Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Rast zubi

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Rast zubi

Nama su pred koji dan niknula dva zubića, pa me zanima koliko treba u prosijeku da ti zubići narastu? Par dana ili par tjedana? Sad su vani kojih 2 mm.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: Rast zubi

Hani su prije 2 i pol mjeseca izbili donji zubi, sad su veliki oko3-4mm. Nama sporo rastu.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Recite mi molim vas, bebač mi je star 3 mjeseca i mislim da ga svrbe desni (plače,desni su bijeli,slini,sve gura u usta). Jel moguće da tako rano? S čim ste to mazale?

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Moja mama kaze da su meni izbili s 3 mjeseca, dakle, moguce je! Mi (za svaki slucaj) imamo Calgel, gel za desni. Ne znam je li djelotvoran jer nam nije trebao. Prvi zubic izbio neprimjetno.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Andy*** prvotno napisa
    Recite mi molim vas, bebač mi je star 3 mjeseca i mislim da ga svrbe desni (plače,desni su bijeli,slini,sve gura u usta). Jel moguće da tako rano? S čim ste to mazale?
    moj je sve to radio s 3 mjeseca, a prvi zubić mu je izašao sa 7 mjeseci.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

[quote="Tashunica"]
    Citiraj Andy*** prvotno napisa
    [/quote i sa mojim malenim isto mazala sam calgelom ,dentinox kapima ,kupila jantarnu ogrlicu i ništa nije pomoglo čak sam mazala desni sa nekoliko kapi bjelog vina-(to čula od jedne mame u čekaonici )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •