Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Pravo roditelja...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Pravo roditelja...

Zanima me da li u bolnicama i sl... osoblje ima pravo odvesti bebu koja nema ni godinu dana od roditelja da bi se obavile pretrage....??

Naime maleni mi je bio bolestan,pa smo završili na hitnoj,tj. na pedijatriji...Tamo su ga pregledali,uzeli ga meni iz naručja i odveli na vađenje krvi :shock:
    E sad,zanima me da li oni uopće imaju pravo na to,jer po nekoj logici, normalnije mi je da dijete u takvim situacijama bude uz roditelja,jer mu to daje koliko-toliko nekakvu utjehu...Ne moram vam ni reči koliko sam bila ,uz sve izvadili su mu krv,ajme-sve mu se plavi i iznad su mu popucale kapilare....Užassss

Hvala na odgovoru

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

to je nazalost praksa u Vu bolnici, mi smo s Anjom bili zimus isto na vadjenju krvi i sestra mi ju je htjela oteti, ali, doslovno oteti iz ruku, ali joj ni mm ni ja nismo dopustili tako da sam obadva puta kod vadjenja krvi bila s njom
    e sad, je li oni imaju pisano pravo na to , mislim da ne, nego da je to neko njihovo interno pravilo

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma joj,ja sebi nemogu oprostiti što se nisam bunila ...
    Ali ovo je bilo prvi put i nisam se uspjela ni snaći već su ga odveli,ali idući put nema šanse....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •