Razmisljam da se zaletim do Towera sutra , pa me zanima Ima li kakvih dobrih rasprodaja (tj. nije li vec sve rasprodano)? Ima li jos nagdje u Rijeci (ili blizu) dobro mjesto za povoljan shopping?
Razmisljam da se zaletim do Towera sutra , pa me zanima Ima li kakvih dobrih rasprodaja (tj. nije li vec sve rasprodano)? Ima li jos nagdje u Rijeci (ili blizu) dobro mjesto za povoljan shopping?
Ja sam se vratila iz Rijeke prije tjedan dana i mogu ti reći da su me rasprodaje u Toweru oduševile! Skoro u svim trgovinama je sniženje od 50-70%.
Prvi smo dan bili u Toweru i ogladnili i moj tata kaže da na drugom katu ima pizzerija. Odemo na drugi kat, a ono Piazza Italia,a od pizzerie ni pI tako smo otkrili tu trgovinu. Tamo su sniženja ogromna! Prekrasna dječja pamučna robica snižena 70%. Majičice koje su inače 120 kn, sada su od 11 do 30 kn.
Mužu sam kupila prekrasnu lanenu košulju koja inače košta 240kn, 66 kn. Ma oduševile me cijene![]()
Vraćali smo se svaki drugi dan tamo dok nismo napustili Rijeku i vratili se u Zagreb.
Odi, mislim da se nećeš pokajati![]()
TOWER CENTER RIJEKA
Janka Polića Kamova 81A, 51000 Rijeka
..jeli još što ostalo od sniženja-kakva je situacija u Cicibanu ( trebaju nam papučice za K.-br 30) i Turbolimachu?-tražimo donje dijelove trenerke br. 116/ i 122...
..ima još sniženja po toweru?..idemo sutra..-ima li u TL donjih dijelova trenirki i tankih majica,dugi rukavi?
ja sam bila jucer u Toweru u potrazi za trenerkom ili donjim dijelom trenerke za decke vel 116. U Turbolimachu je sve vec probrano i nisam nasla, bila sam jos u Fox-u (mislim da se tako zove), Mani, Terranova i Piazza Italia.
Nazalost nisam nasla sto sam trazila. Ali sam primjetila da prekrasnih stvarcica (nazalost nisu na popustu) ima najvise u Piazza Italia.
Svidjaju mi se btw skafanderi od Bearfoota u TL kostaju oko 260 kn
jJ sam bila pred dva dana, u Mani ima lijepe robice isto na sniženju. u cicibanu su papuče od 145-155 kn u peko nemaju baš samo bambi a one su skuplje ( 195), imaju još neke ali nama nisu pasale, a od Prima nije bilo izbora, rekli su odbivat će još...inače ima u ciicbanu i tenisica i sl. na sniženju od 200-300 kn. u plaza italija ima popusta i ima lijepij trenerki ali su im gornji i donji dio totalno neusklađeni, ako je majica bila dobra hlače su bile preduugačke, a inače nemamo problema s tim, nego su čudni modeli.
točkalica prvotno napisa
tocno tako, to sam i ja primjetila u P.Italia.