vlatkapeno prvotno napisa
Nikiva kažeš da imama novu temu , možda si u pravu , no moram priznati da sam već više puta dobila savjet jedne meni drage osobe da se klonim svih pa i ovog foruma jer nitko me ne poznaje toliko dobro da bi mi mogao dati konkretan savjet . Na žalost ja tražim savjete na krivim mjestima , shvatih konačno da su forumi čast izuzecima samo puko gubljenje vremena , da je savjete jedino pametno tražiti od osoba koje poznajemo i koji jamče svojim primjerom . Meni je jedino jako puno pomogao pdf potpomognuta oplodnja kada sam se borila sa neplodnošću i bila u postupcima , psf o platnenim pelenama .
Živim u slobodnoj i demokratskoj državi i mislim da ima pravo na svoje mišljenje no neću si dopustiti da me se ovako blati od strane ljudi koji me uopće ne poznaju , jer nitko ne zna tko sam ja u stvarnosti nego suditi po onome što netko piše je za moj pojam pogrešno . osobno nikad ne sudim po izgledu , onome što piše ili kaže već si dam truda da tu osobu upoznam u cijelosti da bi mogla bilo što reći .
Zato vas sve molim da malo razmislite prije nego me kritizirate ili bilo što , možda ja neke stvari gledam iz jedne druge perspektive iz perspektive vjernika kome je vjera i molitva lijek .
Vjera u anđele donijela mi je mog Jana-Renata i jednu posebnu i meni toliko dragu osobu koju ovdje ne želim spomenuti da se ponovo ne potegnu nepotrebne rasprave samo želim reći da je to osoba kojoj mogu zahvaliti na velikoj i nesebičnoj podršci kada je bilo potrebno i koja je i danas uz mene .