Citiraj vlatkapeno prvotno napisa
nema riječi na sve ovo , samo jedu koliko ljudi toliko čudi .
moram biti iskrena da mi se ovaj pod forum sory na izražaju zgadio i da ću ga u buduće izbjegavati u širokom luku.
vlatka, meni se čini da ovdje ipak svatko tko ti govori, govori iz svog kuta gledanja, probaj iz toga izvući neku korist.
čovjek koji nikada nije bio psihički zlostavljan govori iz svog viđenja svijeta, čovjek koji je otac i svim se silama trudi biti što bolji možda ne može podnijeti da netko crni instituciju oca, koji "možda" u njegovim očima nije kriv. svi smo mi na neki način taknuti nekim problemom, a tvoj problem nas dotiče tamo gdje smo ranjivi, jer ti na kraju krajeva svi želimo pomoći.
probaj se izolirati od boli ako ti ju nanesemo svojim postovima i gledati samo u ono što ti pomaže
ti si ovdje došla jer želiš prijateljski zagrljaj. i ništa drugo. nisam sigurna da te može "zdrmati" nečiji grublji ton da promijeniš život na nešto što opet netko treći ima u glavi.

ja recimo, jako dobro znam što znači biti omalovažavan od strane roditelja. i razumijem što znači puknuti i napraviti nešto ekstremno. no, odluka da li to napraviti ili ne je samo na tebi u tom trenutku