Procitala sam negdje (na Rodinim stranicama - a gdje drugdje) da bi nakon prestanka dojenja trebalo napravit ultrazvuk dojke. Moze li mi netko to malo pojasnit; zasto je potrebno, kada tocno to obaviti, i sl.?
Tnx.
Procitala sam negdje (na Rodinim stranicama - a gdje drugdje) da bi nakon prestanka dojenja trebalo napravit ultrazvuk dojke. Moze li mi netko to malo pojasnit; zasto je potrebno, kada tocno to obaviti, i sl.?
Tnx.
Joj malo skrečem s teme, ali sad sam se sjetila da nisam bili dvije g na uzv-dojki. Prošle sam tek ostala tr, a sad dojim. Dali ima smisla da odem ovako dojeća? Da čekam kad prestanem dojiti? Mislim samo na kontrolu fibroadenoma.
nije da po prestanku dojenja treba napraviti UZV, nego ga je bolje raditi nakon što se prestane s dojenjem.Palagruža prvotno napisa
mliječne žlijezde i kanalići su u vrijeme laktacije većih dimenzija i nalaz možda nije dovoljno vidljiv.
samo zato.
jkitanov, to je ujedno i odgovor tebi.
...i to ne drugi dan po prestanku dojenja, nego jedno mjesec dva nakon prestanka. Tako mi rekao gin.
Ja sam bila na Uz dojke godinu pre trudnoce i dva puta u trudnoci(napipala neki "kliker"u areoli)
Receno mi je da dodjem 6 meseci nakon prestanka dojenja,dok se sve vrati na staro.