Citiraj vlatkapeno prvotno napisa
Nikiva kažeš da imama novu temu , možda si u pravu , no moram priznati da sam već više puta dobila savjet jedne meni drage osobe da se klonim svih pa i ovog foruma jer nitko me ne poznaje toliko dobro da bi mi mogao dati konkretan savjet . Na žalost ja tražim savjete na krivim mjestima , shvatih konačno da su forumi čast izuzecima samo puko gubljenje vremena , da je savjete jedino pametno tražiti od osoba koje poznajemo i koji jamče svojim primjerom . Meni je jedino jako puno pomogao pdf potpomognuta oplodnja kada sam se borila sa neplodnošću i bila u postupcima , psf o platnenim pelenama .
Živim u slobodnoj i demokratskoj državi i mislim da ima pravo na svoje mišljenje no neću si dopustiti da me se ovako blati od strane ljudi koji me uopće ne poznaju , jer nitko ne zna tko sam ja u stvarnosti nego suditi po onome što netko piše je za moj pojam pogrešno . osobno nikad ne sudim po izgledu , onome što piše ili kaže već si dam truda da tu osobu upoznam u cijelosti da bi mogla bilo što reći .
Zato vas sve molim da malo razmislite prije nego me kritizirate ili bilo što , možda ja neke stvari gledam iz jedne druge perspektive iz perspektive vjernika kome je vjera i molitva lijek .
Vjera u anđele donijela mi je mog Jana-Renata i jednu posebnu i meni toliko dragu osobu koju ovdje ne želim spomenuti da se ponovo ne potegnu nepotrebne rasprave samo želim reći da je to osoba kojoj mogu zahvaliti na velikoj i nesebičnoj podršci kada je bilo potrebno i koja je i danas uz mene .
Na Forumu ne možemo suditi drugačije nego prema onome što netko napiše, malo ljudi se tu poznaje osobno.
Kao što je več netko dobronamjerno napisao, ono što iskače ("iritira") iz tvojih tema/postova je što obično u jednom tjednu imaš jednu temu na kojoj si super optimistična, sve je u životu krenulo odlično,..., pa za dva dana drugu temu u kojoj te muče najcrnije misli,... Vjerujem da je tebi u životu stvarno tako, da se boriš s depresijom i drugim bolestima, i to stvarno mogu najbolje razumjeti ljudi koji te osobno poznaju, ovako vjerujem da te večina na Forumu shvaća neozbiljno, jer ne mogu pratite tvoje osobne uspone i padove. Kad pišeš "crne" postove dosta se ljudi ustvari zabrine, i meni su neki zvučali čak i blizu suicidu, ljudi se zabrinu i za tebe i za tvoje dijete, neki te pokušavaju na suptilniji način nešto savjetovati, neki su oštri, ali u namjeri da se trgneš, a ne da te vrijeđaju. Ti ovisno o svojem raspoloženju biraš koji odgovor ti odgovara, a drugi te povrijede.
Opet kad je "sretna" tema, dio ljudi "tapša po ramenu" i čestita, a dio je opet ozbiljno zabrinut, jer iz tvojih postova isčitavamo da si vrlo emocionalna, i meni osobno prvo kad pročitam tvoj post o dragoj osobi, ili nečem sličnom, koji pršti od veselja (ima i barem 10 skakajučih smajlića uostalom), prva pomisao mi je kako mi je drago, a druga, Bože dragi, bojim se što će biti kad opet "padneš na zemlju".
Zato, želim ti svu sreću u životu, potraži pomoč u ljudima koji te poznaju, kojima vjeruješ,...., brini se za svojeg Jana Renata jer ti je on jedino i največe što imaš u životu, druge ljubavi obično dolaze i prolaze, a on je tu i treba te. Treba staloženu i smirenu mamu punu razumijevanja i ljubavi. Sretno!!!!