Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Željezo u trudnoći

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Željezo u trudnoći

Drage moje,

evo da vam ja ispričam za svoj paradoks. Danas sam išla po nalaze koje vadim drugi put. Prvi put sam ih vadila u travnju, a inače sam u 32. tjednu trudnoće. Kada sam ih vadila u travnju, željezo mi bilo 23,8 prema referentnom intervalu od 8 do 30 umol/L znači super super super. Danas odem po nalaze....imam šta i vidjeti....Željezo 4,2 prema istom intervalu. Kad se nisam onesvijestila :?

Inače sam čula da kod koga je nisko željezo ima problema sa vrtoglavicom, bijelim tačkama pred očima, nesvjesticom, itd....Ja nemam ništa od tih simptoma, hvala Bogu osjećam se odlično, dosta sam aktivna, jedem raznovrsnu hranu..tako da me taj nalaz poprilično zbunio. Idem kod svog ljekara u ponedjaljak, pa ću vidjeti šta će mi reći.

Ima li neko da je imao iskustva sa dramatičnim padom željeza u trudnoći ili da se tješim da je možda nalaz pogrešan? :?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Imam ja .Meni je u roku 5 mj palo sa 20 na 2(oko 34 tj.).
    To je zapravo normalno jer beba radi zalihe.Meni jedino nije bilo zabavno jer sam bila jako umorna i još koješta.Uzimala sam željezo u sirupu do poroda i za tri tjedna diglo se na 4.
    Kad sam vadila nakon poroda dva tjedna bez obzira na krvarenje sve vrijednosti hemoglobina bile su gotovo u normali.
    Ukucaj u pretražnik ima dosta o tome.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •