Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: nerazuman doktor

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno nerazuman doktor

Pozdrav,

Imama jedan problem sa nerazumnim doktorom u bolnici, i neznam kome da se obratim.
    Dakle priča ide ovako; Ja imam privatnog ginekologa u mjestu 20 km udaljenom od moga prema zapadu koji je sada na godišnjem i mjenja ga gin koji je u drugom gradu još dalje, ja sam odlučila roditi u bolnici koju su svi hvalili da je prepuna ljubaznosti, a ona se nalazi 40 km od mog mjesta prema istoku, dakle vidite da je to puno vožnje u samom startu.

U 37tj trudnoće sam išla na prvi pregled u bolnicu po preporuci mog gina jer sam imala visok tlak, primila me prekrasna doktorica, sve pregledala i odlučila me zadržati da mi snizi tlak, i tako ja provela vikend u bolnici, na izlazu ona meni kaže da dođem za 2 tjedna TAMO na kontrolu. Ja kod svog gina po uputnicu, i kaže on meni neka ja odem ranije za svaki slučaj, pa od onda i onako moram kod njih jer je već skoro termin. I ja tako i napravim, ali moje drage doktorice nije bilo, primila ma neka namrgođena sestra, ja joj objasnim da sam došla na kontrolu, ona me prišteka na ctg i ode, i nema nje pola sata, ctg pišti malo crveno malo zeleno, ja ležim i čekam, kada evo nje da je ctg gotov neka čekam dr, i ja sad sjedim i čekam, Kada nakon nekih 15 min upada neki doktor namrgođen, mlad i kaže nek legnem, ja legnem on meni da kad je bio termin, ja mu kažem za 2 tj, i on onako bezobrazno da šta ja onda tu radim (mislim jesi nepismen) i ja objasnim, on meni zaori prste da sam vrisnula od bola,a on meni da šta glumatam!!! napiše nešto, dok sam se ja dizala (jedva jer me užasno boljelo) i kaže da ubuduće na preglede idem kod svog gin i da ne dolazom dok se ne mislim porodit i ODE!!! Ja se nekak obučem, ona namrgođena sestra mi pospremi papire i ja ode, pogledam u papire, a on gospodin sve nešto našvrljo na otpusno pismo, i bez potpisa i pečata mi dao, pa nek ja znam ko me pregledao... al ajde bila mama sa mnom a ona je jako dobra i ne želi se zamjerat pa me nagovorila da šutim i da će idći puta biti netko drugi i ok. I time dolazimo do današnjeg dana.
    Danas mi je termin, od onda do sada nisam bila i na jednom pregledu, i ja jutros zovem rodilište, javi se neka teta ja ju pitam dal da dođem na pregled pošto mi je danas termin a ništa se ne dešava ili da čekam još malo, ona men da doktora, po glasu i bezobrazluku zaključim da je to onaj isti namrgođeni, i on meni onak živčano da požurim i šta tebam, j mu lijepo kažem da mi je danas termin i dali trebam doći, i da sam već ležala kod njih zbog tlaka, pita on mene kod kojeg doktora sam išla, ja kažem kod te ti te dr, on se kesi i nekom pokraj govori da je moja dr ta i ta, ja sada već ljuta kažem da mi nije ona dr, nego da me ona zaprimila, a da mi je dr u "drugom gradu", kaže on meni neka se onda javim svom gin, ja njemu da je na godišnjem, on meni da se javim zamjeni, ja mu pokušam objasnit da mi u terminu ne pada na pamet vožat se po županiji, on meni onda čekajte da se vaš gin vrati, nabavite uptnicu i dođite i poklopi! :shock:

i što da ja sad radi??? imam li ja kakva prva ili da sjedim i čekam??? kako da znam da je sve u redu ako me nitko ne želi pregledati???

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

draga denissa, jako mi je žao što si morala proći kroz to. vjerojatno je u pravu kada kaže da ti treba uputnica za pregled u bolnici..ah ta papirologija :/
    a kakav ti je sada tlak? jel ga mjeriš doma?mislim da je to dosta bitno.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Koji bezobrazluk!!

Ja bih na tvome mjestu otišla u bolnicu i tražila da me pregleda drugi liječnik. Budući da ti je termin, svakako bi trebala na pregled, i to u bolnicu. Od 38. tj. su pregledi u bolnici u kojoj rodilja misli roditi. Ovoga bezobraznoga bih svakako prijavila njemu nadređenomu doktoru.

Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tlak mi je normalan , pazim, na vratima piše da ako se nema uputnice pregled se plaća, nije meni problem platiti da me hoće primiti... sačekati ću smjenu pa onda otići, nadam se da ću biti bolje sreće, ovo me stvarno naživciralo i ražalostilo....

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a kolika god da je bolnica, sigurno da ima više doktora, pa nećeš valda na ovoga naletit

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ako ti je sve u redu i osjećaš bebu , a ne želiš se više svađati s dotićnim doktorom pričekaj smjenu i onda otiđi , i inzistiraj da te pregledaju .

moja frendica je imala slučaj da ju je njen doktor u bolnici pregledao u 37.tjednu i onda naručio na pregled i uzv tek dva tjedna nakon termina , isto je bila sva jadna i nije znala što napraviti i otišla je sama u bolnicu i onda su se zgražavali da kako ju je to tako kasno naručio doktor i normalno je pregledali .

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hvala cure, evo dokopala sam se uputnice, obzirom da dr radi popdne, sačekala smjenu i otišla u bolnicu... tamo mi doktor kaže da što ja bezveze dižem frku, (jer sam mu rekla što je bilo), i da nema veze dan dva, nisam morala ni dolazit. mislim hello, pogledao vidio da nisam otvorena i poslao kući, ultrazvuk i ctg nije ni radio, i rekao da čekam trudove pa onda dođem. ja ga pitam dal nebi trebala sada pošto sam prenjela dolaziti češće, kaže on da ak me ništ ne boli šta ću tu. usput sam saznala da ona draga doktorica im je šefica, i da je sutra dežurna tako da ću se ja još probati sutra s njom na miran način dogovoriti što dalje.

pošto je očitio bezobraluk normalna stvar tamo, i ako ne uspijem normalan odnos uspostaviti bar sa šeficom , zna li netko di ja to mogu prijaviti, ili je moja riječ protiv njihove i nevrjedi???

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pošto je očitio bezobraluk normalna stvar tamo, i ako ne uspijem normalan odnos uspostaviti bar sa šeficom , zna li netko di ja to mogu prijaviti, ili je moja riječ protiv njihove i nevrjedi???

doktora možeš prijaviti šefu odjela ( poželjno je ići tim redom ) pa ako nisi zadovoljna reakcijom ravnatelju bolnice. Ako i tada ništa ne postigneš obrati se ministarstvu. Postoji još i bijeli telefon ali mislim da ti ovo baš i nije za njih. Ako pak nisi zadovoljna radom ili ponašanjem sestre imaš glavnu sestru bolnice kojoj se možeš požaliti, ako smatraš da je sestra postupila nesavjesno ili krajnje bezobrazno možeš se obratiti komori sestara. Naravno sve ide u pismenom obliku inače je to gubitak i tvog i tuđeg vremena ( ok, možeš se pojadati ali ne očekuj da će se nešto riješiti ). Inače, šefu odjela i glavnoj sestri bolnice možeš se obratiti i s pohvalama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •