-
Nadarena djeca s ADDom
da vam se pridruzujem, i moj prvas je nedavno prepoznat kao nadareno dijete s elementima ADD-a. Valjda je rijec "elementi" uvrstena jer je jos prerano da ga se dijagnosticira stime. Dolega, procitala sam topik na grupama potpore i prepoznala sam svoje dijete u ponasanju tvog, kad cu imati vise vremena pisat cu vise o njemu, no on je tek sad krenuo u prvi razred i nakon 4 dana u skoli vec ima svoje primjedbe, da sva ostala djeca presporo rijesavaju zadatke, da on stalno mora cekati da oni zavrse, dok ceka mu je tesko sijedit, da nece na tjelesni jer trenira taekwondo i roni kao profesionalac pa sta ce njemu te bedaste dijecje igrarije koje mu ne lice na sport itd. Da naglasim, 4 dana ide u skolu, ovo nam je tek pocetak!!!! Psiholog (Nadica_b, ista kao tvoja) je nakon testiranja rekla da mozemo jedno zakljucit, snjim nece biti lako ni u skoli ni doma!!!! Mogu samo reci "AMEN" jer vec 6.5 godina nam nije lako s njim!
da dodam, i njegov hiperosjeljitv karakter je za jos jedan topik (Nadice, cim nadje snagu pisem i o tome!)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma