Curica s godinu dana - niti jedan, a dečko gornje jedinice.
Sada, s 20 mjeseci, curica ima gornje i donje jedinice i četvorke, a dečko ukupno 12 zubića koji mu rastu pravo školski
![]()
Curica s godinu dana - niti jedan, a dečko gornje jedinice.
Sada, s 20 mjeseci, curica ima gornje i donje jedinice i četvorke, a dečko ukupno 12 zubića koji mu rastu pravo školski
![]()
isuse prekjučer sam se skoro onesvjestila.do sad - 13 mj su mu probila 2 donja zubića i prva gornja jedinica se nazirala,a prekjučer smo se jako smijali i ludovali kad ono vidim,ljudi moji, gornje desni sve puno neprobijenih zubića,nabrojala sam ih barem 6 jer mi neda da mu prčkam pošto mu je sve naotečeno i sad je počela temp. koju skidamo s čepićima.Jel normalno da ima oko 39 stupnjeva mjereno iz guze? Negdje sam pročitala da dok rastu zubići ne bi trebala biti visok temp. pa me to baš brine.
Vindira normalno je da ima temp! moja M je sada kada su joj 3 zubića od jednom izbijala imala preko 39 temp! A ako njemu idu svih 6 onda sigurno da može imati temp!
evo bili smo kod pedice jer nisam imala mira,što ako mi bude još imao temp,a vikend je.Uz to kaj mu idu toliko zubića ima i upalu desni,sad sam mirna da je sve ok,čak više ni nema temperaturu.Al još sam u šoku da djetetu odjedanput raste toliko zubića.
S 12 mjeseci 4 zubica, s 12,5 mjeseci 8!
s 12 mjeseci 12 zubića, sad ima 13 i po i naziru mu se gornje trojke...
ma daj nemoj zezatdoslovno sam šokirana kako ti je sinak ozubatio u prvoj godini.
moj će sad 13 miseci i ima 6 zuba: donje jedinice i gornje jedinice i dvice. i to sve mu je naraslo od 8,5 do 10 miseci. u zadnjih misec dana mu zajedno probijaju gornje i trice i četvorke, ali nikako probit. o slinjenju neću niti govorit. užas živi kako bali.
Moja balerina će za tri dana napuniti 2 godine i ima 14 zubi.![]()
22mj 10 zubića... gornje jedinice, dvojke i četvorke; donje jedinice i četvorke.... baš smo smiješni :D
Bok! Moj mali M je prva dva zubića (gornje jedinice) dobio sa 2,5 mjeseci, a do prvog rođendana smo ih skupili 12
jedinice, dvojke i četvorke
Sad ima 12,5 mj
ela ima 4 gore i 4 dolje.
za filipa nemam pojma koliko je imao s godinu dana - nemajka.
evo mi smo svježe prispjeli u ovu kategoriju jednogodišnjaka a imamo samo 2 zubića dole, dok gore 4 (jedinice i dvojke) + su mu gornje četvorke (!?) počele probijati, stvarno ne razumijem ovaj ludi raspored ...
ma nema rasporeda. a glavno da smo mi morali bubat kad koji, obavezno prvi donji sjekutici, mos mislit.
Evo i nas nakon dugo vremena!
Gabriela s godinu dana ima 10 zubica, dole jedinice,dvojke i trojke, a gore jedinice i dvojke![]()
mi već imamo 15,5 mj. i još uvijek brojimo 3 zubića.Dvije jedinice dolje i jedna gore![]()
Posljednje uređivanje od vindira : 06.09.2010. at 08:39
samo četiri ,jedinice gore i dolje dok je starija kćer imala devet s godinu dana....
Evo update moja M ima sada 14 zubića i 19 i pol mjeseci
Moja Hana ima 12 mj. i 3 zuba!!!
Mi imamo godinu dana i prije 2 tjedna stigla 2 zubića!
13. mjeseci - 10 zubića
14 mjeseci - 6 zubića. I starijem dečku su sporo izlazili
Za 3 dana nam je prvi rodjendan- 8 zubica
S tim da mu tri mjeseca nije izasao ni jedan, a onda smo jucer vidjeli osmi zubic.
Jos uvijek jako slini, mozda nas do rodjendana iznenadi jos jedan......
Moj je imao 8 zuba s 8 mjeseci. Jedinice i dvojke, gore i dolje. S godinu dana sada ima 9 - četvorka jedna dolje. Druga još izbija.
15 mjeseci i 6 zubića
mama je sa 18 mjeseci imala tek 4..mamina pricipeza![]()
već danima izlaze jedinica i dvojka desno gore, lijeve ima.
mislim da su napokon vani, znači s 13 i pol mj, 6 zubi!
13 mjeseci - 6 zubova; gornje jedinice i dvojke, donje jedinice.
Sad nailaze trojke i gore i dolje, a valjda će i donje dvojke uskoro.![]()
14 meseci i 8 zubica
V ima 4 zubića (još nisu skroz izašli) od 4mj. starosti.
L su počeli izlaziti tek sa 6mj. i za prvi rođendan je imao dva.
Moji imaju 13mj i Pia ima 7,a Tin 12.
Pii su donje jedinice izbile sa 7 mj, a gornje jedinice i dvojke izbile isti dan sa 8mj!Donja dvojka ovih dana.A Tin je prvih 8 zuba dobio sa 6 mjeseci, a drugih 4 (četvorke) sa 12mj.
upravo nam izbile sve četvorke, a od prije imamo jedinice i dvojke.
Posljednje uređivanje od BebaBeba : 27.11.2010. at 12:23
Nas mali je s 11mj imao 8 zubica, sad je prije neki dan napunio 12mj i jos uvijek imamo isti broj zubica,
Ja se jos uvijek ne bi brinula, nas slini od kad se rodio a prvi zub dobio s 5mj, neznam nisam cula da netko s time ima problema ali ako mislis da nije u redu najbolje da pitas strucnjaka, iako ja bi rekla da sve ide svojim tempom..hm
Buckić ima točno godinu i 7 zubića -gornje jedinice i dvojke, donje jedinice i jednu dvojku. Gore nam je djelomično izbio i jedan kutnjak koji nas muči već danimapa zapravo imamo 7 i pol zubi!
Maša ima 16 mjeseci i 5 zubi. Sad joj izlazi prva donja dvojka i već danima kaki po tri puta dnevno, onako malo rjeđe kiselkastog vonja.
S devet mjeseci je dobila prvi zubić, donju jedinicu.
Uh, valjda će do škole svi izrasti![]()
Mi smo s godinu dana imali 8 zubića. Prvi krenuo s 10 mj. Što to meni nešto brzo raste kad izbiju, presmiješno i preslatko!I, da kucnem u drvo, zubići ga nisu patili, tj. nije plakao ili se budio zbog toga ili trljao desni... rast zubića prilično elegantno prolazimo! Nadam se da ćemo u tom tonu i nastaviti.
Mi imamo 12 mjesec i 8 zubića![]()
sa 12 meseci ima 10 zubica i dva u najavi
gore ima jedinice, dvojke i cetvorke.
a dole jedinice i dvojke
12 mjeseci i 6 zuba -gore jedinice i dvojke, dolje jedinice
zadnjih dana stalno plače (i preko dana) pa očekujem još
Mi imamo 13 mjeseci i 3 zubaDolje jedinice i gore jednu, druga samo što nije...
Prva jedinica dolje izašla je 12 dana prije prvog rođendana i onda svakih 18 dana po jedanPitam se hoće li se ta šablona nastaviti...
tu cu pitati da ne otvaram novu temu... iako bih mozda trebala
kako sanirati nateceno zubno meso?
dala sam cepic protiv bolova, masirala da oteklina splasne, ali mozda mu je to i nateceno od toga sto si je izgnjavio taj dio koji ga muci?
argentina jel nateceno zato sto izlazi zubic ili je neki drugi problem?
ja nisam nista radila, normalno je da malo otekne pre nego izbije zub.