Ja sam nekih 12 godina stalno stalno putovala. Najprije sama, a onda sa djetetom. Znalo se desiti da bih u mjesec dana i po 6-7 puta pakirala kofer.
Imala sam sve duplo (sve higijenske proizvode - gel za tusiranje, losion za tijelo, pastu za zube, cetkicu, sredstva za skidanje sminke, kreme za lice...) i sve lijekove (paracetamol za dijete, flastere, neki prasak a la Bivacyn, Autan, Aspirin i neki antiacid)i maleni kisobran i to sve drzala u koferu, tako da sam u svakom trenutku bila spremna, samo bih u kofer pobacala garderobu ovisno o sezoni. Na kraju krajeva, lako kupis koju krpicu ako ti prefali. Jako se cesto desavalo da sam se morala spremiti sa djetetom na daleki put u roku od sat vremena (a 20 min mi je bilo do aerodroma) i skoro pa nikad nisam nista zaboravila. Ok, osim jednom putovnicu - uzela od male i stranu i nasu mislceci da je ova njena Hrvatska, u stvari - moja pa je avion malo pricekao dok mi sogorica nije donijela moju (muz bio pilot ).
Jednom su me (prvi i zadnji put sto sam sletjela na Pleso) u Zagrebu pretresli i pitali sto ce mi 20 pari cipela .