-
prijatelji u dvorištu
pozdrav svima,tila sam podijelit s vama svoje nedoumic u vezi druzenja sa drugom djecom..
ovako gdje da počmen
moja malena ima u dvoristu nesto stariju djecu koja su non stop na ulici tj.ispred kuće,mojoj je 4.god.i ona bi se nekad tu i tamo poigrala s njima ali ne svaki dan,nekad uz nas nekad bi je sa prozora promatrala.i dosa je period kad su njih 4 pocela odbijat od sebe,ono dječja posla ogovaranje i zadirkivanje,al to je sve pocelo zato sta je moja mala njima govorila ja imam ovo i ono od igracaka i stvorila je ljubomoru da su joj svasta govorili nakon toga i odbijali je u igri i ja kad sam to vidila nisam je vise htjela pustat s njima da se igra bili su jako neugodni nisam zelila da je povrijede,jer je to tako ruzno izgledalo kad bi ona izasla svadali su se s njom i micali od nje,nakon toga je vise s njima ne pustam van,pa me zanima kako bi vi reagirali u mojoj situaciji,ipak joj je samo 4 godine ja sam s njom o tome pricala i rakla sam joj da nema sta raditi tako malana ulici s njima,eto toliko od mene..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma