-
ovčji sir u maslinovom ulju
1. Kako čuvati - u frižideru ili u špajzi?
2. Da li smeta da je u plastičnoj posudi (dobro zatvorenoj, onoj od sladoleda?
3. Kako ću znati da li se pokvario?
4. Ideje za upotrebu molim!
Do sad sam ga uspjela skombinirati sa tjesteninom, tunom i paradajzom, onako kao salata i jako je mljac.
-
Mi smo dobili sir u velikoj staklenki. Čuvala sam ga u frižideru, ali nije taj dočekao neke recepte. Pojeli smo ga ovak, samog!
-
-
Ok, znači u staklenku i ostaje u špajzi. Nisam htjela stviti u frižider je se bojim da mi se u ulju ne istalože one mrvice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma