evo promijenile nam se nešto životne okolnosti i bilo bi zgodno da MM i ja svaki dan imamo toplu večeru (neki tu već znaju da MM i ja toplo jelo jedemo samo vikendom, a ostale dane ručamo i večeramo sendviče i peciva).
e sad ja tu nemam nikakvih ideja - to ne bi trebala biti jela kao za ručak, znači ne juhe, mesa, krumpiri, salate i ino, nego nešto toplo gotovo za max 5-10 minuta, i jedino što mi pada na pamet su jaja, hrenovke i ledo knedle sa šljivama. (griz i žganci ne dolaze u obzir kod MM-a)
ajde pliz dajte mi još ideja!!

. (griz i žganci ne dolaze u obzir kod MM-a)
Odgovori s citatom
), Uncle Ben's gotovi umaci + kockice pilećeg filea+kuhana riža (ima Uncle Ben's u vrećici gotova za 10 minuta), tortelini, njoki punjeni sa sirom (gotovi, iz dućana), a nipošto ne treba zanemariti niti već gotove proizvode kao što su piceki iz dućana, pizza, pite iz piterije itd.
I meni je toplo jelo samo ono sto se kuha i jede na zlicu ili kako Apri kaze na vilicu.
) cim se malo izdinsta dolijem vodu i kad provri stavim malo rezanaca. Kad je skuhano pocvrkam s mrvom istopljenog putera s alevom paprikom.
a i recepata