Bok curke! Da se i ja "pohvalim",u trudnoći sam nabila 20 kg.Imala sam uvijek 53-54 na 164 i onda bum odjednom sam na 73 .....veliki šok za mene jer se -ni okrenula nisam- :? pa se čovjek zapita otkud sad tolike kile.... baš sve mi se primalo. Sada,mjesec i pol nakon poroda skupila sam hrabrosti i stala na vagu, (dragi mi je cijelo vrijeme otkako sam se vratila iz bolnice govorio da sam tvigi, da mu izgledam kao da imam manje kg nego prije trudnoće) kad ono 58kg ..... znači 15 je otišlo odmah,ali me muči ovih zaostalih 5kila .... gdje su Kak ću to skinit Jer nemam baš stomak/sala osim malo ovješene kože,u bokovima sam uvijek bila šira al mislim da sam sad još više pa možda zato nevidim višak,možda je baš u guzi tih 5kg......
Uglavnom,kak da to kažem,nemam baš percepciju sebe.... ubedirana sam zbog viška a "kao da ga nevidim" (varam sama sebe,oči me izdale očito )
Imate li i vi takav problem?možda će nekom bit smješno,svjesna sam toga al mene to muči
Postala bi vam slike sebe prije trudnoće,za vrijeme trudnoće i sada nakon ali mi bed .....
Možda da otvorim temu,pa netko bude hrabriji od mene i stavi slike prvi, onda bi i ja valjda pregrizla pa "se pokazala" ?
što mislite? naravno,može biti prikazano samo tijelo,bez glave