Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: topla večera

  1. #1
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    13,505

    Početno topla večera

    evo promijenile nam se nešto životne okolnosti i bilo bi zgodno da MM i ja svaki dan imamo toplu večeru (neki tu već znaju da MM i ja toplo jelo jedemo samo vikendom, a ostale dane ručamo i večeramo sendviče i peciva).
    e sad ja tu nemam nikakvih ideja - to ne bi trebala biti jela kao za ručak, znači ne juhe, mesa, krumpiri, salate i ino, nego nešto toplo gotovo za max 5-10 minuta, i jedino što mi pada na pamet su jaja, hrenovke i ledo knedle sa šljivama . (griz i žganci ne dolaze u obzir kod MM-a)
    ajde pliz dajte mi još ideja!!

  2. #2
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    13,505

    Početno

    podižem

  3. #3
    Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,882

    Početno

    Tjestenine sa umacima. Paradajz umak, umak sa sirom...

  4. #4

    Početno

    Tjestenina i rizoto na milijun nacina... iako ti je za veceru uputnije konzumirati iskljucivo bjelancevine, tj. nikako ugljikohidrate.

  5. #5
    Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,704

    Početno

    lagano za veceru a gotovo za 10 min

    pileca prsa izrezes na snicle
    posolis
    u tavi ugrijes malo olja i peces kratko snicle s obje strane
    kad je pecemo stavis dosta milerama da prokuha s tim
    dodas curry (ako volite)
    uz to mozes leso rizu (onu smedju sto je gotova za 10 min)

    nama rucak dodje kao vecera jer jedemo oko 18h kad dodjemo s posla a ovo mi je super

    imam ja jos ideja, samo reci sta bi jos volila da njamate

  6. #6
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    13,505

    Početno

    hmm... tjestenina i rižota su kod mene ručak i njihovo pripremanje traje oko pola sata, to mi nije ono što ja tražim :/ ali hvala na idejama!
    ovo s ugljikohidratima i bjelančevinama, meni je totalno nevažno, ionako se iz činjenice da ručam sendviče i čokolade vidi da nisam baš neki pobornik zdrave prehrane :srameći smajlić: a i fakat sam premršava

  7. #7

    Početno

    Blago tebi!

  8. #8

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    pohane balancane - s rezanjem i pripremom 15-tak minuta

  9. #9
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ledove štrukle

  10. #10

    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    744

    Početno

    mamaNjojza, ovo zvuči super! Daj nam još takvih brzopoteznih ideja (sve je fino, tako dugo dok nema mrkve)

  11. #11
    Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,593

    Početno

    palacinke

    njih mos' kak hoces- slatke sa svim i svacim, slane sa svim i svacim

  12. #12
    wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    3,187

    Početno

    Lutonjice, ako nemate niti jedno problema s tezinom (za razliku od mene ), super ideja su tostovi, istina treba ti toster koji prima sendvice.

    zgodni su bas za veceru jer unutra mozes staviti sta hoces - sir, puter, nesto suhomesnato, povrce, salame, ostatke neke kuhane piletine i sl. bude hrskavo, a ide uz mlijeko i caj.

    onda imas opciju pohovanog sira, pa jaja na paradajzu, komadicima paprike, fasiranom mesu ili sunki ili virslama na kolutice. ili jaja umucena sa mileramom ili mladim sirom, ili sa komadicima zutog sira/mocarele/fete.

    topli sendvici (ako imas mikrovalnu), pa ako imas onaj magic mixer od Tupperwarea dobijes brzopotezne palacinke, slane ili slatke.

    ustipci su takodjer gotovi za sekundu.

    onda, przenice - kriske pohovanog starog hljeba.

    zgodna je dzigerica (jetra), bude przena za 2. min, kao i pilece iznutrice.

    onda sendvici sa kuhanim jajima.

    pa salata sa tunjevinom, otvoris konzervu tune, dodas kukuruza, majoneze, krastavaca, ako stignes kuhanih jaja i voila!

    mozda se sjetim jos necega...

  13. #13

    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Postovi
    3,026

    Početno

    Supita - zamutiti tijesto malo gušće nego za palačinke. Pečnicu frknuti na najjače. U onu tepsiju od pećnice staviti dvije-tri žlice ulja i doooooobro zagrijati. Izliti smjesu na vruće ulje i peći do zlatnožute boje.
    To ti izgleda ovako http://img361.imageshack.us/img361/2513/dsc038908hi.jpg

    Ili razvaljati lisnato tijesto, gore poslagati šljive ili marelice, posuti cimetom i smeđim šećerom, malo limunova soka i ispeći.

    Jest da treba više od 5 minuta da se ispeče, ali priprema traje manje od 5 minuta!

  14. #14
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,864

    Početno

    Ledo štrukle, Ledo njoke sa jajima i vrhnjem, tjestenina sa gotovim Barilla umacima (preporučam onaj sa Ricottom ), Uncle Ben's gotovi umaci + kockice pilećeg filea+kuhana riža (ima Uncle Ben's u vrećici gotova za 10 minuta), tortelini, njoki punjeni sa sirom (gotovi, iz dućana), a nipošto ne treba zanemariti niti već gotove proizvode kao što su piceki iz dućana, pizza, pite iz piterije itd.

  15. #15

    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Postovi
    1,241

    Početno

    Joj, Lutonjice, pa zašto baš mora bit gotovo za 3-5 minuta? Lijepo uzmeš prvo bocu vina, daš je M da je otvori pa si utočiš i porazmisliš što bi fino bilo klopnuti. onda vidiš kaj imaš doma, pijuckaš, rezuckaš i kombiniraš... 8)
    Zezam se, znam kako je s malim djetetom - uvali nešto u usta tek toliko da se ne krepa od gladi. ali proći će i ovih - koliko? pet-šest godina? pa ćemo opet lijepo uživati u gastonomiji

  16. #16

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb-Maksimir
    Postovi
    482

    Početno

    Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Supita - zamutiti tijesto malo gušće nego za palačinke. Pečnicu frknuti na najjače. U onu tepsiju od pećnice staviti dvije-tri žlice ulja i doooooobro zagrijati. Izliti smjesu na vruće ulje i peći do zlatnožute boje.
    To ti izgleda ovako http://img361.imageshack.us/img361/2513/dsc038908hi.jpg
    Je li ovo neka varijacija na temu zlevke ? I jede li se s vrhnjem gore?

  17. #17

    Početno

    Joj, janoccka, janoccka... dovodis me u veeeeeliku napast!!!!!

  18. #18

    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Postovi
    3,026

    Početno

    Mi to jedemo na slatko.... ja sa mljevenim šećerom (navika iz djetinjstva) a dečki sa javorovim sirupom... A valjda može i sa vrhnjem... nisam probala...

  19. #19
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Lutonjice, a kakva je razlika između onoga što si do sada jela i ovoga što tražiš?
    Samo u temperaturi?
    Pa nije toplo jelo vrući sendvič! Ako nisi znala, to je ono što se jede žlicom! Ili barem vilicom. :beeeelj:

    Uzmi one fini-mini juhice, naspi u šalicu, stavi u mikrovalnu... meni je to jedina "umjetna" stvar koja mi je fina - na poslu sam ih jela svaki dan

  20. #20

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    2,229

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa
    Lutonjice, a kakva je razlika između onoga što si do sada jela i ovoga što tražiš?
    Samo u temperaturi?
    Pa nije toplo jelo vrući sendvič! Ako nisi znala, to je ono što se jede žlicom! Ili barem vilicom. :beeeelj:

    Uzmi one fini-mini juhice, naspi u šalicu, stavi u mikrovalnu... meni je to jedina "umjetna" stvar koja mi je fina - na poslu sam ih jela svaki dan
    Potpisujem. I meni je toplo jelo samo ono sto se kuha i jede na zlicu ili kako Apri kaze na vilicu.

  21. #21
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,864

    Početno

    Puris - smrznuti cordon bleu (4 kom, panirano)
    Za dane posebne kulinarske inspiracije - Ledo smrznuto kinesko povrće, u woku, sa kockicama purećeg filea ili seitana + riža
    pileći/pureći file na kockice, pržen + dukat umak od parmezana/šampinjona + Ledo njoki
    A u Mercatoru sam vidjela da imaju i ona gotova jela za mikrovalnu - ja nemam mikrovalnu, ali tko ju ima i koristi - odlično rješenja

  22. #22
    Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,027

    Početno

    lazagne sa špinatom:

    kupiš bariline lazagne za pečenje i poredaš ih u pleh, a sastrane zapržiš na malo maslaca brašno i dodaš sitni špinat (ledov) i kuhaš par minuta. kad je špinat gotov slažeš red lazagna red špinata i na kraju staviš sir ili napraviš beshamel od jaja i brašna (vrhnje, mlijeko ....) što volite. pečeš 20 tak min i sve skupa gotovo kroz 30 tak min al jako ukusno!! može i hladno, samo što se djeci ne preporučava davati gotov kuhani špinat stariji od 2 h!

  23. #23
    Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,027

    Početno

    zaboravila sam dodati da špinat moraš dobro zasoliti zato što tijesto pokupi svu sol pa ako špinat nije jako zasoljen neće ni jelo biti slano! NADAM SE DA STE SKUŽILE ŠTO SAM HTJELA OPISATI! :/

  24. #24

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    da vas to nije zdrmo kolesterol

  25. #25
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    13,505

    Početno

    he he meni je toplo jelo ono koje je po temperaturi toplo, a sendviči koje sam do sada jela (i koje nastavljam jesti za ručak) su znači hladni...
    šta ja mogu, imam čudne kriterije što se hrane tiče

    ali dobro ste me sjetile ovih barilla gluposti i sličnog, to će proći kod nas!

  26. #26
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    13,505

    Početno

    e da, i MM se oduševljeno sjetio tosta, ali nemamo toster... pa će onda biti topli sendviči iz mikrovalne (eto i to mi je toplo jelo hi hi)

  27. #27

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb-Maksimir
    Postovi
    482

    Početno

    Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Mi to jedemo na slatko.... ja sa mljevenim šećerom (navika iz djetinjstva) a dečki sa javorovim sirupom... A valjda može i sa vrhnjem... nisam probala...
    A tijesto je slano ili slatko (ili nesto izmedju)?

  28. #28

    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Postovi
    3,026

    Početno

    Citiraj violet prvotno napisa
    A tijesto je slano ili slatko (ili nesto izmedju)?
    Kao palačinke - ni slano ni slatko - ovisno o tome sa čime jedeš. Ja u tijesto stavljam samo sol, ne šećer.

  29. #29

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    Split
    Postovi
    289

    Početno

    potrebno: tikvice, pome, sir (gauda, podravec...)

    tikvice izrezati po dužini, na njih staviti pome na kolutove, preko sir, zapeći.

    nama je to u zadnje vrijeme jedino toplo što jedemo.

  30. #30

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    885

    Početno

    Lutonjice, evo npr juhica brza i fina...kupiš ono zamrznuto povrće za juhu, uvališ ga u vodu (ne jako puno, finija je kad je onako gušće), dodaš pelate, malo peršina ili ako imaš nekog povrća (ako ne isto super), malo vegete (može i samo sol), pustiš 15-20 min i juha gotova. A tako finaaaaaaaaaa. Ako ne voliš ono povrće možeš ga štapnim mikserom zmiksati. Stvarno jednostavno, fino i zdravo! I toplo!!!

  31. #31

    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    300

    Početno Re: topla večera

    Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    evo promijenile nam se nešto životne okolnosti i bilo bi zgodno da MM i ja svaki dan imamo toplu večeru (neki tu već znaju da MM i ja toplo jelo jedemo samo vikendom, a ostale dane ručamo i večeramo sendviče i peciva).
    e sad ja tu nemam nikakvih ideja - to ne bi trebala biti jela kao za ručak, znači ne juhe, mesa, krumpiri, salate i ino, nego nešto toplo gotovo za max 5-10 minuta, i jedino što mi pada na pamet su jaja, hrenovke i ledo knedle sa šljivama . (griz i žganci ne dolaze u obzir kod MM-a)
    ajde pliz dajte mi još ideja!!
    Mi navecer nakon napornog dana obicno vapimo za necim sto se jede sa zlicom pa cesto skuhamo puno juhe (paradajz, od gljiva, od graha, povrca) zamrznemo u manje porcije i navecer samo podgrijemo u mikrovalnoj.
    Isto tako napravimo variva od mahuna, graha.....pa ako je bas bio jako tezak dan, pojacamo sa kojom hrenovkom ili pilecim prsima na naglo.
    Svaka cast suhoj hrani, tostovima i sl. ali nakon 3 dana konzumiranja istih se osjecamo grozno (iako tostove jako volimo).

  32. #32

    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Postovi
    949

    Početno

    Lutonjice nemoj se za------! Sada si mršava ali ako nastaviš tako jest bit ćeš sigurno nikakva i debela za koju godinu! (govorim iz iskustva)
    Pod obavezno ti uvodim toplu! večeru, što znači da moraš kuhati ali samo kratko! Kupiš blitvu ili špinat, odmah očistiš sve i onda tjedan dana u TPW super svježini možeš to koristiti..imaš samo ubaciti u vodu i procidit i začinit..uz to tvrdo kuhano jaje ili kako voliš..
    savjetujem i ponekad krumpir lešo ili pire s nečim (ajde mogu proć i hrenovke)..puno različitog povrća sa svježim sirom na salatu..ili zamrzneš tonu šalše i samo vadiš kad ti treba i poliješ po manistri..
    Kad malo bolje razmislim..ne gine ti udebljat se..

  33. #33
    happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    ST
    Postovi
    661

    Početno

    Citiraj Angel prvotno napisa
    potrebno: tikvice, pome, sir (gauda, podravec...)

    tikvice izrezati po dužini, na njih staviti pome na kolutove, preko sir, zapeći.

    nama je to u zadnje vrijeme jedino toplo što jedemo.
    je li tikvice samo prerezes napola, ili ih kidas na fete neke određene debljine?

  34. #34
    Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,931

    Početno

    lutonjice, što ti jede zara za večeru?

  35. #35
    saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004
    Lokacija
    Osijek
    Postovi
    1,051

    Početno

    Ja bez toplog obroka (juha, gl. jelo) ne mogu više od jednog dana, ali.. Juha od rajčica ti je gotova za 5 minuta. U nedjelju napraviš pravu juhu i zalediš u par porcija.
    Možeš pripremiti i tjesteninu, npr. naveče ju skuhaš al dente i sutra ju preliješ sa vrućom vodom, a umak od npr. popržiš malo slanine, zaliješ vrhnjem za kuhanje i dodaš malo naribanog sira ili pasta od rajčice sa začinom od Kotanya za pašta šutu, a za u to prije prokuhaš soja komadiće ili ispržiš komadiće mesa pa sve u hladnjak i sutra je gotovo za pet minuta.
    Omlet sa šampinjonima iz konzerve.
    Naribaš malo salame(šunke, pršuta, ostatka mesa od ručka), trapista i jaje i kad dođeš s posla dodaš u to vrhnje, staviš na šnjite kruha i u pećnicu na 10 min. Jaako fino.

  36. #36
    Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,704

    Početno

    Citiraj Loli prvotno napisa
    mamaNjojza, ovo zvuči super! Daj nam još takvih brzopoteznih ideja (sve je fino, tako dugo dok nema mrkve)
    ko voli curetunu....meso najmanje bogato holesterolom.
    dinstati glavicu luka na malo ulja, stavis kockice curetine (zabatak je najukusniji), dodas vegetu, malo bibera i dinstas poklopljeno uz povremeno mjesanje 15ak minuta....na kraju dodas pavlaku i to je to....jako ukusno, brzo gotovo i eto...
    kome se da ja uz to obavezno pravim slijedece:
    opet glavica luka se dinsta na ulju (naravno maslinovo) dodam ledo mexicki mix (loli, iz njega izvadi mrkvu ) cim se malo izdinsta dolijem vodu i kad provri stavim malo rezanaca. Kad je skuhano pocvrkam s mrvom istopljenog putera s alevom paprikom.
    sve gotovo za pola sata maximalno.

    Lutonjice....evo ti recept za brzu supu a da nije iz kesice
    na malo ulja proprzi jedan paradaiz (mozes i koncentrat al to onda nije toliko zdravo ) dodaj samo malo brasna i cim se proprzi zalij vodom.
    Kada prokuha dodaj vegetu i nek kuha minuticu-dvije.
    Dodaj malo lista persuna i u zdjelici ulupaj 1 jaje. Skini serpu sa sporeta, umijesi vilicom jaje u to i vrati da samo prokuha.
    Supa gotova.

    Mozda necete vjerovati ali evo cak 2 recepta bez pavlake.. :smajlic se divi sebi kako mu je to poslo za šapom

    i ima jos jedan sos za spagete koji je isto za 5 min gotov a jako jako ukusan
    dinstas glavicu luka, dodas kasiku koncentrat paradaiza, proprzis i dodas dosta pavlake...samo povegetis i to je to.

  37. #37
    Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,225

    Početno

    Ma kupi express lonac!

  38. #38
    Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,027

    Početno

    Citiraj mamaNjojza prvotno napisa

    ko voli curetunu....

    tavis kockice curetine...


    (ništa osobno) dok sam skontala što je to :D

  39. #39
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    a ja gledam jesu li p i c blizu na tastaturi

  40. #40
    Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,704

    Početno

    HAHAHAHAHAHHAHAHAH
    joj ljudi sad sam vidjela i od srca se nasmijala
    tavis = stavis
    tipfeler hebi ga
    da vi samo vidite kako ja tipkam.....cijeli dan sam za racunarom i radim tupave ponude za servere, laptope i te gluposti, brbljam s kupcima i onda HOP eto me na rodu.....i onda tipkam o receptima i slicnom...
    dobro je pa nisam napisala kupcima u mailu da trenutno imamo na lageru "tavljenu curetinu" umjesto server, laptopa itd itd

    :smajlic place sam sebi od smijeha

  41. #41
    Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,704

    Početno

    i sad vam je sve jasno ...bas me prenosi al nema veze bas sam se nasmijala sama sebi od srca.....ne znam kud udaram od posla pa zanemarite prosli post

    povlacim tavis=stavis jer sam to ispravno napisala
    a curetina= meso od curke

    valjda sam sad potrefila
    ha ha!

  42. #42
    Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,704

    Početno

    :vrist vrist od smijeha

    problem je bio u "ko voli curetunu.... " al sad vam je svakako svima jasno
    e pa
    hahahahahhahahahhaha na gugol!
    mogla sam sama sebi poslat PM da ne zauzimam ovoliko prostora na svoj monolog

  43. #43
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    mamanjojza, bas si se lijepo nasmijala
    da, problem je bio u curetini, nisam znala jel to puretina ili stara cura

  44. #44

    Početno

    Citiraj ivarica prvotno napisa
    ili stara cura
    Evo ti superoriginalne namirnice za starorimski obrok!

  45. #45
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    ne samo da je superoriginalna nego i lako dostupna

  46. #46

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    uskoro ce nam trebat rijecnik, posto je Apricot zakazala.

  47. #47
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    nisam mogla od smijeha!

  48. #48
    Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,027

    Početno

    volim se ovako nasmijati, a ti mama Njojza: OPLETI!!!!!!!! daj nam još koju kad ti tako dobro ide komično piskaranje!! (i dijalekt)
    vjerojatno se vi bosanci i srbi nasmijete i našim riječima! ja se obožavam ovako na prepad sjetiti nekih riječi koje naravno mi ne koristimo!! daj nam još koju! ovo je totalno off topic, sory lutonjice, nema tvoje večere!

  49. #49

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    6,813

    Početno

    Lijepo zamoli mamu, sestru, svekrvu, prijatljicu ili koga već, da ti skuhaju variva, umake i sl. pa ih zamrzni u porcijama.

    Izvadiš, odmrzneš u mikrovalnoj, malo prokuhaš i eto - 7 minuta!

    (Nije najzdravije- ali je opet domaće i na žlicu!)

  50. #50
    Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,704

    Početno

    Citiraj Tea prvotno napisa
    volim se ovako nasmijati, a ti mama Njojza: OPLETI!!!!!!!! daj nam još koju kad ti tako dobro ide komično piskaranje!! (i dijalekt)
    vjerojatno se vi bosanci i srbi nasmijete i našim riječima! ja se obožavam ovako na prepad sjetiti nekih riječi koje naravno mi ne koristimo!! daj nam još koju! ovo je totalno off topic, sory lutonjice, nema tvoje večere!
    ma ja se smijem prvo sebi pa onda svima ostalima
    no ovo je bilo ozbiljno :sram sram
    fakat nisam skontala o cemu je rijec dok treci put nisam procitala sve

    ne sekiraj se...bice smjesnih rijeci jos a i recepata

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •