Pozdrav,
Imama jedan problem sa nerazumnim doktorom u bolnici, i neznam kome da se obratim.
Dakle priča ide ovako; Ja imam privatnog ginekologa u mjestu 20 km udaljenom od moga prema zapadu koji je sada na godišnjem i mjenja ga gin koji je u drugom gradu još dalje, ja sam odlučila roditi u bolnici koju su svi hvalili da je prepuna ljubaznosti, a ona se nalazi 40 km od mog mjesta prema istoku, dakle vidite da je to puno vožnje u samom startu.
U 37tj trudnoće sam išla na prvi pregled u bolnicu po preporuci mog gina jer sam imala visok tlak, primila me prekrasna doktorica, sve pregledala i odlučila me zadržati da mi snizi tlak, i tako ja provela vikend u bolnici, na izlazu ona meni kaže da dođem za 2 tjedna TAMO na kontrolu. Ja kod svog gina po uputnicu, i kaže on meni neka ja odem ranije za svaki slučaj, pa od onda i onako moram kod njih jer je već skoro termin. I ja tako i napravim, ali moje drage doktorice nije bilo, primila ma neka namrgođena sestra, ja joj objasnim da sam došla na kontrolu, ona me prišteka na ctg i ode, i nema nje pola sata, ctg pišti malo crveno malo zeleno, ja ležim i čekam, kada evo nje da je ctg gotov neka čekam dr, i ja sad sjedim i čekam, Kada nakon nekih 15 min upada neki doktor namrgođen, mlad i kaže nek legnem, ja legnem on meni da kad je bio termin, ja mu kažem za 2 tj, i on onako bezobrazno da šta ja onda tu radim (mislim jesi nepismen) i ja objasnim, on meni zaori prste da sam vrisnula od bola,a on meni da šta glumatam!!! napiše nešto, dok sam se ja dizala (jedva jer me užasno boljelo) i kaže da ubuduće na preglede idem kod svog gin i da ne dolazom dok se ne mislim porodit i ODE!!! Ja se nekak obučem, ona namrgođena sestra mi pospremi papire i ja ode, pogledam u papire, a on gospodin sve nešto našvrljo na otpusno pismo, i bez potpisa i pečata mi dao, pa nek ja znam ko me pregledao... al ajde bila mama sa mnom a ona je jako dobra i ne želi se zamjerat pa me nagovorila da šutim i da će idći puta biti netko drugi i ok. I time dolazimo do današnjeg dana.
Danas mi je termin, od onda do sada nisam bila i na jednom pregledu, i ja jutros zovem rodilište, javi se neka teta ja ju pitam dal da dođem na pregled pošto mi je danas termin a ništa se ne dešava ili da čekam još malo, ona men da doktora, po glasu i bezobrazluku zaključim da je to onaj isti namrgođeni, i on meni onak živčano da požurim i šta tebam, j mu lijepo kažem da mi je danas termin i dali trebam doći, i da sam već ležala kod njih zbog tlaka, pita on mene kod kojeg doktora sam išla, ja kažem kod te ti te dr, on se kesi i nekom pokraj govori da je moja dr ta i ta, ja sada već ljuta kažem da mi nije ona dr, nego da me ona zaprimila, a da mi je dr u "drugom gradu", kaže on meni neka se onda javim svom gin, ja njemu da je na godišnjem, on meni da se javim zamjeni, ja mu pokušam objasnit da mi u terminu ne pada na pamet vožat se po županiji, on meni onda čekajte da se vaš gin vrati, nabavite uptnicu i dođite i poklopi!:shock:
i što da ja sad radi??? imam li ja kakva prva ili da sjedim i čekam??? kako da znam da je sve u redu ako me nitko ne želi pregledati???

:shock:
Odgovori s citatom