Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Tower, Rijeka - rasprodaje?

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Tower, Rijeka - rasprodaje?

Razmisljam da se zaletim do Towera sutra , pa me zanima Ima li kakvih dobrih rasprodaja (tj. nije li vec sve rasprodano)? Ima li jos nagdje u Rijeci (ili blizu) dobro mjesto za povoljan shopping?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam se vratila iz Rijeke prije tjedan dana i mogu ti reći da su me rasprodaje u Toweru oduševile! Skoro u svim trgovinama je sniženje od 50-70%.

Prvi smo dan bili u Toweru i ogladnili i moj tata kaže da na drugom katu ima pizzerija. Odemo na drugi kat, a ono Piazza Italia,a od pizzerie ni p I tako smo otkrili tu trgovinu. Tamo su sniženja ogromna! Prekrasna dječja pamučna robica snižena 70%. Majičice koje su inače 120 kn, sada su od 11 do 30 kn.
    Mužu sam kupila prekrasnu lanenu košulju koja inače košta 240kn, 66 kn. Ma oduševile me cijene
    Vraćali smo se svaki drugi dan tamo dok nismo napustili Rijeku i vratili se u Zagreb.

Odi, mislim da se nećeš pokajati

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sper, hvala! :D A gdje je tocno Tower?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

TOWER CENTER RIJEKA

Janka Polića Kamova 81A, 51000 Rijeka

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj zumbulmama prvotno napisa
    Sper, hvala! :D A gdje je tocno Tower?
    Nema na čemu!

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..jeli još što ostalo od sniženja-kakva je situacija u Cicibanu ( trebaju nam papučice za K.-br 30) i Turbolimachu?-tražimo donje dijelove trenerke br. 116/ i 122...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..ima još sniženja po toweru?..idemo sutra..-ima li u TL donjih dijelova trenirki i tankih majica,dugi rukavi?

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja sam bila jucer u Toweru u potrazi za trenerkom ili donjim dijelom trenerke za decke vel 116. U Turbolimachu je sve vec probrano i nisam nasla, bila sam jos u Fox-u (mislim da se tako zove), Mani, Terranova i Piazza Italia.
    Nazalost nisam nasla sto sam trazila. Ali sam primjetila da prekrasnih stvarcica (nazalost nisu na popustu) ima najvise u Piazza Italia.

Svidjaju mi se btw skafanderi od Bearfoota u TL kostaju oko 260 kn

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

jJ sam bila pred dva dana, u Mani ima lijepe robice isto na sniženju. u cicibanu su papuče od 145-155 kn u peko nemaju baš samo bambi a one su skuplje ( 195), imaju još neke ali nama nisu pasale, a od Prima nije bilo izbora, rekli su odbivat će još...inače ima u ciicbanu i tenisica i sl. na sniženju od 200-300 kn. u plaza italija ima popusta i ima lijepij trenerki ali su im gornji i donji dio totalno neusklađeni, ako je majica bila dobra hlače su bile preduugačke, a inače nemamo problema s tim, nego su čudni modeli.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj točkalica prvotno napisa
    jJ sam bila pred dva dana, u Mani ima lijepe robice isto na sniženju. u cicibanu su papuče od 145-155 kn u peko nemaju baš samo bambi a one su skuplje ( 195), imaju još neke ali nama nisu pasale, a od Prima nije bilo izbora, rekli su odbivat će još...inače ima u ciicbanu i tenisica i sl. na sniženju od 200-300 kn. u plaza italija ima popusta i ima lijepij trenerki ali su im gornji i donji dio totalno neusklađeni, ako je majica bila dobra hlače su bile preduugačke, a inače nemamo problema s tim, nego su čudni modeli.

tocno tako, to sam i ja primjetila u P.Italia.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •