daklem; zanima me gdje se može kupiti suzavac ili elektro šoker?
(ili neko slično sredstvo za samoobranu)
i da li se smijem njime koristiti (u samoobrani,naravno, a da poslije ne završim JA na sudu?)

naime danas sam imala jedno jako neugodno iskustvo
vraćajući se od pedijatrice sa malim ispred mene se vozio jedan kreten je preblaga riječ...
vrludao je po cesti (namjerno je trzao volanom)
kočio naglo pa naglo kretao
vozio bez ruku i mahao sa njima
okretao se prema zadnjem sjedištu
na kojem je valjda pametna majka držala dijete (malo, ne starije od godinu dana) koje je stajalo na sicu i pridržavalo se za naslon od prednjeg sjedala....
pišem sve ovo kako bi imali uvid u sve i zašto sam po*i*dila....
pošto me bilo strah vozit se iza njega a i bilo mi je užasno sve to gledati, prvom prilikom sam ga prestigla i naravno da sam pogledala prema njemu i rekla mu :budalo, pa dijete voziš!
da bi kreten na to ubrzao i nije mi dozvolio da ga prestignem
nekako sam izmanevrirala i našla se ispred njega da bi na idućem stajanju na semaforu mulac bijesno izašao iz auta i krenuo prema meni (vjerovatno je i bio pod gasom - ukakala sam se od straha kad sam mu vidla facu)
srećom upalilo se zeleno i dala sam petama vjetra....

sad vas pitam ; šta napraviti u takvoj situaciji da je on nedajbože došao do mog auta?
kako se obraniti?
prvo mi je na pamet pao suzavac ili elektrošoker....
možda sam paranoična ali već sam imala "okršaj" sa jednim balavcem koji je htio izazavati sudar jer sam na raskrižju (na kojem sam ja imala pravo prednosti) stala i pustila hitnu koja je išla pod rotirkama a on je bio iza mene i jaaaako mu se žurilo....
a da ne napomenem da su mi bratića radi slične situacije na semaforu izvukli iz auta i proboli nožem....
tako da, ipak me frka, pogotovo kad je mali uglavnom samnom u autu...