Dal netko ima one vreče u koje se sprema posteljina i slične velike stvari, pa se zrak usisa sa usisavačem? Dal to stvarno tako funkcionira, jeste zadovoljne? Zauzimaju malo prostora? Di se mogu kupiti (znam da su ih prije reklamirali na TV)?
Dal netko ima one vreče u koje se sprema posteljina i slične velike stvari, pa se zrak usisa sa usisavačem? Dal to stvarno tako funkcionira, jeste zadovoljne? Zauzimaju malo prostora? Di se mogu kupiti (znam da su ih prije reklamirali na TV)?
ja ih imam, preporodili se ormari,![]()
super su,, i stvarno funkcionira onako kao reklamiraju na tv-u,
ima ih za kupit u kauflandu i mercatoru......
preko tv prodaje možeš nasručiti original space bag
a ove obične imaš u konzumu, billi, mercatoru
samo ih treba svakih 6 mj. otvorit, presložit i ponovo izvuč zrak
Ja ih imam, jedna ili dvije funkcioniraju, ostale puštaju i napušu se vrlo brzo. :/ Dobro zamišljeno, u praksi ne funkcionira najbolje.
pretpostavljam da postoje razne marke (Space bag je jedna od njih :? ) pa koje preporučujete, jel postoji neka razlika u kvaliteti?
da,space bag ti je ovo šta prodaju preko tv-a
a vjerovatno svaki trgovački lanac ima neku "svoju marku"
ovak
frendica je kupila space bag preko tv prodaje i nije se dao ispuhati zrak pa je odmah reklamirala i dobila drugi paket jer je na ovome bila tvornička greška i sad je zadovoljna (ima ga već 2 god)
dok se druga frendica kune u vreće od kineza![]()
e pa sad ti biraj,
mislim da je sve to manje više isto samo je pitanje koliko novaca imaš (tj.nemaš)
ja planiram prije mora uzet u bili/konzumu/negdje 2 vreće eto tek za probu jer nam nestane sve u auto jer moramo nositi i deke i jastuke....
javim iskustva...
Koliko kostaju ta cuda? Recimo neka.. no-name iz bilo kojeg trgovackog lanca? Ako je nesto jeftino, mozda da nabavim 750 komada pa da vakuumiram sve ovo sto ne znam kuda ugurati?![]()
2 vreće u konzumu oko 50kn
(al nemoj me uzet za riječ - to je info rekla-kazala )
onaj space bag (orig..) koji reklamiraju na tv-u imaju u mercatoru,
isto tako i neke od ostalih proizvoda s tv-a...
Meni bi dobro doslo nesto sto moze izdrzati stisnuto u koferu otprilike 24 sata. Dovoljno je i da je za jednokratnu upotrebu - sto jeftinije, to bolje.
mislim da je veliko pakiranje vreća (onih 5/6 komada..) cca 250kn,
ali ima i manjih pakiranja od tri vreče čini mi se,
a u kauflandu imaju neke kopije tih space bag-ova, naravno jeftinije....
onda obične crne vreće za smeće - one deblje ja u njima držim veliku deku a moja baka veliku perinuKaae prvotno napisa
natrpaš unutra, istisneš zrak koliko ide i onda jo od kraja zarolaš vreću prema početku da izađe višak zraka, zavežeš gumicom i zaljepiš selotepom....
a jesam jaka na objašnjavanju![]()
meni tak zna držati po nekoliko tjedana....
a ako ti treba za robu i u space bagu se izgužva....
da, ako se zrak do kraja izvuče usisavačem roba bude jako izgužvana pa ju treba prije peglanja oprat, jer inače nije moguće ispeglat, barem ja nisam mogla....
(može se malo zraka i ostavit pa nebude jako izgužvano..)
Vidis, vidis, mozda uspijem s tim obicnim vrecama... Ne bih pakirala svu robu na taj nacin, samo neke deblje zimske stvari, tipa jakni. Kad ih stavim u kofer, pojedu mi pola prostora samo njih dvije-tri.
klik....
sad sam se sjetila da ti ne treba za more nego da odeš preko bare....
znači što više stvari u što manje prostora....
možda nebi bilo loše riskirati za te vreće - poslužit će ti poslije za pospremanje sezonske robe
Ma kupila sam vrece za smece, probat cu tako.. mozda i uspije. A mozda ionako imam previse kofera, a malo stvari. A mozda je u sumi.![]()
Prestrasno, sve skupa.
stoje ispod francuskog ležaja, a nakon nekog vremena se ispušuBarbi prvotno napisa
![]()