Citiraj the enchantress prvotno napisa Vidi poruku
ja sam jedna od onih kojima dojenje nije istopilo kile. nažalost. prošlo je 14 mjeseci od poroda. u trudnoći sam dobila 14kg, a po porodu i u sljedeća 3 mjeseca izgubila onih famoznih 10. i tu je stalo.
pa 4kg viška nije puno! i to je pitanje jel ti stvarno višak, ili neka tvoja iskrivljena percepcija (sada pojačana PMSom).
ja sam dobila 11kg u T, mislim da je sve, i više, otišlo za mjesec dana poslije poroda i onda sam bila jako žgoljava, nekih 48kg, pa sam se navikla na to, i sad kad imam 53, osjećam se debela, ali kad gledam u ogledalo, srećom opet imam guzicu i ne vidim gdje su te 3kg recimo viška, ali se ne osjećam dobro jer bi ja imala 50kg kao uvijek. nekakav nesklad u glavi...

uvijek sam imala ravan trbuh pa me ovaj sada jako nervira.ujutro je predivan, skoro ravan, ali se od prve pojedene voćke za doručak napuhne pa izgledam kao u 5 mjesecu trudnoće.
događa li se vama to?
ooo, da! mrzim to. da bi imala ravan trbuh ne smijem ništa pojesti, najbolje ni popiti.
proširila su mi se i ramena i leđa nekako i zaista mi nije jasno hoće li se to ikada vratiti na ona mala krhka pleća kakva sam imala.
to je valjda najčudnije, zar ne?! ja pretpostavljam da je to od nošenja djeteta, ništa drugo nema smisla, ili? dobila sam od prijateljica jednu slatku bluzu koju je ona prije trudnoće nosila, a i ona bila sitna ko ja, i ona više ne može, a ni ja ne stanem u nju i nije mi uopće jasno kako je ikad stala, to se čini toliko majušno, a žena lijepo nosila, i sad se vratila na predtrudničku kilažu.