Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: 4. mjesec, a noćno dojenje svakih 2 sata!!!!

zg_antonia

Početno 4. mjesec, a noćno dojenje svakih 2 sata!!!!

:? Dakle imam bebača koji će za 10 dana napuniti 4 mjeseca i isključivo ga dojim. Super napreduje (ima oko 7,5 kg) ali još uvijek mučimo muku noćima. Danju ga dojim svakih 2-3 sata, ali isto tako i noću. Na spavanje ide oko 21 i izdrži s prekidima do 8 ali je danju vidno nervozan zbog isprekidanog sna. Savjetuju me da mu navečer dam flašicu jer se možda dovoljno ne naklopa pred spavanje.Pomoć!!! Želim ga još dojiti jer sa 6 mjeseci moram natrag na posao....

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je normalno
    moje starije dijete je i s 2 godine dojilo po noći svaka 2 sata (a i češće)
    moje mlađe dijete staro 2,5 godine također doji 2-3 puta tokom noći
    to nema više toliko veze s gladi i hranom, nego s maženjem, utjehom i sigurnošću
    flašica neće riješiti ništa

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Baš sam htjela reći, to nije poteškoća s dojenjem, to je jednostavno tako kod nekih beba. Lucija ima skoro 7 mjeseci pa po noći traži cicu u intervalima od 2 do 4 h, ovisi koliko smo sretni a uvjeravali su me da će tražit rjeđe (ili čak prespavat noć!) čim: navrši 3 mjeseca/navrši 4 mjeseca/dosegne težinu od 6 kg/počne s dohranom/......
    Ne vjerujem da ti je beba nervozna jer se po noći budi radi dojenja :/ Nisam ziher koliko im je u prirodi da prespavaju noć u komadu pa to ne bi trebao biti razlog.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko im je u prirodi da prespavaju noć u komadu
    za većinu malih beba "prespavati noć" znači spavati oko 5 sati u komadu. to je jednostavno tako, i to je normalno.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

antonia, imam 3 sina, sva tri dojena.
    sa ovim prvim sam pokusala sa tim savjetom koji si i ti dobila (samo sto su ga meni dali prije 16 godina) - dati flasicu navecer - nikakve razlike nije bilo.
    ja sam mu dala razrijedjeno kravlje mlijeko i pettite beurre kekse (katastrofa) sa nekih 4-5 mjeseci
    budio se jednako kao i prije te flasice. sve do prve godine zivota

ovaj drugi je spavao sa cicom u ustima skoro do treceg rodjendana i cesto se budio. sada spava cijelu noc kao top.

ovaj treci doji 4-5 puta po noci i punnnooo je bolji od svog brata jer je to podnosljivo.
    no, tek mu je 8 mjeseci...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •