-
Ja bih ti preporučila da je vodiš na wc kad ti ideš. Mi smo znale tak biti skupa u kupaonici, ja na wc-u ona na kahlici. Ili kad ja idem, uvijek smo joj govorili mama piša i sl. tak da postane svjesna da wc i kahlica tome služi. Probaj je malo češće pitati da li treba i da li hoće sjesti na kahlicu. I nek se odmah digne kad obavi da skuži da to služi za pišanje i kakanje a ne za igranje, tj. da razlikuje kahlicu od stolice, kreveta itd.
Mi nismo imali takvo iskustvo jer sam ju stavljala na kahlicu od kad može sjediti i to u vrijeme kad sam znala da joj je sila, npr. kad se probudila. Onda se popišala i brzo je skužila da kahlica tome služi. I od tada sam ju svaki dan stavljala pišati, kad je bila starija sam ju i pitala da li treba, pa je s godinu i pol uglavnom bila suha cijeli dan. S godinu i 8 mj. smo definitivno skinuli pelenu i trajalo je 2 dana dok nije uspjela potpuno kontrolirati i zadržati mokraću. Ne vjerujem u priče da dijete nije spremno, samo mu je teže kad se prekasno počne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma