Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: nosenje dvoje djece?

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno nosenje dvoje djece?

imam sina od 20mj i kcer od 3mj. i jedan veliki problem!
    u zadnje vrijeme kad god Lovro vidi da nosim Lorenu (sto je dosta cesto) i on bi se nosio. i ne moze ga nositi nitko drugi, nego ja. nije mi opcija ni da Lorenu netko drugi nosi, jer mi je najcesce u slingu (i kad god je dam nekome da je nosi, pocne se plakati, jer u slingu tako lijepo zaspi i onda je seljenje probudi). ne mogu je ni spustiti jer se isto odmah probudi.
    i tako mi, iz dana u dan, setamo, Lorena u slingu, Lovro na rukama, ja u mukama.
    zanima me jel postoji neka nosiljka u kojoj mogu oboje nositi, jer mi ovako ruka otpadne(jer mi je Lovro, logicno, samo na jednoj ruci)? po mogucnosti nesto da Lorenu mogu i dalje nositi u slingu (polozaj kolijevke joj jos uvijek jako pase), a Lovru nekako na ledjima, da ga ne moram drzati. i da sve to mogu sama namjestiti?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Probaj sa dva slinga ili sling+pouch, pa velikoga na bok, a malenu u kolijevka položaj. Ja sam ih znala obojicu nositi tako da mi je mali u marami, a veliki na boku (rukama)...

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a do koje kilaze se smije u sling? jer sam probala Lovru jednom staviti u sling na bok, i bilo me je strah da mi ne ispadne, pa sam ga jos i s rukom pridrzavala. iako je i to bilo lakse nego svih 13kg drzati na rukama

i jel ti bilo lakse kad su oboje bili u slingu, marami? ili ti je ipak bilo lakse starijeg nositi na rukama?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni je stariji oko 15-16 kg i nosim ga s vremena na vrijeme u pouchu, tak da mislim da možeš još u slingu bez problema. Pa on je tek 20 mjeseci! Mislim da nema frke samo ga trebaš dobro namjestit (ono, da mu guza upadne).
    Na svu sreću ih nisam morala puno tako tegliti, ali mi je najzgodnije bilo namjestiti maloga u maramu, pa onda kada veliki zacvili, prebaciti pouch tako da ne stišće maloga i onda ubaciti velikoga na bok.

vidi malo ove članke:

http://babywearing.wallypop.net/info...ituations.html

http://www.gypsymama.com/colorbooklet.pdf

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ne znam koliko ti je rjesenje nositi oboje svo vrijeme.
    radije se nadaj da je faza (:

kod nas je bilo slicno, ali je kratko trajalo.
    znalo se desiti da u setnji tetka mora preuzeti sling i zaru, a ja ponijeti irvina. na drugi aranzman nije pristajao. neko vrijeme mi je bilo nemoguce izaci sama s njima u setnju. srecom ga je proslo.

sad on trci a ja za njim sa zarom u slingu. kolica ne dolaze u obzir jer bih ih precesto morala ostavljati da ga stignem.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj maaja79 prvotno napisa
    kolica ne dolaze u obzir jer bih ih precesto morala ostavljati da ga stignem.
    ja uredno uz sve jos furam i kolica van, sve se nadajuci da ce jedno od njih htjeti biti u njima (i svaki put se razocaram, covjek bi pomislio da sam vec naucila, ali ne ).

ma, i ja se nadam da je to samo faza, samo sto ne znam koliko ce dugo trajati. a jos smo zadnjih tjedan dana sami jer je MM na sl. putu... tako da mi je koma.

sto se tice poucha, ne znam bas puno o njemu, nasla sam neke topice ovdje, al nemam bas vremena sve citati. koliko sam shvatila, to se siva po mjeri? jel ima neka forumasica koja siva? i koliko kosta pouch? upute za koristenje pretpostavljam da se mogu naci na netu. nekako mi se pouch za starije dijete cini bolji, jer sam po komentarima shvatila da je jednostavniji za namjestiti, da ne moras svako malo namjestati ringove, da kak namjestis tak stoji.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Baš sam nekidan vidjela da se prodaje jedan na burzi...
    Princip nošenja je isti kao u slingu (jedino ne možeš namjestiti bebu prsa o prssa kao u slingu), samo je veličina fiksna. Puno je manji za spremiti u torbu, nema ringova. Meni je zakon...

A kolica pusti: nemoj još i njih tegliti. Bar ne ovako kad si sama s njima...

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a sto nije da se pouch mora sivati bas po mjeri mog tijela? sto automatski iskljucuje kupovinu preko burze?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Šiju se po veličinama, a veličinu odrediš tako da izmjeriš opseg ispod ruku (a preko tj. iznad cica). Ja sam svoj uzela od New Native preko neta. Mislim da je veličina M. Tak da vidi čiji se nudi, njihove tablice za veličinu, i to je to.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

hvala ti puno na odgovorima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •