doći, popiti kavu, pročitati novine, ako se dijete zna samo poigrati, a da nema nikakve opasnosti po njega. To mi je bilo najdraže mjesto ove zime. Besplatno je, samo se uđe unutra.
radno vrijeme kao i od restorana, svaki dan, cijeli dan.dinasta80 prvotno napisa
hvala Djenka![]()