Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: ovčji sir u maslinovom ulju

  1. #1

    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Postovi
    3,805

    Početno ovčji sir u maslinovom ulju

    1. Kako čuvati - u frižideru ili u špajzi?
    2. Da li smeta da je u plastičnoj posudi (dobro zatvorenoj, onoj od sladoleda?
    3. Kako ću znati da li se pokvario?
    4. Ideje za upotrebu molim!

    Do sad sam ga uspjela skombinirati sa tjesteninom, tunom i paradajzom, onako kao salata i jako je mljac.

  2. #2
    Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    na turneji
    Postovi
    3,232

    Početno

    Mi smo dobili sir u velikoj staklenki. Čuvala sam ga u frižideru, ali nije taj dočekao neke recepte. Pojeli smo ga ovak, samog!

  3. #3
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    mi smo ga uvijek drzali u staklenci, ne u frizideru nego u ulju
    znaci negdje na kredenci, na balkonu (u hladu) i slicno.
    sto vise ponarancasti i pece, ja ga vise volimmmm

  4. #4

    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Postovi
    3,805

    Početno

    Ok, znači u staklenku i ostaje u špajzi. Nisam htjela stviti u frižider je se bojim da mi se u ulju ne istalože one mrvice.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •