evo updatekikic prvotno napisa
19 mj i 8 zubića![]()
evo updatekikic prvotno napisa
19 mj i 8 zubića![]()
14 meseci i 8 zubica.
cetvorke samo sto nisu![]()
12 mj. i 8 zubića
...prvi su kasno počeli, ali su onda zaredali brzo jedan za drugim..![]()
s godinu dana 7 zubića i jedan koji nikako da izađe a tu je negdje
12 mjeseci i 4 zubića![]()
14 mjeseci i 16 zubića
Dvanaest mjeseci, 8 zubića, deveti na pomolu.
22 mj ... sve zubiće ima osim petica....
Mi imamo skoro 13 mjeseci i 8 zubiće(sve sjekutiće)
12 meseci-7 zubica.....za svaki smo izgubili po 7 godina zivota slusajuci mucenicu kako danima i nocima urla.....bude li joj jos koji izasao, bojim se da necemo docekati unucad
![]()
14 mjeseci i 7 zubića, za sada je sve prošlo bezbolno po nas a i njega!
14 mj. i 5 zubića
desni već duugo otečene kao da će svi odjednom izaći
izlaze polako ali bez većih problema. Možda pomaže i jantarna ogrlica koju nosimo od 1. mj.
14 mjeseci i 4 zubića koja su izbila od osmog do devetog mjeseca i onda su stali ...
16mj-14zubića...fale nam gornji očnjaci i kutnjaci....
da prijavim da nam u roku par dana izašle lijeve dvojke![]()
14,5 mjeseci i 8 zubeka (jedinice izašle s 10 mj......pa dugoooo ništa....pa s 13.5 mj - u tjedan dana, izašle dvojke)
12 mj - probila donja 2.Meni je baš bilo simpatično kako su se ljudi isčuđavali što još nema zuba,al eto konačno i nama krenulo.Inače u mm obitelji svi su dobivali zube nakon 12 mj,pa tako i naš krezubac
8 meseci-8 zubića. 14 meseci i dalje 8 zubića. Dr kaže da se vidi da idu još koji
14 mjeseci 8 zubića, 4 gore i 4 dolje - od toga jedan kutnjak![]()
20mj i još uvijek 6 zubi... sad se već malo i brinem. 6-7 mjeseci mu nije izašao niti jedan zub![]()
19mj, 16 zuba.
Bali litrima, a ni naznake da su petice krenule. Dokle ćemo vući siperak koji nam kvari svaki modni izričaj![]()
Prijavak u tjedan dana je dobila 2 nova zubića, tako da sada sa 14 mjeseci imamo ukupno 10 zubića, jedinice i dvojke gore i dolje i obje četvorkice na desnoj strani.
7 i dva koja izlaze! Ali uopće nisu po redu!![]()
6 pišem 4 pamtim - 6 službenih i 4 samo male mrvice i to jedan dan izašle gornje četvorke! (čudim se di su trojke??)
a dva dana kasnije su izvirile donje dvojkice!
to su 4 zubića koje samo mama vidi jer beba stisne ćubice čim skuži da brojimo zube - hihihihih
Evo, moj mali šef je napunio godinu dana i imamo 5 službenih zubića i jednu onako polušpicu. Vjerujem da uskoro kreće pravi bumerang!![]()
12 mjeseci, 8 zubića
Joj, nama rastu zubi zadnjih mjesec i pol dana kao ludi, mala mi postaje prava zubica, još 2 nova joj izlaze, to će biti ukupno 12 zubića sa nepunih 15 mjeseci.
A da ne pričam kako loše spava i kako ju to sve skupa boli, jedan dan joj je cijeli obraz bio naotečenU zadnje vrijeme nam čak dozvoljava da joj malo njenim četkicama (onim gumenim) provrtimo desni koje ju gnjave.
mi imamo 15 mj i 16 zubića. baš nam izlaze i sve nam smeta i buba nas...![]()
!4 mjeseci i od prekjučer još jedan novi zubić - sad ih ukupno imamo 7![]()
15,5 mjeseci, tek nam prije par dana izašao 3. zub.
Ne žurimo ...
Mi smo zbilja ekstremi po (ne)broju zuba. 14 i pol mj. 3 i 1/2 zuba.
Ne, mi smo extremi.. skoro 21mj i 8 zubi. :D S time da smo prije par dana dobili 2.![]()
15 mjeseci - 16 zubića (zadnji je narastao sa njegovih 13 mj., odnosno korigiranih 11,5)
17 mjeseci i 8 zubi !